Τι μπάσο/α έχετε;

Τι μπάσο/α έχετε;

• 4-χορδο

Ψήφοι: 53 86.9%
  • 5-χορδο

Ψήφοι: 11 18.0%
  • 6+ χορδές

Ψήφοι: 5 8.2%
  • Άταστο

Ψήφοι: 9 14.8%
  • Short scale

Ψήφοι: 6 9.8%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    61
καλά, αντε για σένα ποκίτσα

Άμα μου στήσετε τίποτα ασανσέρ, νεκροταφείο, καθρέφτη, μαμμούθ με μπαλαντέρ, follow the queen, σταυρό με αγκάθια, ανοιχτό/κλειστό, κλπ, είμαι μέσα.

Άμα μου στήσετε τίποτα ασανσέρ, νεκροταφείο, καθρέφτη, μαμμούθ με μπαλαντέρ, follow the queen, σταυρό με αγκάθια, ανοιχτό/κλειστό, κλπ, είμαι μέσα.
αν θες κούκο διπλό, μονό, αλλά και ασανσέρ με μπαλαντέρ και στάνταρ πενταρέ 

χαρακίρια και άλλα παλιομοδίτικα, επίσης 

Καλά, εάν έπαιζες κιθάρα όπως παίζεις πόκα, θα ήσουν γνωστότερος του Henderson.....

Γενικώς μου αρέσουν τα μπάσα σας (για να είμαι στο θέμα).

Αν τα συνδυάζετε και με ποκίτσα .... ακόμα καλύτερα.

2000 Fender American Series Jazz Bass σε Aqua Marine Metallic χρώμα. Το αγόρασα μεταχειρισμένο από Αμερική το 2011 σε μια περίοδο που είχα ψιλοβαρεθεί τη κιθάρα και αποφάσισα ότι είχε έρθει επιτέλους η στιγμή να αποκτήσω μπάσο. Ήμουν τυχερός γιατί το δολάριο ήταν χαμηλά σε σχέση με το ευρώ και το μπάσο ήταν (και είναι) σε άψογη κατάσταση και stock.

προτείνω άμα βρεθεί ο τέταρτος τζαζμπασίστας χάρλεϋς να φτιάξουμε ένα συνεταιρικό κλιπάκι φρησταϊλ

έχει μπάσο ήτα βήτα?

Δεν ξέρω, γι' αυτό σου είπα να του στείλεις μέιλ.

Κοντά σου είναι, καλό παιδί είναι, συμπαίκτες ψάχνει.

Τώρα για μπιρίμπα ή για κιθάρα .... μικρή η διαφορά.

Ειδικά άμα έχει τσάι ασούμε.

PUREBASS.jpg

Να πω και εγώ ,έχω το VGS Precision Bass που το είχα τσιμπήσει για ενα εκατόμπαλλο κάποια χρόνια πριν.Το αγόρασα προφανώς γιατι ήταν το πιο φθηνό που βρήκα τότε ,αλλά το έπαιξα για καμμια ώρα και βάλε....

Η πλάκα όμως ειναι πως και γιατι το πήρα .Το θυμάμαι λες και ήταν χθες....

Είδα λοιπόν αυτό το βιντεο :

Armaggedon Blues -Gary Willis

και επαθα ταπειρωκρανίωση.... (την επομενη μερα πηγα για να αγοράσω το μπασσακι)

https://gewaguitars.com/product/16919/pure-gewa-e-bass-rcb-100.html

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ημέρα: 3

Short scale: 2

Κοίτα να δεις που έγινε... θρίλερ το ματσάκι ?

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κανένα "βαρύ κανόνι": Κάποιο Dingwall, Fondera, Ritter- για να αναφέρω μερικά. 

Αλλά επίσης με έχει εντυπωσιάσει που δεν είδαμε έστω και ένα από τα τόσα Warwick, που ήταν τόσο της... μοδός πριν από μια δεκαετία (και βάλε).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back