Μπορεί να ισχύει αυτό που λες,αλλά για σκέψου μήπως ισχύει το ακριβώς αντίθετο...(που σ΄αυτή την περίπτωση,η ταμπέλα "καμμένο junky" την εξυπηρετεί ιδανικά...)Κάτι σαν τη Μενεγάκη ένα πράμα... ;D Ο πολύς κόσμος -αφελέστατα- νομίζει οτί είναι...original ξανθιά,ενώ η γυναίκα είναι "Killer"!(no pun intended!)vagelism είπε:Εχεις σε μεγαλη εκτιμηση την Courtney,.
Η τυπισα εξακολουθει να ειναι καμενο junky .
+1!Frontman ΜΕ ΑΣΤΕΡΙ απο πανω του...
one in a Billion..
Ακομα και εμπορικα αν το δεις τα 10 εκ αλμπουμ που εχουν πουλησει οι Foo Fighters ειναι "περισσοτερα" απο τα 25 εκ. των Nirvana (πριν το Napster & τον θανατο της δισκογραφιας)
Συμφωνούμε,εγώ το είπα με την έννοια που αρχικά χρησιμοποιήσες την συγκεκριμένη έκφραση,οτί μάλλον δεν είναι και τόσο ικανή και οτί έχω υπερεκτιμήσει τις ικανότητές της...Η γυναίκα είναι πανέξυπνη και ικανότατη και σε πείθει -αν γουστάρει- ,οτί ο γάιδαρος πετάει που λέει ο λόγος...Εκτός αν κατάλαβα λάθος,οπότε -όπως είπα και πριν- συμφωνούμε.vagelism είπε:H εννοια καμενο junkie..εχει να κανει με ποιοτητα μυαλου..οχι με καταθεσεις στην τραπεζα καλε μου φιλε.
Και πρωτη στη λιστα Forbes να ηταν η τυπισσα...παλι την ιδια αποψη θα ειχα.
Νομιζω οτι δεν χρειαζοσουν να στο αναλυσω αυτο.
Οντως!vagelism είπε:Μπορεις να συγκρινεις
Nirvana με Pearl Jam..
Δεν εχω καμια διαθεση να υποβιβασω τα υπολοιπα μελη...αλλα οπως και να εχει...θελει αστρο απο πανω σου να βγεις σε ενα σταδιο 80.000 ατομων και να κρατησεις τα βλεματα πανω σου για 2 ωρες..
Λέει, ότι ξόδεψες κάμποσο από τον χρόνο σου για να παρακολουθήσεις μία μ@λ@κία και μισή...trolley είπε:Πάντως, σας θυμήθηκα χθες που μία κοπέλα στο Greek Idol διαγωνίστηκε τραγουδώντας το Smells Like Teen Spirit. Ευτυχώς κόπηκε, αλλά δε θυμάμαι κανέναν να τραγούδησε King Crimson σε τέτοια talent shows. Κάτι λέει αυτό... ή όχι;
Λέει επίσης ότι οι King Crimson δεν είχαν ποτέ κανένα "hit" που να το ξέρουν οι άφωνοι/ες των talent shows.trolley είπε:Πάντως, σας θυμήθηκα χθες που μία κοπέλα στο Greek Idol διαγωνίστηκε τραγουδώντας το Smells Like Teen Spirit. Ευτυχώς κόπηκε, αλλά δε θυμάμαι κανέναν να τραγούδησε King Crimson σε τέτοια talent shows. Κάτι λέει αυτό... ή όχι;
trolley είπε:... αλλά δε θυμάμαι κανέναν να τραγούδησε King Crimson σε τέτοια talent shows. Κάτι λέει αυτό... ή όχι;
Δόξα τω Θεώ...trolley είπε:Ευτυχώς κόπηκε
+1Λέει, ότι ξόδεψες κάμποσο από τον χρόνο σου για να παρακολουθήσεις μία μ@λ@κία και μισή...
;D ;DNestoras είπε:Tι μας λες, εδώ κάποιοι χορεύουν με Crimson την ημέρα του γάμου τους.... αλλά δε θυμάμαι κανέναν να τραγούδησε King Crimson σε τέτοια talent shows. Κάτι λέει αυτό... ή όχι;
Έλα μωρέ με τους εμπορικούς, τους στοχεύοντες στο κοινό των parties. ;D
ΟΚ, αλλά υπάρχει μία διαφορά: εσύ έψαξες για να το βρεις αυτό το βίντεο.. εγώ απλώς καθάριζα το μπαλκόνι μου. Το 21st... δεν είναι mainstream, ούτε καν όταν βγήκε δεν ήταν. Το άλλο, όπως έγραψα και πριν, το βλέπω ως ΣΤΑΝΤΑΡ (μια και λέμε για προ-πο) σε εκπομπή της Γερμανού λίαν συντόμως.Nestoras είπε:Tι μας λες, εδώ κάποιοι χορεύουν με Crimson την ημέρα του γάμου τους.
Είναι λανθασμένη η υπόθεσή σου, ίσχυε (κατά το ήμισυ) πριν 15 χρόνια. ΔΕΝ ακούνε Nirvana οι μισοί μαθητές σήμερα, ίσως να ακούνε Tokyo Hotel. Για το πώς και γιατί χρησιμοποιούν σήμερα τα ΜΜΕ διάφορες επιτυχίες άλλων εποχών έχουμε συζητήσει πολλές φορές, η τελευταία ήταν όταν είπε το smells like teen spirit o Νίνο (βλ. λινκ στο τελος του ποστ). Αυτό που "λέει" η κατάσταση αυτή είναι οτι οι υπεύθυνοι προγράμματος προσπαθούν να πιαστούν από οπουδήποτε και αυτό που συμβαίνει είναι οτι δεν τα καταφερνουν.trolley είπε:Το ξέρω ότι είναι λίγο "από το Γυμνάσιο" το επιχείρημα, αλλά απ' την άλλη ωραίο είναι να βγάζεις συμπεράσματα από απλά δεδομένα: όταν εγώ πήγαινα γυμνάσιο (και το 21st ήταν σχετικά καινούργιο κομμάτι), οι συμμαθητές/τριες μου ακούγανε Stairway to Heaven και Doors.. σήμερα θα ακούγανε Nirvana (οι μισοί) και Gaga (οι υπόλοιποι). Κάτι λέει, μην το αρνείστε...
Λέει ότι η Δημητρίου,τα κόκκινα χάλια κλπ. είναι οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες evertrolley είπε:Πάντως, σας θυμήθηκα χθες που μία κοπέλα στο Greek Idol διαγωνίστηκε τραγουδώντας το Smells Like Teen Spirit. Ευτυχώς κόπηκε, αλλά δε θυμάμαι κανέναν να τραγούδησε King Crimson σε τέτοια talent shows. Κάτι λέει αυτό... ή όχι;