- Πόντοι
- 2,368
κοίτα να δεις, ένα φόρουμ πολλές φορές είναι κάτι σαν καφενείο, όπου λέμε όλοι το μακρύ μας και το κοντό μας. Με την έννοια αυτή θα υπερβάλλουμε για να τονίσουμε αυτό που θέλουμε.
Όμως στην περίπτωσή του, την ίδια την ουσία τη λες ο ίδιος, ίσως πιό πολιτικά ορθά.
προσωπικά και εγώ.
Δεν ακούω
πήγα να ακούσω (αγόρασα 3 δίσκους) τέτοια μουσική γιατί με τράβηξε όπως πάντα το όνομα Corea και η GRP
δεν θα πω όπως λες τι μου προκαλεί
αλλά ακόμα και παρωπίδες aside θα πω ότι δεν καταφέρνει να σε κάνει να σε τραβήξει να σε βάλει μέσα στη μουσική.
Αυτό εγώ θα το πω άψυχο...
Το ίδιο και για τους κιθαρίστες του είδους, και αυτόν που είπες και άλλους θεούς όπως τον Gambale κλπ κλπ, νομίζω ότι καταλαβαίνετε.
Ναι ρε παιδι μου και εγω βγαζω σπυρια με οτιδηποτε jazz fusion κομματι.....αλλα αυτο δεν σημαινει οτι φταιει ο ντραμμερ....αμα το κομματι ειναι σουπα ,ειναι σουπα.... και δυστυχως το ειδος...ειναι κανονικο ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ οσον αφορα το προσφερομενο μενου ?
Τον Weckl τον εχω δει να παιζει pop & funk σε clinic και εχω χαζεψει απο την γκρουβα... αλλα γιατι στα ΛΕΩ αφου μπορεις να τα ΑΚΟΥΣΕΙΣ κι ολας?
https://www.youtube.com/watch?v=11Gw9VLNHOs
Τελευταία επεξεργασία από moderator: