kurt cobain

Status
Not open for further replies.
Επίσης όποιος θέλει να μιλήσει για τους Maiden, ας αγοράσει πρώτα το τελευταίο DVD τους να δει τι σημαίνει ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ και μετά τα ξαναλέμε...
Maiden καλό μου παιδί (διότι αποκλείω από τα λεγόμενά σου να είσαι πάνω από 17 χρονών) το 90% τον συνφορουμητών ακούει ΠΟΛΛΑ περισσότερα χρόνια από εσένα (μεταξύ αυτών και εγώ). Δεν θα μπω στην λογική να τους συγκρίνω με τους Nirvana διότι δεν θα λήξει ποτέ η συζύτηση. Και ναι το είδα το Death on the Road... Τι κάνουν δηλαδή πέρα από το να κόβουν χρήμα πλέον?

¶ντε λοιπόν Up The Irons!!! όπως σοφά είπε ο Antouan

ΖΗΤΩ ΤΟ FEAR OF THE DARK!!!!!

TROOPER ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Maidena αντι της παλινδρομικης κινησης του κεφαλιου σου υπο το ακουσμα του Φεαρ Οφ Δε Νταρκ...θα σου προτεινα την παλινδρομικη κινηση του χεριου σου υπο τον ηχο των τσιριδων της Belladonna....

Kαλη προπονηση.........βοηθαει και στα σπυρακια!!!!!!

Τα είπανε όλα οι προηγούμενοι...η απάντηση του maidenas δείχνει το εν δυνάμει κοινό στην Ελλάδα πως αντιλαμβάνεται την εξέλιξη της μουσικής!

Και μετά μου λέτε να μην μιλάω για λαίλαπα του 80s metal....;;; Χαχαχα!

:D :D :D

Εγώ πάντως προσπαθώ να θυμηθώ τι το φρέσκο εχουν προσφέρει οι maiden τα τελευταία χρόνια στην μουσική.

Δεν θέλω να μηδενίσω την μπάντα αλλά διακόσια live cd και dvd το χρόνο πάει πολύ. Αυτές τις "νεωτεριστικές" ιδέες δηλαδή έχουν να προτείνουν στην σημερινή μέταλ σκηνή?

Τότε λοιπόν μια χαρά είναι που θυμόμαστε τους νιρβάνα στα καλά τους και όχι σε παρόμοια κατάντια. Γιατί κάποιοι μουσικοί ξεχνουν να πάρουν και σύνταξη πότε πότε.

Παιδιά, το κουράσαμε πολύ με τους Maiden. Όποιος έχει ιστορικές ανησυχίες ας το ψάξει... :wink:

Κατά τη γνώμη μου η δεκαετίες '80-'90 ήταν οι πιο... ναρκοθετημένες για όποιον ανδρώθηκε μουσικά μέσα απ'αυτές. Από τη μία το MTV και από την άλλη το Metal Hammer. Μπρρρρ....

Όποιος αισθάνεται ότι πρέπει να 'ανήκει κάπου' να πάει να γραφτεί σε ένα κόμμα (ή σε ένα κώμα), αφήνοντας τον εγκέφαλό του στη ρεσεψιόν. Και να μας αφήσει στην ησυχία μας...

Thus spoke the Gnostick Cock. 8) :lol: :lol:

Όποιος αισθάνεται ότι πρέπει να 'ανήκει κάπου' να πάει να γραφτεί σε ένα κόμμα (ή σε ένα κώμα)' date=' αφήνοντας τον εγκέφαλό του στη ρεσεψιόν. Και να μας αφήσει στην ησυχία μας... [/quote']

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!

:lol: :lol:

Δεν προλάβατε την παρανοϊκή περίοδο όπου κάποιος κ. Νταλούκας μετέφραζε στα ελληνικά (μπρρρ) τους στίχους των Doors και έμπαινε και στη φάση να τους αναλύσει
o Χριστος & η Παναγια!!!!!!!!11 8O :lol: :?

τι μου θυμισες τωρα :!:

ΥΠΑΓΕ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!! 8O :lol:

Σε λιγο θα αναφερθεις και στις..συντρόφισσες με τα ταγαρια,τις αξυριστες μασχάλες & τον Οδηγητη υπο μάλλης στα περι την Νομικην στενά!!! 8O :lol:

εφιαλτες απο το παρελθόν 8O :lol:

φτου σκόρδα!! 8O :lol: :P

Παιδιά' date=' το κουράσαμε πολύ με τους Maiden. Όποιος έχει ιστορικές ανησυχίες ας το ψάξει... :wink:
Κατά τη γνώμη μου η δεκαετίες '80-'90 ήταν οι πιο... ναρκοθετημένες για όποιον ανδρώθηκε μουσικά μέσα απ'αυτές. Από τη μία το MTV και από την άλλη το Metal Hammer. Μπρρρρ....

Όποιος αισθάνεται ότι πρέπει να 'ανήκει κάπου' να πάει να γραφτεί σε ένα κόμμα (ή σε ένα κώμα), αφήνοντας τον εγκέφαλό του στη ρεσεψιόν. Και να μας αφήσει στην ησυχία μας...

Thus spoke the Gnostick Cock. 8) :lol: :lol:[/quote']

Χε χε χε χε όχι ακριβώς "ναρκοθετημένες" αλλά ίσως και κάτι παραπάνω. Ήταν η ΦΥΣΙΚΗ εξέλιξη μιάς Βιομηχανίας παραγωγής συγκροτημάτων τα οποία από πολύ καλά cover bands ή με ένα δύο χιτάκια που "πιάσανε" σε μια γειτονιά του Λονδίνου μεταμορφωνόντουσαν σε Supergroups! Βέβαια όλα κάπως έτσι γινόντουσαν μόνο που το 80-90 άρχισε συστηματικά να στήνεται μία πιό τέλεια μηχανή προβολής τους μέσω εκπομπών (MTV) μέσω τύπου με τεράστια απήχηση σε όλο τον κόσμο, πιό αποδοτική και πιό προσοδοφόρα σε κέρδη για τις εταιρείες από την δεκαετία του 70.

Ανάμεσα σε αυτούς που μεγάλωσαν την δεκαετία του 80 είμαι και εγώ. Metal hammer αγόραζα και Metal Attack τι νάκανα? :lol: :lol: :lol: τους Maiden γούσταρα και τους Deep Purple Led Zeppelin κτλ. και η μόνη φυλλάδα που τους έκανε αφιερώματα ήταν αυτή!!! (νο ιντερνετ τότε :cry: )

Ωστώσο φίλε Maidena, παρ' αυτά και παρ' όλο που δεν υποτιμώ τους Maiden έκοψα να τους παρακολουθώ. Τέρμα! τά χωσαν οι τύποι μέχρι το 7th son από κει και πέρα μετράνε μόνο πόσο αυξήθηκε ο λογαριασμός τους και αν πήρε καλύτερο πύργο ο Steve στο Essex από τον Bruce, Αν απέτυχε ο Smith σε σόλο καριέρα και ξαναγύρησε για μεροκάματο πίσω, Αν ο Janick μετά τον δίσκο με τον Bruce ήταν έτοιμος να πουλήσει τις 3 stratocaster του και τους 2 Marsall να γίνει ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ και να τα παρατήσει αλλά του άνοιξαν πόρτα οι Maiden για να βγάλει κάνα φράγκο.

Τέλος πάντων προσπάθησε να απομυθοποιήσεις κάποια πράγματα θα δεις ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις την ΔΙΚΗ σου άποψη. Επίσης δεν έχω δει όπως σου είπα τα τελευταία CD DVD των Maiden αλλά φαντάζομαι..... το τέμπο εκεί στακάτο στο 100 του μετρονόμου..... δεν έχουν να μου πούν τίποτε, σε σένα ενδεχομένως να έχουν ακόμα και καλά κάνεις :wink: αλλά μην υποτιμάς μουσικούς που "τάραξαν" τα νερά για τους επόμενους όπως και να πήγαν αυτά τα νερά μετέπειτα.....

αααααααααρρργκ!!!!!

γιεεεεεαααααα

ουρρργκ....

ας βαλουμε ολοι τα κολλητα τζην!

οποιαδηποτε μουσικη περα του metal ειναι κακη επηρροη!!!

heavy metal.τιποτα αλλο :lol:

φρατζα+σωληνας+αθλητικο μποτακι(ασπρο κατα προτιμηση)+γαρδελης+πετσινο+ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ = heavy metaaaal(αν και για εμενα, ειναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ :lol: :lol: :lol: :lol: ).

μεχρι 15 χρονων καλα ειναι παντως :lol:

Φίλε μου maidena (σαν να λέμε στα ελληνικά 'παρθενιάρη')' date=' επειδή υποψιάζομαι ότι όταν 'αγόραζα' τον πρώτο δίσκο των Maiden, σε [b']πειρατική κασέτα[/b] γιατί 13 χρονών που να βρεθούν τα φράγκα, εσύ δεν ήσουν καν ακόμα στους αναπαραγωγικούς αδένες του μπαμπά σου, θα είχα να σου δώσω μια συμβουλή.
Να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις. :wink:

Αυτά, και φρόνιμα. 8)

Abraxas out.
Και αυτή είναι η απάντηση του σεβάσμιου Abraxas που ρίχνει και 13 χρόνια στον 17-χρόνο maidena!!!

Δηλαδή Abraxas έπρεπε να φτάσεις τα 30 για να αμολάς τόσο ΣΟΦΕΣ κουβέντες?!?!

Και αυτή είναι η απάντηση του σεβάσμιου Abraxas που ρίχνει και 13 χρόνια στον 17-χρόνο maidena!!!

Δηλαδή Abraxas έπρεπε να φτάσεις τα 30 για να αμολάς τόσο ΣΟΦΕΣ κουβέντες?!?!
Δεν τα μέτρησες καλά... :wink:

Ρίξε μια ματιά πότε βγήκε ο πρώτος δίσκος των Maiden...

Και, ποιος σου είπε ότι ο maidenas είναι 17 ετών; Σου φαίνεται για τόσο μεγάλος; :roll:

:lol: :lol: :lol:

¶ντε φτάνει με τους maiden. Γιατί σε κάθε συζήτηση για τους Nirvana πάντα σκάνε μύτη και οι maiden δεν μπορώ να καταλάβω :lol:

Δεν τα μέτρησες καλά... :wink:
Ρίξε μια ματιά πότε βγήκε ο πρώτος δίσκος των Maiden...

Και' date=' ποιος σου είπε ότι ο maidenas είναι 17 ετών; Σου φαίνεται για τόσο μεγάλος; :roll:[/quote']

Όπως και να έχει αυτός δεν είναι τρόπος να βάζεις μυαλό σε έναν που θεωρείς άμυαλο ή ανώριμο!

Τέλος πάντων απλά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο ανεκτικοί όταν ένας πιτσιρικάς λέει και μια λαλακία παραπάνω, ποιος δεν την είπε δηλαδή σαν πιτσιρικάς? Είναι όμως λόγος να τον αποθαρρύνουμε από το να ξαναγράψει?

Φίλε 'γερο διάβολε' :D αν διαβάσεις προσεκτικά τα post μου θα διαπιστώσεις πως ήμουν ο μόνος που δεν τον έπιασε τελείως από τα μούτρα (δεν του είπα να πάει να το ρίξει στον αυνανισμό ας πούμε, αν και όσα έγραψε θα δικαιολογούσαν τέτοια αντίδραση).

Απλώς προσπάθησα να του δώσω να καταλάβει αυτό που λες, ότι είναι μικρός και γι'αυτό ίσως λέει μαλακίες... και να το σκεφτεί καλύτερα.

Η αναφορά στην... προϊστορία αυτή την έννοια είχε.

Τώρα αν ο 'παρθενιάρης' ή οποιοσδήποτε άλλος θέλει να ζει σε έναν κόσμο που αποτελείται από μικρά κουτάκια (γιατί έτσι νομίζει, γιατί αυτό τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής, γιατί έτσι τη βρίσκει) δικαίωμά του, δικαίωμά μου και εμένα να τον θεωρώ ή πολύ μικρό για να ξέρει καλύτερα, ή πολύ ηλίθιο για να παραδεχτεί ότι ο κόσμος είναι πολύ μεγαλύτερος.

Δεν είναι η δουλειά μου να τον συμμορφώσω, δεν είναι το σκυλάκι μου που τα έκανε στο χαλί και θα το μαλώσω για να μην το ξανακάνει... Τελικά το μόνο μου πρόβλημα είναι με την νοοτροπία και τις ταμπέλες... :wink:

πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο ανεκτικοί όταν ένας πιτσιρικάς λέει και μια λαλακία παραπάνω' date=' ποιος δεν την είπε δηλαδή σαν πιτσιρικάς? [/quote']
:lol: :lol:

παιδια ο maidenas δεν ειναι πιτσιρικας...28 χρονων ειναι το παλικαρι... :lol: :wink:

....Δεν είναι η δουλειά μου να τον συμμορφώσω' date=' δεν είναι το σκυλάκι μου που τα έκανε στο χαλί και θα το μαλώσω για να μην το ξανακάνει... [/quote']
Τότε τι νόημα είχε το πρώτο σου λογύδριο... ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ!

...Τελικά το μόνο μου πρόβλημα είναι με την νοοτροπία και τις ταμπέλες... :wink:
Ναι αλλά που αποσκοπούσαν όσα ειρωνικά του είπες και τι πέτυχες λέγοντάς τα δεν καταλαβαίνω...

Λυπάμαι αλλά νοοτροπία της απάντησής σου είναι χειρότερη για μένα.

Μπορεί να μην σε ενδιαφέρει αλλά εγώ στο λέω, δεν θα συνεχίσω γιατί τους άλλους δεν τους ενδιαφέρει σίγουρα καθόλου.

...Να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις. :wink:
Αυτά' date=' και φρόνιμα. 8)

Abraxas out.[/quote']

Και μετά λες το ωραίο:

"...Δεν είναι η δουλειά μου να τον συμμορφώσω, δεν είναι το σκυλάκι μου που τα έκανε στο χαλί και θα το μαλώσω για να μην το ξανακάνει..."

Τι να καταλάβω ακριβώς...

Old nick και Abraxas...ξεκολλατε ρε σεις...μην τρελαινεσται(ορθογραφικο λαθος σε βαθμο πλημμεληματος) ..θα κατσετε τωρα να μανουριαστε για ενα παλικαρι που μονο και μονο το nick φαναιρονη(ορθογραφικο λαθος σε βαθμο κακουργηματος) το σκεπτικο του...

Ελα βρε αγαπες αγκαλιαστειτε για μενα....αλλιως το παληκαρι που παραμονευει για ορθογραφικα λαθη θα με μπουζουριασει για τα καλα....αμεεε!!!!

Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας.

Εσείς σε μικρότερη ηλικία δεν ακούγατε maiden;Δεν ακούγατε Black Sabbath;Γιατί τέτοια απαξίωση για μια μουσική σκηνή που αν μη τι άλλο ήταν καθοριστική για την μετέπειτα πορεία της rock μουσικής.Πολλές μπάντες που ακούμε τώρα μπορεί να μην υπήρχαν καν αν δεν προυπήρχαν οι επιρροές τους απο τις προηγούμενες δεκαετίες.

Και επίσης μου δίνετε την εντύπωση ότι όποιος ακούει metal είναι ανώριμος και κλεισμένος στον κόσμο του και διάφορα άλλα όμορφα.

Το ότι κάποιοι ίσως δεν ακούνε εδω μέσα metal μουσική δε μειώνει αυτόματα όσους την ακούνε.

Και φυσικά δε μιλάμε για τύπους που ακούνε ΜΟΝΟ Maiden ή Sabbath και το πέζουν σκληροί μέταλοι και ψαγμένοι έτσι;

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back