Τάκη' date=' με εξέθεσες αλλά τώρα πλέον δεν μπορώ να κάνω κάτι....[list']Ναι λοιπόν είμαι 28 χρονών και το nick μου δεν είναι μόνο επειδή είμαι οπαδός των Maiden....είμαι επίσης και ΠΑΡΘΕΝΟΣ....ναι ναι, η γνωστή πρόσφατη ταινία για μένα γυρίστηκε...12 χρόνια πιο μπροστά....επίσης, σε λίγες μέρες μπαίνω στα 29, οπότε λέω να κάνω δώρο στον εαυτό μου τον πρώτο μου αυνανισμό...δεν πάει άλλο, σαν μπάλες του ράγκμπι μου έχουν γίνει! Και επειδή θα βγάλω κάνα κιλό, λέω να κάνω δωρεά σε καμία τράπεζα...να έχουν για ώρα ανάγκης, μιας και έρχεται καλοκαίρι...:lol: :lol:
παιδια ο maidenas δεν ειναι πιτσιρικας...28 χρονων ειναι το παλικαρι... :lol: :wink:
λέω να κάνω δώρο στον εαυτό μου τον πρώτο μου αυνανισμό...δεν πάει άλλο' date=' σαν μπάλες του ράγκμπι μου έχουν γίνει! Και επειδή θα βγάλω κάνα κιλό, λέω να κάνω δωρεά σε καμία τράπεζα...να έχουν για ώρα ανάγκης, μιας και έρχεται καλοκαίρι...[/quote']
Τι λε ρε παλικάρι εγω στα 17 μου και το προπονώ καθημερινός το εργαλείο μεχρι να έρθει η ώρα να δώσω "εισαγωγικές"
ελπιζω οτι κανεις πλακα ετσι δεν τσαντιστηκες ε;το ειπα γιατι απο την στιγμη που σε εβγαλαν ολοι 15χρονο :lol: ,θα το ελεγες και απο μονος σου...Τάκη' date=' με εξέθεσες αλλά τώρα πλέον δεν μπορώ να κάνω κάτι....[list']:lol: :lol:
παιδια ο maidenas δεν ειναι πιτσιρικας...28 χρονων ειναι το παλικαρι... :lol: :wink:
ρε παιδια' date='και μετα αναρωτιομαστε γιατι πολλα παλια μελη δεν ξαναμπαινουν στο νοιζ...ε δε νομιζεται πως κατανταει βαρετο καθε φορα το βρισιμο,οι ειρωνιες κτλ κτλ κτλ;[/quote']
Αυτό ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ! :evil:
ρε συ συμφωνω,αλλα πιστευω υπαρχουν πιο σοβαροι λογοι για να τσαντιστει καποιος.οκ ρε παιδι μου και μπουρδα να πεταξει καποιος,ε και τι εγινε...και για να καταλαβεις τι εννοω,αν και πλεον τους ακουω ελαχιστα ,οι maiden παραμενουν το αγαπημενο μου συγκροτημα,σιγα τωρα μην αρχισω να βριζω και γω γιατι "μου τους θιξανε".φιλικαΟύτε τον ξέρω τον maidena ούτε έχω κάτι μαζί του και αν δεν έλεγε κάτι τέτοιο κανείς δεν θα του απευθυνόταν κατ'αυτόν τον τρόπο. Μερικές φορές όμως καλυτερα να κρατάμε κλειστό το στόμα μας από το να πούμε χοντράδες...
Και δεν το κατάλαβα φίλε mentalvortex' date=' αυτό σχετικά με τις ειρωνίες πήγαινε σε μένα; You ain't seen nothing yet! Εσύ δηλαδή στεναχωριέσαι γιατί μπορεί ο Maidenas ή ο κάθε maidenas να μας φύγει από το φόρουμ και να χάσουμε τις ατάκες καρμπόν από το Μέταλ Χάμερ;
.[/quote']
μην το περνεις προσωπικα ρε συ,ουτε θυμαμε τι εχεις γραψει ακριβως,το μονο που θυμαμε ειναι πως για νιοστη φορα,ενα ακομη θεμα ξεφυγε (δε λεω οτι φταις εσυ,σε αυτο φυσικα και φταιει ο maidenas)
οσον αφορα το ποιος θα φυγει απο το φορουμ,δεν εννοουσα αυτους που εμπλεκονται στη "διαμαχη" αλλα κυριως αυτους που καθονται να διαβασουν κανα θεμα και απο ενα σημειο και υστερα,το μονο που διαβαζουν ειναι μπινελικια κτλ
μην το περνεις προσωπικα ρε συ' date='ουτε θυμαμε τι εχεις γραψει ακριβως,το μονο που θυμαμε ειναι πως για νιοστη φορα,ενα ακομη θεμα ξεφυγε (δε λεω οτι φταις εσυ,σε αυτο φυσικα και φταιει ο maidenas)
οσον αφορα το ποιος θα φυγει απο το φορουμ,δεν εννοουσα αυτους που εμπλεκονται στη "διαμαχη" αλλα κυριως αυτους που καθονται να διαβασουν κανα θεμα και απο ενα σημειο και υστερα,το μονο που διαβαζουν ειναι μπινελικια κτλ[/quote']
Δεν το παίρνω προσωπικά, βλέπεις έχω αναπτύξει την καλή συνήθεια να μην παίρνω τόσο σοβαρά την 'προσωπικότητά' μου (και καλά) όπως κάποιοι άλλοι εύθικτοι...
Έχεις δίκιο ότι η ποιότητα των threads μπορεί να καταρεύσει μ'αυτό τον τρόπο... βασικά το πρόβλημα είναι κυρίως κάποιοι που κάνουν trolling και μετά κλαίγονται ότι όλοι τα έχουν μαζί τους :roll:
Αυτή δεν είναι τέτοια περίπτωση και μάλιστα νομίζω ότι αποκαλύπτει και μια συγκεκριμένη νοοτροπία, οπότε θα ήταν μάλλον διαφωτιστική για κάποιον 'αναγνώστη'. :wink:
Γι'αυτό είμαι αντίθετος γενικά στο να διαγράφονται τέτοια post ή να επεμβαίνουν οι moderators.
Ούτε εγώ θα πω ότι ευθύνεσαι εσύ για την τροπή του θέματος αφού ο εμπρηστής ήταν άλλος, αλλά είναι τραβηγμένο να πουλάς ωριμότητα πέφτοντας στο επίπεδό του λέγοντας πράγματα που και εσύ μετά δεν θα πιστεύεις....Όποιος 'πετάει μπούρδες' όπως λες πρέπει να είναι έτοιμος να πληρώσει το τίμημα... και τα γραπτά μένουν.
Ασε μας ρε παληκαρι που πηγα και τους ειδα και ειταν η μονη μπαντα με τρεις κιθαρες οπου ακουγες μονο το μπασσο..ελεος.Μια απλή ερώτηση:Ποιος θα ασχολούνταν με κύριο Cobain σήμερα αν δεν αποφάσιζε να αυτοκτονίσει πριν η καριέρα του πάρει την κάτω βόλτα' date=' που άρχιζε ήδη να προδιαγράφεται?[list']Επίσης όποιος θέλει να μιλήσει για τους Maiden, ας αγοράσει πρώτα το τελευταίο DVD τους να δει τι σημαίνει ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ και μετά τα ξαναλέμε...
Οι υπόλοιποι ακούστε για εκατομυριοστή φορά το Nevermind αφού έτσι και αλλιώς δεν έχετε και κάτι καλύτερο να ακούσετεUp the Irons, ρε!