wyndorf είπε:
εισαι επαγγελαματιας με σπουδες περγαμηνες και ρεστα και θεωρεις την τιμη που λες οχι προσβλητικη για τον κλαδο γενικα? τι λες τωρα...... θες να λεγεσαι επαγγελματιας και ρωτας αυτα που ρωτας για μηχανακια χωρις καν να εχεις ασχοληθει με τον χωρο σου.....λες την φραση "επαγγελματικο home studio" , κατι απο την φυση του αντιφατικο και μετα μου λες οτι σε προσβαλα? συγγνωμη κιολας φιλε μου αν πειραχτηκες αλλα δεν αλλαζω θεση σε αυτα που ειπα, ισα ισα με αυτα που λες περι βραβειων και λοιπα το κανει ακομα χειροτερο.....για σκεψου το λιγο.......
Ακουσε wyndorf ειμαστε στην ιδια ακριβως ηλικια!!ειμαι απο 16 χεονων στα στουντιο μεσα!!ξερω τι ειναι καλο και τι ειναι κακο!!εγραψα για να παρω γνωμες και ανταλλαγη αποψεων,αυτο δεν νομιζω πως ειναι κακο,δεν με κανει ερασιτεχνη!!
Το οτι γραφω home studio ηθελα απλα να δειξω οτι δεν θα νοικιασο εναν αλλο χωρο.
Και δεν το ειπα αυτο γιατι ηδη ηταν πολυ μεγαλο,πιστευα οτι πανω στην κουβεντα θα το ελεγα!!!
Με προσεβαλες στο οτι τα παιρνω μαυρα!!!και αν για σενα αυτο δεν αλλαζει ειναι δικαιωμα σου!!αντε ομως να σε πιστεψει καποιος που ξερει οτι δεν με ξερεις καν!!!
Οσο αναφορα το ποσο που λες,ναι ειναι προσβλητικο,ομως καπως πρεπει να ζησω δεν νομιζεις???και γι αυτο ξεκιναω απο το χωρο μου!!να μην εχω διπλα παγια σε ρευματα ενοικια κ.λ.π.
Δυστηχως η αγορα επεσε......πιστεψε με οσο καλο στουντιο και να εχεις θα ειναι ελαχιστοι αυτοι που θα ερθουν,το βλεπω απο το στουντιο που συνεργαζομαι!!!
και επειδη δεν ξερω τι γνωμη μπορει να εχεις για μενα σε πληροφορο οτι παντα λεω καλυτερα να γραφουμε στο μεγαλο παρα σε μενα,αλλα ξερεις τι γινεται??δεν θελουν!!!!
Πρεπει να σκεφτεις κατι πολυ απλο..........καποιος ο οποιος ειναι διατεθειμενος να δωσει μεχρι 8 ευρω την ωρα,δεν θα ερθει ποτε στο στουντιο σου,σκεψου το απλα.....εχεις μια παραγωγη με κλασσικη ορχηστρα αλλα δεν εχεις λεφτα!!!οι επιλογες που εχεις ειναι η να την γραψεις με vst η καθολου!!!ειναι ακριβως το ιδιο που λεω πιο πανω,ναι δεν θα εχει ιδια ποιοτητα αλλα τι να γινει???
ετσι λοιπον αυτος που θα ερθει σε μενα δεν προκειται ποτε να ερθει σε σενα και το αντιστροφο!!!
Αν δεν υπηρχα και υπηρχες μονο εσυ???πολυ απλα θα αγοραζε με ενα 800αρι τα παντα και θα το εκανε οπως μπορουσε,οπως ακριβως το κανουνε παρα πολυ σημερα ακομα και με καρτες του 50αρικου!!!
Οπως λοιπον ειπα και στο προηγουμενο ποστ προτιμο να εχω δουλεια με αυτα τα λεφτα παρα με πιο πολλα και ελαχιστη!!
Παιρνουν στο σττουντιο και ζητανε σποτ με 10 ευρω το ξερεις??με συνθεση μιξη ηχογραφηση και εκφωνητη!!και ζητανε καλυτερη τιμη απο 10 ευρω!!σε επαγγελματικο στουντιο οπως το δικο σου!!!ζητανε ενορχηστρωση δικων τους τραγουδιων με 40 ευρω με ηχογραφησει και ζωντανους μουσικους!!τι συμπερασμα βγαζεις λοιπον??
Οποτε οτι γνωμη εχεις για μενα καλως την εχεις αλλα και γω δεν την αλλαζω γιατι πρεπει να ζησω!!!
και ναι κανω και ιδιαιτερα θεωριας με 5 ευρω και κιθαρας με 10!!και στο ξαναλεω ολοι αυτοι δεν θα πηγαιναν σε ωδειο να δωσουν 20 και 25 ευρω την ωρα!η θα μαθαιναν απο το διαδικτυο η απο κανενα φιλο τους!δεν τους νοιαζει να γινουν professional!!!
Και κατι τελευταιο σαν συμβουλη αν την θες...............σημερα θα ζησει εκεινος οχι που εχει χρημα αλλα αυτος που μπορει να προσαρμοστει πιο ευκολα στης συνθηκες που υπαρχουν!!!