Μπορεί... Μέχρι 4η σελίδα που διάβασα αυτό συζητούσαμε....Είσαι "εκτός" θεματος....μπορει
Μπορεί... Μέχρι 4η σελίδα που διάβασα αυτό συζητούσαμε....Είσαι "εκτός" θεματος....μπορει
Αν και δε διάβασα όλες τις αναρτήσεις, με κίνδυνο να έχει αναφερθεί κάπου, θα πω ότι όσο μεγαλώνουμε το πρόβλημα δεν είναι η μουσική αυτή καθεαυτή, απλά δεν μπορείς να τη συνδέσεις πλέον με εμπειρίες.... Κανένας δε συγκινείται με το τραγούδι που ανακαλυψε ένα βράδυ στο λαπτοπ... Αντίθετα μας έμειναν τα τραγούδια που ακούσαμε πρώτη φορά σε ένα φίλο, ένα καλοκαίρι στη παραλία, σε μια κασσετα που μας έδωσε ένας μεγαλύτερος, το καλοκαίρι που φίλησαμε το κορίτσι πρώτη φορά κλπ
Καλά οι Μπίλτες ο Βέρτης και ο Μπετόνες πόθεν προέκυψαν σαν ανάγκη στο κόσμο?
Που γινεται αυτο; Γιατι σε τουριστικο νησι που ξερω εδω κ χρονια, Μ. Πεμπτη κ Μ. Παρασκευη τα μπιτια ακουγονται πανω απο τους επιταφιους απο μπαρακια τιγκα σε θαμωνεςΤην Μεγάλη Παρασκευή δεν ακούμε μουσική.
Μόνο ψαλμωδίες.
Σε μερικές καφετέριες βάζαν παλιά και κλασσική μουσική, τώρα δεν ξέρω δεν πάω στις καφετέριες.
Ελπίζω να βοήθησα.
τα μπιτια ακουγονται πανω απο τους επιταφιους ...
Τι να δεις καλέ μου Φάσιε; Να παίζει μπιτια ο επιτάφιος; Δεν γίνεται αυτό, ας ξέρουμε τι λέμεΤο θέμα είναι να μην ακούγονται μέσα από τους επιτάφιους.
Δεν το 'χω σε τίποτα να το δω κι αυτό.
Δεν γίνεται αυτό, ας ξέρουμε τι λέμε
Δεν έχεις και άδικο, αν αναφέρεσαι σε αυτά που νομίζω ότι αναφέρεσαι. Ανθρώπινος χώρος είναι κ εκεί, και ότι είναι ανθρώπινο εχει και τα λάθη, τις ατέλειες και τις βρωμιές του.Μωρέ μακάρι.
Αυτό μας έλειπε.
Αλλά εκεί που έχει φτάσει το πράγμα, τίποτα δεν θεωρώ αδύνατο.
Tα τουριστικά νησιά είναι άντρα ακολασίας και εκκολαπτήρια σατανισμού.Γιατι σε τουριστικο νησι που ξερω εδω κ χρονια, Μ. Πεμπτη κ Μ. Παρασκευη τα μπιτια ακουγονται πανω απο τους επιταφιους απο μπαρακια τιγκα σε θαμωνες