- Πόντοι
- 1,788
Ναι και ιδρώνει και σε χτυπάει το παπούτσι.sorry για το οφφ τοπικ, αλλά ρε σεις χωρίς κάλτσα κολλάει το πόδι στο υπόδημα...
Θέλει σοσονάκι ?
Ναι και ιδρώνει και σε χτυπάει το παπούτσι.sorry για το οφφ τοπικ, αλλά ρε σεις χωρίς κάλτσα κολλάει το πόδι στο υπόδημα...
Αυτό σε πείραξε ή ότι το κότσι βγαίνει offside;sorry για το οφφ τοπικ, αλλά ρε σεις χωρίς κάλτσα κολλάει το πόδι στο υπόδημα...
ό,τι και να κάνεις τουλάχιστον σε κόβει στον αχίλλειο τένοντα.Ναι και ιδρώνει και σε χτυπάει το παπούτσι.
Θέλει σοσονάκι ?
Ήταν παιδικές αμαρτίες....Κύριε συνήγορε οφείλω να σε συγχαρώ, διότι απ' ότι είδα στο photo album είσαι "δικό μας" παιδί. Super strat, ανάποδο headstock, locking tremolo ?
Τα εύγε μου βρε ?
Mini update-31/10/2024. (Studio B).
Προστέθηκαν μερικά κομμάτια.
Ένα ακόμα tape deck, ένα dvd player (στο rack αριστερά για τις digital μετατροπές),
Rewiring στο RF signal για εγγραφές από TV (σε VHS- DVD).
Ο χώρος παραμένει ώς έχει, ήτοι video editing studio, photo editing και analog to digital conversions (VHS to hard drive, DVD to Hard drive, .tape decks to hard drive, vinyl records to hard drive etc.).
To routing είναι λίγο περίπλοκο.....κρατάω σημειώσεις , αλλά είναι δυναμικό.
Λάκη παραδίδεις μαθήματα στυλ..!Ολοκλήρωσα το project "εγώ και οι κιθάρες μου".
22 κιθάρες, 22 φωτογραφίες τους μάζι μου.
Ένας συνδυασμός του Music studio/ photo studio μου. ?
Προβολή συνημμένου 46978
Προβολή συνημμένου 46979
Προβολή συνημμένου 46981
Προβολή συνημμένου 46982
Προβολή συνημμένου 46987
Προβολή συνημμένου 46988
Προβολή συνημμένου 46990
Προβολή συνημμένου 46994
Προβολή συνημμένου 46997
Σόρυ φίλοους μα αυτή είναι η πρώτη φορά που με απογοητεύεις τα μάλα. Ούτος δεν είναι χώρος Καλλιανίντες, ούτο είναι παλιατζίδικο στο Μοναστηράκι και δεν εννοώ τα μηχανήματα, το στήσιμο και την αισθητική εννοώ.Mini update-31/10/2024. (Studio B).
Προστέθηκαν μερικά κομμάτια.
Ένα ακόμα tape deck, ένα dvd player (στο rack αριστερά για τις digital μετατροπές),
Rewiring στο RF signal για εγγραφές από TV (σε VHS- DVD).
Ο χώρος παραμένει ώς έχει, ήτοι video editing studio, photo editing και analog to digital conversions (VHS to hard drive, DVD to Hard drive, .tape decks to hard drive, vinyl records to hard drive etc.).
To routing είναι λίγο περίπλοκο.....κρατάω σημειώσεις , αλλά είναι δυναμικό.
Προβολή συνημμένου 48545
Χαμένος χρόνος και χρήμα και μουσική δεν έπαιξες...δεν το λέω για σένα, διατί εσύ είσαι αλλούφανπαρκ, για κάτι άλλους το λέγω που θέλουν να φτιάξουν στούνδια, να χαλάσουν λφτούλια και να τσακώνονται με καλώδια και DAW. Τώρα βέβαια αν εξαιρέσουμε τον Δρρρρρρρρρ που κάτι κουτσοκαταφέρνει στη σύνθεση, οι υπόλοιποι, απλά χαλάνε λεφτά χωρίς λόγοέφαγα ένα 5 ώρο.
Έπαιξα.Χαμένος χρόνος και χρήμα και μουσική δεν έπαιξες...
@LK τι σύμπτωσις.μου αρέσει ο δράκος![]()