- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Μη του.Εγώ θα σου έλεγα.
@LK Αν οι φωτό είχανε καλύτερη ανάλυση, θα βλέπαμε τις ράχες των DVD τουλάχιστον. Τώρα ξεχωρίζω μόνο το Tommy.
Μη του.Εγώ θα σου έλεγα.
μην πω και των βινυλιων πχ καποιων διπλωνΜη του.
@LK Αν οι φωτό είχανε καλύτερη ανάλυση, θα βλέπαμε τις ράχες των DVD τουλάχιστον. Τώρα ξεχωρίζω μόνο το Tommy.
μην πω και των βινυλιων πχ καποιων διπλων
Δύσκολο με τοσο ευρυγωνιο φακό να κάνει focus όλο το κάδρο και σε όλους τους τίτλους.Ναι... ναι. Είναι μάλλον τόσο περήφανος για το έπιπλο, που αγνόησε ότι κάποιοι από εμάς θέλουμε να χαζεύουμε δίσκους. Απ' την άλλη, από Σινάτρα δεν ξέρω τίποτα.
Και γιατί όχι... Αλλά μπορούμε να το ζητήσουμε απ' τον κ. συνήγορο άνευ κάλπης.μπορούμε να κάνουμε ψηφοφορία και να ζητήσουμε καλύτερη ανάλυση "ράχης" ???
Αυτές εύκολα.
Αρά τις έχω,......γιατί τις μάζευα 44 χρόνια.Αρα τις έχεις για διακοσμητικές (όπως και έχουμε και εμείς εκατοντάδες CD που ποτέ δεν πρόκειται να ξανακούσουμε....... )
Εϊχα αρχίσει να βαριέμαι στο τέλος....αλλά έπρεπε να τελειώσω ?Super!
πάντως πιάσανε τόποΕϊχα αρχίσει να βαριέμαι στο τέλος....αλλά έπρεπε να τελειώσω ?
....και χώρο ?πάντως πιάσανε τόπο
Το "όχι κάλτσα" είναι εφαρμόσιμο μόνο το καλοκάιρι...μα αυτά.Φωτογραφικά, μου αρέσει το όχι κάλτσα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σηκώνεται το παντελόνι του μπάρμπα στο σταυροπόδι και να βλέπεις λεπτή κάλτσα μέχρι ψηλά (ειδικά αν είναι και ανοιχτού χρώματος δεν μπορώ), αλλά ενδυματολογικά δεν μπορώ να το υποστηρίξω καθόλου δυστυχώς
Τα φοράω ρε φίλε τα καλτσάκια, αλλά με 48 νούμερο παπούτσι αν βάλω μοκασίνι θα φαίνομαι σαν κινούμενη πλατυποδία. Έχω μεγάλα πόδια. Σε φάση λιποθυμάω και μένω όρθιος.Το "όχι κάλτσα" είναι εφαρμόσιμο μόνο το καλοκάιρι...μα αυτά.
Το χειμώνα όμως.....?
Προβολή συνημμένου 46998
48!!!........, αλλά με 48 νούμερο παπούτσι ...