Διαβάζοντας τις 17 σελίδες του θέματος "Social media και νέα γενιά μουσικών", που ήλπιζα να με αφορά όντας νέος, έχω να πώ ότι είναι κρίμα (γιατί όχι και ντροπή) οι 10+ σελίδες απο αυτές να είναι αντικρουόμενες υποκειμενικές απόψης και σε ορισμένα σημεία καταστάσεις απείρου κάλλους τύπου γιατί έριξες τα μπουγαδόνερά σου μπροστά απο την πόρτα μου μωρή.
Αν η φάση ήταν Live video streaming σίγουρα δε θα είχε καμία απολύτως διαφορά απο τα γνωστά τηλεοπτικά πάνελ όπου επικρατεί ένα τσίρκο.
Όχι τίποτα άλλο, πρεσβεύουμε υποτίθεται και τις τέχνες εδω μέσα ρε παιδιά.
No offense, άποψή μου πάντα (κοίτα να δείς που στο τέλος θα υπογράφουμε έτσι το κάθε post...)
To προβλημα ξεκιναει επειδη υπαρχουν 2 ειδων αξιες.
Η αντικειμενικη αξια...κ η υποκειμενικη αξια.
Οταν συνομιλεις σε ενα φορουμ πρεπει να γνωριζεις την διαφορα αναμεσα στις δυο.
Πχ..
Αν γραψω εγω οτι ο Μetheny ειναι για τα μπαζα κιθαριστας επειδη μ αρεσει ...ο Slash..Εκφραζω την υποκειμενικη αποψη μου πανω σε μια αντικειμενικη αξια.
Οσο κ αν ειναι "η αποψη μου" καποιος θα μου πει οτι δεν εχω ιδεα..και το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να μην μιλαω μεχρι να μαθω την αντικειμενικη αξια του Metheny.
Εδω δημιουργειτε η προστριβη κατ εμε στα μελη.
Αυτος ο δογματισμος επισης του "εγω ξερω επειδη ειμαι 100 χρονων"...και εσυ που ακους αυτη τη μουσικη εισαι υποδεεστερος επειδη εισαι 25..Αυτο δεν ειναι επιχειρηματολογια. Ειναι debate του κωλου.
Μια μουσικη που εχει ειτε 1 ειτε 10 εκ views , εχει φορμα , υφος, συναισθημα κ ρυθμο...παραμενει αντικειμενικα μουσικη...
Το αν μας αρεσει εμας ειναι ενα υποκειμενικο ζητημα...οχι ενα αντικειμενικο.
Ενας μουσικος που εχει παιξει σε 1500 δισκους ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟς..
το αν μας αρεσει η μας αγγιζει το παιξιμο του ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.
Περισσοτερη αμεροληψια - λιγοτερος δογματισμος.