μπα, απλα ΑΣΕΤΑΡΙΣΤΗ θα ητανε,οπως τα περισσοτερα κορεατικα οργανα και με πολυ ψηλα τους μαγνητες (θελουν πολυ χαμηλωμα οι μαγνητες αυτοιΔιατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το ότι μπορει να έτυχε το συγκεκριμένο όργανο να είναι μάπα,
και τι σχεση εχει το χρωμα με το τρεμολο??Ειναι που είναι σε 3 tone sunburst, έχει και τρέμολο
Superfunk είπε:μπα, απλα ΑΣΕΤΑΡΙΣΤΗ θα ητανε,οπως τα περισσοτερα κορεατικα οργανα και με πολυ ψηλα τους μαγνητες (θελουν πολυ χαμηλωμα οι μαγνητες αυτοι),οντως οι μαγνητες και η γεφυρα ειναι τα ΙΔΙΑ με αυτα που φορανε και οι αμερικανικες,δεν λενε ψεμματα.
Superfunk είπε:δυστυχως αν μια κιθαρα παιζει το φινιρισμα μπαινει σε 2η μοιρα (και η βασικη μου τελε 3 tone sb ειναι,το οποιο για να ειμαστε και σοβαροι πανεμορφο ειναι απλα χιλιοχρησιμοποιημενο)
η ASAT δεν ειναι ΤΕΛΕ (εχει τον δικο της ξεχωριστο ηχο) οποτε ας εχει οτι χαρακτηριστικα θελει ,δεν με πειραζει....![]()
![]()
Aμ η Special είναι καλύτερη από Tele...... (άποψή μου μην βαράς SF).odis13 είπε:H Asat special εννοείς, γιατί η classic μια χαρά τέλε είναι.