Άποψη σχετικά με το Harley Benton/Joyo American Sound

Κάνεις 1500χμ τις 2 βδομάδαες με παπι?
Με 43 ευρώ 2 λίτρα δε βάζεις? ?

Μου χουν τελειώσει τα ρηαξιον για σήμερα γαμωτο... Τι θα κάνω τώρα? 

Μάλλον θα πέσω για ύπνο ..

Αν βάζεις Jack Daniels στο παπί ...
Είπαμε ..

Δεν έχω αλλά ??

Έχει όριο στα reaction? Δεν μου έτυχε ακομη
Έχουν τα άτιμα. 

Δεν το είχα πάθει ποτέ μέχρι αυτή την εβδομάδα που το έπαθα 2 φορές

Είναι ένας ευγενικός τρόπος του νοιζ να σου πει....

Μάστορα... Είσαι πολύ χαχαχουχας...

Η απλά δεν έχεις tele. Κόβονται τα reactions 
Λες;

Γκρινιάρης στα ριαξιον?
ΑΦΤΟ δεν είναι γκρίνια

Είναι ή αγνο μπέρδεμα ή σπάνια σαρκασμος

Ελαφρά γκρίνια (ή συχνότερα από πριν σαρκασμός) μπορεί να ειναι ο καημένος ο κιτρινουλης με τα δακρυσμένος μάτια

Αν δε είχε κοκκινουλη νευριασμένο στα ριαξιον θα είχαμε σκοτωθεί εδώ μέσα.

Ή ακόμα καλύτερα , ριαξιον διαφωνώ με ένα κόκκινο μείον ένα ?

Ή ακόμα καλύτερα , ριαξιον διαφωνώ με ένα κόκκινο μείον ένα ?

Κάποτε υπήρχε το "Μπα" και γινόταν της κακομοίρας.

Γι' αυτό κόπηκε.

Δεν μου λέτε ρε παλικάρια, εσείς που τα ξέρετε αυτά.

Αν κάποιος πάρει το πετάλι αυτό, στην ουσία δεν παίρνει ταυτόχρονα και ένα di (με την έννοια ότι μπορεί να στείλει κατευθείαν στην κάρτα ήχου σε line είσοδο)?

Πόσο εύκολο είναι να βρεις την ρύθμιση αυτή (που αν την κουνήσεις λίγο ζερβά λίγο δεξά χαλάει) στα καθαρά?

Είναι σαν τους Mesa ενισχυτές, που θέλεις μερικά χρόνια ψαξίματος?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κάποτε υπήρχε το "Μπα" και γινόταν της κακομοίρας.

Γι' αυτό κόπηκε.

Δεν μου λέτε ρε παλικάρια, εσείς που τα ξέρετε αυτά.

Αν κάποιος πάρει το πετάλι αυτό, στην ουσία δεν παίρνει ταυτόχρονα και ένα di (με την έννοια ότι μπορεί να στείλει κατευθείαν στην κάρτα ήχου σε line είσοδο)?

Πόσο εύκολο είναι να βρεις την ρύθμιση αυτή (που αν την κουνήσεις λίγο ζερβά λίγο δεξά χαλάει) στα καθαρά?

Είναι σαν τους Mesa ενισχυτές, που θέλεις μερικά χρόνια ψαξίματος?
Κάτσε για να καταλάβω

Εννοείς πως από τη στιγμή που το di μετατρέπει το hi level σήμα σε low impedance κατάλληλο για line input , κ από τη στιγμή που τα πετάλια τα συνδέουμε κ αυτά στο line in (κ όχι στο ινστραμεντς) τότε "εξισώνεις" αυτά τα δύο κ τα χαρακτηρίζεις di?

Ή έχει κανονική di έξοδο το τζόγιο?

Αν εννοείς το πρώτο ναι μεν έχουν την ίδια χρήση αλλά το πετάλι είναι πολύ πιο χρωματισμένο κ με cab included χαρακτήρα που δεν απενεργοποιείται

Ναι μεν έχει αυτό το κλασσικό σκουπντ αμερικανικό καθαρό, αλλά εγώ προσωπικά το έχω ακούσει μόνο σε ενισχυτή.

Γι'αυτό δεν πήρα μέρος πριν όταν πήγε η κουβέντα σε καρφί χρήση σε κονσόλα κ παρέπεμψα στον Ντιμ

Είπε πως το κάρφωνε στο v-amp. Aαν είχε αμπ σιμ ή Καμπ ενεργοποιημένο δεν το ξέρω

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πώς βρίσκεται εύκολα το sweet spot του για να έχει πειστικό μπλακφεης καθαρό, αλλά αν κουνήσεις μια... Ψείρα τα voice κ high knobs καταρρέει η...πειστικότητα.

Μη σκέφτεσαι μπουγκι. Εκεί είναι το ποσό διαδραστικα είναι τα knobs του tonestack μεταξύ τους. Εδώ είναι πιο πολύ πως αυτό είναι το μόνο σημείο που το πετάλι φανερώνει τη φτηνή κατασκευή του. Πως τα knobs (για μπλακφεης καθαρά μιλάω) δουλεύουν καλά κ πείθουν με πολύ μικρό περιθώριο ρύθμισης. Το οποίο όμως βρίσκεται εύκολα, απλά δεν το πειράζεις. Κ όταν το βρεις δουλεύει ποοοοολύ καλά. Αυτά ισχύουν σε ενισχυτή. Για το πόσο καλά δουλεύει καρφί θα σου πει ο Ντιμ.

Τα knobs φαντάζομαι θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά κ έτσι ομως

Εννοείς πως από τη στιγμή που το di μετατρέπει το hi level σήμα σε low impedance κατάλληλο για line input , κ από τη στιγμή που τα πετάλια τα συνδέουμε κ αυτά στο line in (κ όχι στο ινστραμεντς) τότε "εξισώνεις" αυτά τα δύο κ τα χαρακτηρίζεις di?

Αυτό ακριβώς εννοώ.

Να λειτουργεί ως di στην μετατροπή του σήματος, χωρίς βέβαια να έχει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του di ως προς την ποιότητα του σήματος και τον θόρυβο.

Για το πόσο καλά δουλεύει καρφί θα σου πει ο Ντιμ.

Νομίζω ότι το είπε ήδη.

Ναι μεν έχει αυτό το κλασσικό σκουπντ αμερικανικό καθαρό

Αυτό δεν μου άρεσε, γίνεται να μην είναι έτσι?

με cab included χαρακτήρα που δεν απενεργοποιείται

Κι αυτό δεν μου πολυαρέσει, αλλά ο Μίλτος λέει ότι το χρησιμοποιεί και ταυτόχρονα με άλλα cabs (cab πάνω σε cab δηλαδή) με καλό αποτέλεσμα.

Χμμμ ..

Είναι και η κοπέλα που γούσταρε ...

Αυτό δεν μου άρεσε, γίνεται να μην είναι έτσι?
Ναι βέβαια με ένα τζόγιο eq ?

H με το βοις προς tweed

Που βέβαια σπάει πιο εύκολο. Κ δεν κατάφερα να το φέρω στο λίγο χρόνο που προσπάθησα με την τουίντ μερια

Επίσης αν δεν έχει απαντηθεί μέχρι Σάββατο θα το κοιτάξω (το Σάββατο θα το ξανασυναντησω?)

Υπάρχουν αντίστοιχα πετάλια νταμπλ που είναι εξίσου οικονομικά κ καλά (έχει 3 τέτοια που θα δω το Σάββατο). Θα δω μήπως έχω χρόνο να τα συνδέσω καρφί κ θα σου πω

Πριν ή μετά?
Μετα

Ουσιαστικά δηλαδή, από το σήμα του, αφήνεις να περνάνε μεσαία και τα μπουστάρεις λίγο, και κόβεις μπασοπρίμα με το eq.
Δεν είναι απαραίτητο να κόψεις μπασοπριμα αν δε σ'ενοχλούν. Μπουσταρεις τα μεσαία αρχικά κ βλέπεις. Έχει κ eq πετάλια το παληκάρι. Joyo πάλι ?

Βασικά έφτιαξε μια τρίτη πεταλιερα με καμιά δεκαριά οικονομικά πετάλια (50 το πιο ακριβο) . Πήρε το αμερικαν το οποίο το έχει τέρμα τέλος πριν τον ενισχυτή. Μετά από αυτό έχει τα eq ,μόνο. Πριν από αυτό έχει 2 φτηνά clon, 3 dumble κ δύο μπριτις. Τα πήρε μετά από πολύ ψάξιμο (όλα vfm) να δει ποιο από κάθε κατηγορία του κάθεται πιο καλά. Εκτός από τα μπριτις βγήκαν όλα πολύ καλά, άλλα σαν ντραιβ, άλλα σαν πρηαμπ. 

Λόγω του ότι παίζει σπίτι , χαμηλά δεν ακούγεται η τραγική διαφορά τιμής με τις άλλες πεταλιερες του. 

Αν καταφέρω να βρω χρόνο να τα συνδέσουμε κατευθείαν στο λαην της κάρτας, θα σου πω όλες τις εντυπώσεις 

Βασικα μπερδευεστε με κατι που εχω πει 100 φορες στα βιντεα μου.

Τον vamp τον χρησιμοποιω 99% με 2 τροπους.

1. Πληρως bypass διοτι βαριεμαι να βαζω βγαζω καλωδια. Δηλαδή ειναι παντα πριν την καρτα. Ετσι ειναι ετοιμος για οποια χρηση και φυσικα χρηση οποιου καθαρου του εφε Rev delay trem phaser κλπ χωρις προσομοιωσεις παραμορφωσεις.

2. Ενα setting πολυ ψαγμενο με προσομοιωση ενισχυτη καμπινας με μεταβλητό gain σε 3 σταθμες. Ουσιαστικά ειναι 3 ιδια με διαφορετικο γκαζι.

Στα δειγματα το πρωτο ειναι το 1 και το δευτερο το το 2 στην πιο ελαφρια περίπτωση.

Αρα στο ασμα ενα ουσιαστικα ειναι το πεταλι στην καρτα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back