• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Η "νέα" μου Fender Stratocaster 2005

Πολύ καλοφτιαγμένη.

Ολες οι std ετσι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κακοφτιαγμενη σε ολες τις εποχες (απο το 1986 που πρωτοβγηκαν) αν ειχαν κρατησει και τους ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ flatpoles & μετα το 2000 θα ηταν ακομα καλυτερα....

Τώρα πο το σκεΦτομαι και ενα ωραιο anodized gold pickguard (που βελτιωνει και τον ηχο και κανει και λιγοτερο... βζζζζζζζζ η κιθαρα) δεν ειναι και κακη ιδεα..κουκλα θα γινει.

juhmljkqayob4kuj3ahl.jpg

Καλορίζικη και καλοπαιχτη!

Ίσως αν έμενε για κάποιο χρονικό διαστημα στον ίδιο χώρο με την Tele του dim κάτι θα θα μπορούσε να γίνει και για αυτό. ?
προσφέρομαι !

κατα τα άλλα ....ΟΚ μια ...στρατ είναι. Δεν έγινε και τίποτα....

με γειές και καλόπαικτη. Και μην την σκαλίζεις. 17 χρονών κιθάρα. Πάει σε λίγο για πινακίδες ιστορικής κιθάρας....

Αποσυρω την προταση μου μια και βλεποντας την και στην οθονη του υπολογιστη ειναι ΚΟΥΚΛΑ και δεν χρειαζεται απολυτως καμμια αλλαγη
Υπερθεμάτισα το anodized που ανέβασες- της πάει πολύ. Βέβαια  και το υφιστάμενο της πάει πολύ και έχει μια κάποια (χρωματική) συνάφεια με το anodized.

Τα μεταλλικά pickguard είναι κρύα στην αφή και αίσθηση. Έχω φτιάξει επιχρωμιωμένα και μπρούτζινα στο παρελθόν και δεν... Ιδανικά προτιμώ τα μονόφυλλα πλαστικά ή και καθόλου.

Τα μεταλλικά pickguard είναι κρύα στην αφή και αίσθηση.
Κρύα, ξεκρύα, αυτό είναι το αγαπημένο μου P ever και ας μην είμαι και φανατικός με τα P- και γενικά το θεωρώ από τα ομορφότερα μπάσα ever

P Bass.jpeg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το μπάσο σου.
?

Θα ήθελα... Πρέπει να είναι '56, '57 ή '58- είναι πολλά τα... λεφτά Άρη ?

Βέβαια θα το ήθελα όχι για να παίζω, αλλά για να το έχω κρεμάσει στον τοίχο, να το κοιτάζω, να το θαυμάζω και να απολαμβάνω ένα ποτηράκι single malt ?

Με γεια!

Τελικά μου κάνει εντύπωση πως αυθόρμητα μόλις πιάνεις μια κιθάρα, παίζεις αυτό που θέλει να παιχτεί στην κιθάρα. Πιάνεις μια strat καλή ώρα; Παίζεις στρατοκαστερίστικα πράγματα. Πιάνεις μια les paul, θα παίξεις κάτι πιο ροκ κλπ. Πριν πατήσω το play στο βίντεο, ήξερα τι περίπου θα ακούσω, απλά και μόνο επειδή παιζόταν μια strat

Α! και μην τον ακούτε μια χαρά ήταν το βάρος.

Απορώ πως τα κατάφερε ο Leo να βάλει τον καλύτερο ήχο μαγνήτη (neck) και τον χειρότερο (bridge) στην ίδια κιθάρα...

Γι'αυτό και η ιδανική κιθάρα έχει strat neck και tele bridge μαγνήτες...

Μεταξύ μας, ενα καλό σετ μαγνητων, είτε σε τελε, είτε σε στρατ, λύνει αυτα τα θεματάκια...

κατά προτίμηση παραπλήσιας χρονολογίας.
Φίλος μου αρέσεις γιατί έχεις fine taste...

Ένα μπουκάλι (κάποιου) single malt εκείνης της εποχής έχει τα ίδια λεφτά με το μπάσο ?

Trending...

Νέα θέματα

Back