γεια χαρα!!εχω εναν χωρο στο υπογειο περιπου 38 τετραγωνικα,χωρισμενο σε 3 δωματια.παρακατω εχω φωτογραφιες.(πιστευω να ανεβουν)θα ηθελα καποιες γνωμες,για το στησιμο και γενικοτερα για ηχοαπορροφηση γιατι για ηχομωνοση δεν νομιζω να χρειαζεται,επειδη οι τοιχοι και τα χωρισματα ειναι διπλο τουβλο και στη μεση διπλος πετροβαμβακας και φελιζολ μπλε.δεκτες βεβαια ολες οι προτασεις.για πλωτο πατωμα μαλλον δεν υπαρχει δυνατοτητα,ισως για καποιο κομματι ξυλινο.ανεβαζω πληρη κατοψη και φωτογρ.υπαρχει η δυνατοτητα για καποιο χωρισμα ισως με γυψοσανιδα εαν αυτο ειναι απαραιτητο.
θα μου ηταν πολυ χρησιμες καποιες συμβουλες η καλυτερα καποια ολοκληρωμενη μελετη,οσο αυτο ειναι δυνατον,ειδικος πανω σε αυτα δε υπαρχει,και φοβαμε οτι θα κανω αρκετα λαθη εαν προχωρησω μονος μου.
εχω διαβασει πολλες απαντησεις σε πολλα θεματα και εχω καταλαβει καποια πραγματα,αλλα νομιζω καθε χωρος ειναι διαφορετικος και θελει τα δικα του.
θα ηχογραφω φυσικα οργανα καποια κρουστα και φωνη.ευχαριστω!!
θα μου ηταν πολυ χρησιμες καποιες συμβουλες η καλυτερα καποια ολοκληρωμενη μελετη,οσο αυτο ειναι δυνατον,ειδικος πανω σε αυτα δε υπαρχει,και φοβαμε οτι θα κανω αρκετα λαθη εαν προχωρησω μονος μου.
εχω διαβασει πολλες απαντησεις σε πολλα θεματα και εχω καταλαβει καποια πραγματα,αλλα νομιζω καθε χωρος ειναι διαφορετικος και θελει τα δικα του.
θα ηχογραφω φυσικα οργανα καποια κρουστα και φωνη.ευχαριστω!!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: