- Πόντοι
- 2,148
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
μάλιστα.....
προσωπική εννοείς δική μου και την σέβεσαι, αλλά ΟΧΙ δική σου....
και δηλαδή εσύ που ήσουν 15 χρονών το 90, μεγάλωσες και άκουσες και προχώρησες ακούγοντας τους ντραμερς του 90 και του 95 και 00 και όχι του 60 και του 70...
Δηλαδή ονόματα όπως ο Billy Cobham, Elvin Jones, Tony Williams, Buddy Rich, Gene Krupa, Hal Blaine, Clyde Stubblefield, Steve Gadd, Rick Marotta, Jeff Porcaro, David Garibaldi, Jim Keltner κλπ κλπ γιατί αφενός δεν μπορώ να θυμάμαι όλους, αλλά δεν έχει και σημασία, δεν είχαν καμμία επίδραση πάνω σου ή δεν γύρισες πίσω ΠΟΤΕ να πάρεις κάτι από τη δουλειά τους...και πήρες δηλαδή κατ ευθείαν από τον Vinnie.....
εντάξει το δέχομαι...
Εγώ πάντως όταν ήμουν 15 και άκουγα Carlos και Ritchie έπαιρνα το ΝΜΕ και διάβαζα συνεντεύξεις (διότι τότε...ιντερνετ δεν) που έλεγε ο ένας επηρεάστηκα από Peter Green, Gabor Szabo, AC Jobim, Pharoah Sanders και έτρεχα να αγοράσω δίσκους και έλεγα...τι είναι αυτά τα ξενέρωτα....ενώ ο άλλος έλεγε Bg Jim Sullivan και Django και έψαχνα να βρώ και ό ένας έπαιζε Delilah και ο άλλος τραγούδια της γιαγιάς μου....
ποτέ μου δεν ντράπηκα και ποτέ μου δεν τόλμησα να πω ότι δεν κέρδισα αφάνταστα από το ψάξιμο αυτό....