- Πόντοι
- 438
Εάν αποφασίσεις να γράψεις ποτέ κάτι σε βιβλίο ενημέρωσε είμαι φαν.Πάντως είναι μεγάλο σχολείο το να παίζεις με άλλους. Ακόμα και αν θέλει κάποιος τελικά να είναι DIY σπίτι του, καλό είναι να έχει επαφή με αυτή τη φάση. Στην τελική τα περισσότερα είδη σε φάση ροκ κλπ έτσι δημιουργήθηκαν, γκρουπ και άγιος ο θεός, είναι άλλη αίσθηση το interaction και άλλα πράγματα παίρνεις, όταν έρχεται η φάση και γκρουβάρει κάτι ομαδικά είναι μια απόλαυση που δε θα την πάρεις από κανένα DAW.
Άλλωστε δε νομίζω ότι έχει και πολύ νόημα να παίζεις ροκάκια ξέρω γω μόνος στο σαλόνι. Ή βγες έξω, γίνε λιώμα, παίξε ροκ, μετά παίξε μπουνιές και στο τέλος γάμα μια σαύρα που αύριο θα πεις "τι έκανα ο μαλάκας", ή ρίξτο στο πιάνο ή την κλασσική κιθάρα να είσαι αυτόνομος κολλημένος βγάζοντας τρέλα, με μαλλιά σηκωμένα, καταραμένος καλλιτέχνης και έτσι. Να είσαι τώρα στο σαλόνι, με παντούφλες, τον Χατζηνικολάου στην TV και μπάμιες με κοτόπουλο στο τραπέζι μπροστά σου, και να τραγουδάς σιγούλια σιγούλια μην σε κράξουνε "σμόοοουκ ον δα γουόταααααρρρρ, εν φάιρ ιν δε σκάι" και ντου ντου ντου ντου ο 5 βατ μόντελινκ ενισχυτής... κατάντια, μιζέρια, καλύτερα πρεζάκιας που έλεγε και ο εκλιπών ?
Στην τελική τα περισσότερα είδη σε φάση ροκ κλπ έτσι δημιουργήθηκαν, γκρουπ και άγιος ο θεός, είναι άλλη αίσθηση το interaction και άλλα πράγματα παίρνεις ....
Εδω μπερδεύεις την ηχογράφηση από μια ζωντανή εκτέλεση., όταν έρχεται η φάση και γκρουβάρει κάτι ομαδικά είναι μια απόλαυση που δε θα την πάρεις από κανένα DAW.
Γιατι ρε φιλε παρεξηγηθηκες? Τι να πω και εγω που ειμαι φαν του κοτοπουλου με μπαμιες?Εδω μπερδεύεις την ηχογράφηση από μια ζωντανή εκτέλεση.
Πολλοί, ακόμα και επαγγελματίες , προτιμούν να ηχογραφούν μόνοι τους (για όποιον λόγο.....από τσιγκουνία μέχρι ό,τι θες) , αλλά φυσικά αν είναι να περφομαρουν live .......αναγκαστικά θα παρουσιάσουν το έργο τους με άλλους.
Το απαξιωτικό-χιουμοριστικό κειμενάκι ....οκ δικαίωμά σου.....και πρεζάκιας να γίνεις ,και αυτό δικαίωμά σου, και σου γράφω αυτές τις γραμμές γιατί δεν μου άρεσε το ύφος σου, όχι γιατί το θεώρησα απάντηση σε εμένα, αλλά στο μέτρο που είμαι Moderator σε αυτό το φόρουμ , θεωρώ ότι προσβάλλεις πολλούς χρήστες αυτού .
ΥΓ ΑΝ έμενες στην πρώτη παράγραφο, θα ήταν μια ενδιαφέρουσα άποψη.
Ξαναδιάβασε τι γράφει η καλλίτερα "πώς" , και αν δεν βρεις κάτι μεμπτό, θεώρησε με εμένα υπερβολικό.Γιατι ρε φιλε παρεξηγηθηκες? Τι να πω και εγω που ειμαι φαν του κοτοπουλου με μπαμιες?
Ελα μωρε. Γραφει με το δικο του χιουμοριστικο τροπο, οτι λιγη αλητεια δεν βλαπτει.Ξαναδιάβασε τι γράφει η καλλίτερα "πώς" , και αν δεν βρεις κάτι μεμπτό, θεώρησε με εμένα υπερβολικό.
Την αλητεία του ο καθένας να την αποδείξει έξω, αν μπορεί.Ελα μωρε. Γραφει με το δικο του χιουμοριστικο τροπο, οτι λιγη αλητεια δεν βλαπτει.
Θα συμφωνήσω εδώ.Το απαξιωτικό-χιουμοριστικό κειμενάκι ....οκ δικαίωμά σου.....και πρεζάκιας να γίνεις...
Αν έτσι έχουν τα πράγματα, οφείλω μια ειλικρινή συγνώμη στον manosx.Αν και απολαμβάνω το ύφος που έγραψε ο Μάνος ....
Εγώ σκέφτομαι να μάθω να παίζω κιθάρα και μετά θα σε πάρω στην μπάντα μου.Θα με μάθεις?σκεφτομαι να αγορασω τυμπανα
Εγώ σκέφτομαι να μάθω να παίζω κιθάρα και μετά θα σε πάρω στην μπάντα μου.Θα με μάθεις?