Μια κρίση είναι, πήρε τα χάπια του και πέρασε....!!!Κωστάκης, παρ' το και εσύ λίγο χαλαρά όμως...
Μια κρίση είναι, πήρε τα χάπια του και πέρασε....!!!Κωστάκης, παρ' το και εσύ λίγο χαλαρά όμως...
Μια κρίση είναι, πήρε τα χάπια του και πέρασε....!!!
Θεία λόλα το ξέρεισ πώσ φταισ εσύ για όλαΕΣΥ, ΕΣΥ, ΕΣΥ, ΕΣΥ!
Εγω εχω φύγει από το θεμα και κάνω ignore τον χρήστη. Αδικα με αναφέρετεΟΚ, φτάνει τόσο με τον αξιότιμο κ. @cos_dr. Νομίζω ότι έλαβε το μήνυμα.
Συνεχίστε με τον υπέροχο μουσικό διάλογο σας.
Θεία λόλα το ξέρεισ πώσ φταισ εσύ για όλα
Εσύ εσύ εσύ φταισ για όλα
Εσύ εσύ θεία λόλα
Όταν ήμουνα μικρούλησ
Και έλειπε ο θείοσ ρούλησ
Μου 'δινεσ φιλιά στο στόμα
Και εγώ λέρωνα το στρώμα
Σέξι θεία λόλα
Τισ νύχτεσ δεν μπορώ να κοιμηθώ
Σέξι θεία λόλα
Τισ νύχτεσ δεν μπορώ να κοιμηθώ
Σέξι θεία λόλα σ' αγαπώ
Δεν πατάω στο σχολείο
Ούτε ανοίγω πια βιβλίο
Έχω πάθει τα χω φτύσει
Θεία λόλα βρεσ μια λύση
Σέξι θεία λόλα
Εσύ εσύ εσύ
Μυστικό πια δεν το έχω
Σ' αγαπάω δεν αντέχω
Θα σαλτάρω μια φορά αν δε σε πάρω
Σέξι θεία λόλα
Εσύ εσύ εσύ
Δε βλεπω το προβλημα:Πολύ θα ήθελα να δω πρακτική ταμπλατουρα για αταστα όργανα
Αυτό ακριβώς:Κοιτα, και οι παρτιτουρες, και τα ονοματα των φθογγων, και τα ονοματα των συγχορδιων, ολα αυτα τελος παντων τα εχουμε για να μπορουμε να συννενοηθουμε με τους αλλους, και να μπορουμε να μελετησουμε το τι προυπηρξε στη μουσικη.
Αν τωρα εσενα σε βολευει αυτη η κατασταση που περιγραφεις με γεια σου και χαρα σου, οσο δε ζητας ξερω γω απο καποιον βιολιστη να παιξει στο 17 ταστο
Σάς ευχαριστώ πολύ!κανε οτι θες, ποσως μας ενδιαφερει.
Συνέβη ότι όπως προείπα η συζήτηση είναι αδιέξοδη. Έχεις μια άποψη, υπάρχουν άλλες απόψεις και καμία σύγκλιση.Τί συνέβη;
Μα... εγώ απλως εξηγησα σε άλλο μέλος οτι και τα άταστα έγχορδα μιά χαρά εξυπηρετουνται απο τη ταμπλατουρα, απαντώντας στον προβληματισμο του.Συνέβη ότι όπως προείπα η συζήτηση είναι αδιέξοδη. Όμως όσο συνεχίζεται η απόκλιση,
Μα... εγώ απλως εξηγησα σε άλλο μέλος οτι και τα άταστα έγχορδα μιά χαρά εξυπηρετουνται απο τη ταμπλατουρα, απαντώντας στον προβληματισμο του.
Και ο manosx αισθανθηκε την απόλυτη αναγκη να συνδεθει και να σχολιασει με ειρωνια κι ενταση, σε κάτι που δεν υπηρχε λογος να σχολιάσει (αφού ούτως ή άλλως δεν αναφερθηκε σε αυτο που μόλις ειχα γράψει, δηλαδη "αταστα εγχορδα και ταμπλατουρα", ούτε και αναφέρθηκε το όνομά του στο σχόλιο), και ειδικά με αυτόν τον τροπο.
Ακομη και αποχωρώντας ειρωνεύτηκε.
Άς είναι καλά ο άνθρωπος.
Τί να πώ.
Καλημέρα...