Noiz Jam - Prova Studios 22/10

Και να αναφέρω και ένα γεγονός στο οποίο ήμουν αυτόπτης μάρτυρας.

Βγαίνοντας από το στούντιο για επιστροφή, είδα ένα "πηγαδάκι" από μέλη στο πάρκιν.

Πλησίασα και τι να δω!

Ένα εξέχον μέλος (ονόματα δεν αναφέρω, αλλά είναι στην διάθεση της δικαιοσύνης αν χρειαστεί  ;D >:D), παζάρευε ... μάλιστα, παζάρευε την ανταλλαγή μιας φθηνής αλλά εξαιρετικής Yamaha με P90s, με μια Gibson Midtown επίσης εξαιρετικής που είχε ένα άλλο μέλος.

Μάλιστα.

Και να πεις ότι δεν υπήρχε σχετικό θέμα με τα παζάρια μέχρι πρόσφατα ....

Τελικά η ανταλλαγή δεν έγινε.

Αλλά οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές. ;D ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Και να αναφέρω και ένα γεγονός στο οποίο ήμουν αυτόπτης μάρτυρας.

Βγαίνοντας από το στούντιο για επιστροφή, είδα ένα "πηγαδάκι" από μέλη στο πάρκιν.

Πλησίασα και τι να δω!

Ένα εξέχον μέλος (ονόματα δεν αναφέρω, αλλά είναι στην διάθεση της δικαιοσύνης αν χρειαστεί  ;D >:D), παζάρευε ... μάλιστα, παζάρευε την ανταλλαγή μιας φθηνής αλλά εξαιρετικής Yamaha με P90s, με μια Gibson Midtown επίσης εξαιρετικής που είχε ένα άλλο μέλος.

Μάλιστα.

Και να πεις ότι δεν υπήρχε σχετικό θέμα με τα παζάρια μέχρι πρόσφατα ....

Τελικά η ανταλλαγή δεν έγινε.

Αλλά οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές. ;D ;D ;D ;D ;D
Έγινε τέτοιο πράγμα στο πάρκινγκ;  :o ;D

Καλά που έκλεινε η πόρτα του πάρκινγκ αλλιώς ακόμα εκεί θα ήταν αυτά τα... άγνωστα μέλη  ;)

ΥΓ: Τόσα βίντεο, τόσες φωτό που τραβήχτηκαν, θα δούμε τίποτα;

Oλα ηταν ωραια κι ομορφα.Και βαλε μη σου πω.

Ξαναβρεθηκαμε με πολλους,γνωριστηκαμε με αλλους,μπυριτσες-παραπανω απο τρεις οι επιλογες,βασικο ;D-παιξαμε,ακουσαμε,τα ειπαμε,γελια πολλα,,ζεστο το κλιμα και η διαθεση.Ωραια και στουντιος,απο καθε αποψη.Τι αλλο θες?

Να 'σαι καλα Γιαννη(Γιαμεθ),να 'μαστε καλα ολοι,να το επαναλαβομε.

χαίρομαι φίλοι που περάσατε καλά και λυπάμαι που για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσα να παραστώ... ελπίζω την επόμενη φορά.... 8)

ΥΓ. σκέφτομαι μάλιστα να κάνω τον παρκαδόρο μια και από ότι κατάλαβα εκεί ήταν το ζουμί... ελπίζω μέχρι τότε να έχω βγάλει δίπλωμα.... ;D

Καλησπε(ρ)α και απο μενα!!Οντως περασαμε καλα!!Ειδα φιλους που ειχα να δω καιρο το χαρηκα επαιξα περιπου 3 ωρες (κανονικο live ) ΔΕΝ ηπια (παγια πρακτικη οταν παιζω) και τελος ελπιζω οτι η ενεργεια (κοπανημα) που εβγαλα να σας αλλαξε τα ''φωτα''.Ευχαριστω τον Yameth για την διοργανωση (αν εφερνε και κανα ηχοληπτη θα ειχαμε και καλυτερο ηχο).Χαρηκα που επαιξα με  3 μπασισταραδες (Γρηγοριου -παλιος συναδελφος ,Μαυροματης Σπυρος και ο νεος μπασιστας του Γιαννη Πλουταρχου που μου διαφευγει το ονομα του.Η  ;D ;D''γρια'' μπασιστας Τερρυ (Λευτερης ο κολοφαρδος ) ηρθε τσιμπησε το δωρο και επαιξε μονο ενα κομματι!!!!!!!! ??? ??? ???.

Επισης χαρηκα που ειδα τον Στρατοφιουζιο και λυπηθηκα που δεν επαιξε παρα μονο λιγο.Ο Νεστορας μια κατηγορια μονος του και ας με θεωρει ''υπερηλικα''.Χρωσταμε χαρη στον SIR ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ της μπαντας του και ομορφηνε ηχητικα και με την παρουσια της το event.MA ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ  τον ΝΙΚΟ  superfunk. Βοηθησε παιζοντας καποια κομματια στα τυμπανα και με ξαλαφρωσε λιγο.Μπραβο Νικο !!Επισης και Κωστας Σιαχαμης απο τα καλυτερα παιδια του ΝΟΙΖ επαιξε λιγο μαζι μας (στη αλλη Αιθουσα δεν ξερω τι εκανε;;;; 8) .THANOS Z, NASOS KAI O LOYKASΠαροντες!!ο COS_DR δεν κερδισε το δωρο αλλα με το κεφι του κερδισε τον κοσμο.Φυσικα ο ''ογκολιθος ''του noiz GVOUR :P λουφαρε κανονικα με μονο εναμιση κομματι και 3-4 μπυρες!!Μας ελειψε ο Χαρης ...;;;;...;;;; καπου θα ειχε χωθει και δεν μπορουσε να βγει 8) 8).Αυτα και  συντομα παλι να το ξαναφτιαξει ο ADMIN.Συγνωμη αν ξεχασα καποιους  :D ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο Σακεττοσς που επαιξε και τραγουδησε μαζι μας (ευτυχως τον θυμηθηκα!!) ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
pericles είπε:
χαρηκα που ειδα τον Στρατοφιουζιο και λυπηθηκα που δεν επαιξε παρα μονο λιγο.
Βρε δεν έβρισκα χορδή! :-\

Όμως ... αυτό που μου έκανε εντύπωση στο λίγο που έπαιξα κάτι ακκόρντα σε ένα funk, ήταν ότι όποτε έσκαγα off στο χρόνο (επίτηδες αυτό) το άκουγες ρε μπαγάσα και ακολουθούσες.

Μεγάλη δουλειά αυτό Πέρι μου. :)

pericles είπε:
Η  ;D ;D''γρια'' μπασιστας Τερρυ (Λευτερης ο κολοφαρδος ) ηρθε τσιμπησε το δωρο και επαιξε μονο ενα κομματι!!!!!!!! ??? ??? ???.
Έτσι είναι γέροντα, να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα καταβάλλοντας τη μικρότερη προσπάθεια  ;D

ΥΓ: Δεν λες πάλι καλά που θυμόμουν από που κρατάνε το μπάσο...  ;D ;D ;D

Μάγκες χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα και αυτή τη φορά είμασταν πιο  πολλοί  και ειχαμε και ικανότατους ντράμερ επιτέλους :D

Αρκετά τα νέα παιδιά , συγχωρέστε με που δεν συστηθήκαμε

Το οπτικοακουστικό υλικό πλούσιο θα ανέβει το συντομότερο

Γιάννη σε ευχαριστούμε που το  οργάνωσες να είσαι καλά ρε φίλε  :D

cos_dr είπε:
Την κατήχηση στο σαλόνι ξέχασες.
Ευχαριστώ πολύ τον cos_dr, που μου χάρισε μια ετήσια συνδρομή της Правда λέγοντάς μου солидарность товарища.

Έχω σκάσει που δεν κατάφερα να έρθω. Και το χα προγραμματίσει. Δυστυχώς, θεματάκι υγείας με κράτησε μέσα. Έχασα τη φάση, έχασα και τον Ribot την Παρασκευή. Να μαστε καλά, την επόμενη φορά.

@fusiongtr: Ενταξει 40 χρονια ολο και κατι εμαθα ;DΠρεπει να παραδεχτω οτι με βοηθαγαν οι μπασιστες που groovαρανε απιστευτα!!

Το αυτι παντως δεν μαθαινεται η τοχεις η δεν τοχεις!!

Στρατο μπορουμε και καλυτερα αν οργανωθουμε (οπως το ανεκδοτο !!χαχαχαχαχα)

Εμεις απο Σαλονικη που ζηλεψαμε και θα κατεβουμε 2-5/11 Αθηνα ,παίζει να παίξει εστω μια μινιμαλ partial μπυροποσια? Ψηθειτε!

Πάλι σε κοινά μουσικά μονοπάτια πατήσατε, για να έχετε να λέτε, μου φαίνεται.

Στην διπλανή αίθουσα παίχτηκαν Heart, Europe, συνθεση από το 0 (ειδικά στην 1η ώρα της εκδηλωσης, φανκοτζαζιές και όχι σε 1-4-5 σχήματα...

Έτσι γιατί τα παιδιά της 1ης αιθούσης, είναι τα καλύτερα.

χαχαχαχαχαχα!!!

Καλημέρα και από εμένα

Αν κρίνετε απ’ το nickname μου, είμαι ο τρίτος μπασίστας της παρέας του οποίου το όνομα διαφεύγει του @pericles χαχαχα  :) :) :)

Κατ´ αρχάς, χάρηκα που παρευρέθηκα τόσο ξαφνικά (να ναι καλά ο Γρηγορίου), στο jam, παίξαμε και περάσαμε ωραία και εύχομαι στο μέλλον να ξαναβρεθούμε με όλους αυτούς τους αξιόλογους μουσικούς.

john_musicman είπε:
Αν κρίνετε απ’ το nickname μου, είμαι ο τρίτος μπασίστας της παρέας του οποίου το όνομα διαφεύγει του @pericles χαχαχα
Ρε συ, έπρεπε να έχεις nick το john_remembermyname. ;D ;D ;D

Γιαννη κατ'αρχας καλως ηρθες στο forum ,οντως μου διεφυγε το επωνυμο σου και θα το μαθω απο τον κοινο μας Γνωστο (ΑΡΗ) .Το επωνυμο σου διαφυλλασεται απο τους κανονες του φορουμ oυτως η αλλως .Η  αληθεια ειναι οτι παιξαμε καλα μαζι και αυτο μετραει .Α ναι ο Γρηγοριου ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. Να ειναι καλο ο Γιαννης!!

τωρα έσκασα και εγώ...

αμα ήξερα ότι θα έπαιζε ο Νίκος τύμβανα....θα ηρχόμην..... ::)

Nestoras είπε:
Έχουν τόση ένταση οι 15άρηδες;
150 watt ήταν, απλά επειδή σε ξέρουν, έβαλαν attenuator. :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back