- Πόντοι
- 198
Εγω ακουω μουσικη αλλα δεν πολυψαχομαι.Δεν θα ακουσω κατι οταν δεν μ αρεσει 100 φορες μεχρι να βρω με το στανιο κατι να μου αρεσει....καλυτερα να ακουσω για 100000000στη φορα το war pigs ας πουμε.Οταν κατι μου αρεσει το λιωνω ειτε ειναι sabbath ειτε korn ειτε papa roach ειτε τρυπες ειτε Antaeus...προτιμω να ακουσω και να υπεραναλυσω τι ηταν αυτο που εκανε το κομματι να μου αρεσει...ποιο συναισθημα μου τσιγκληθηκε απο αυτο και ΓΙΑΤΙ...Αυτο με βοηθαει να κατηγοριοποιω τα "εργαλεια" αναλογα με το συναισθημα που μου βγαζουν και ετσι τα χρησιμοποιω και εγω με τη σειρα μου οταν γραφω ο ιδιος κατι δικο μου.Δεν δινω δευτερες και τριτες ευκαιριες σε κομματια...αν δεν μου αρεσει ενα κομματι στα πρωτα 20sec παμε στο επομενο...χασιμο χρονου.Δεν θεοποιω κανεναν (δεν μου αρεσουν ουτε οι pink floyd ουτε οι Beatles ουτε οι Stones...και κατι λιγα απο Zeppelin...) απλα αλλοι μου αρεσουν και ταυτιζομαι μαζι τους και αλλοι παλι οχι...και αυτο βοηθαει.Προσθετω με το σταγονομετρο τραγουδια στο playlist μου....τραγουδια δηλαδη που πιθανοτατα θα τα λιωσω γιατι με εντυπωσιασαν....τα ιδια κανω και με τα φαγητα....χιλιες φορες πατατες με κοτοπουλο και μακαρονια με κιμα παρα γκουρμεδιες του πιθανοτατα θα κλαιω τα λεφτα μου. ?
Μεθαυριο θα παω στη συναυλια του Vai...ok...δεν το χω σε τιποτα να ακουσω μονο το for the love of god και να σηκωθω να φυγω...αφου δεν μου αρεσει τιποτα αλλο δικο του!
Μεθαυριο θα παω στη συναυλια του Vai...ok...δεν το χω σε τιποτα να ακουσω μονο το for the love of god και να σηκωθω να φυγω...αφου δεν μου αρεσει τιποτα αλλο δικο του!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: