Αγορά πεταλιέρας ΧΩΡΙΣ δοκιμή

Πιστεύω ότι δεν ήταν ευθύς και ειλικρινής μαζί μου. Ήξερε εξαρχής ότι δεν θα μπορούσα να δοκιμάσω την πεταλιέρα. Αν μου έλεγε "δεν κάνουμε demos σε πετάλια", δε θα χρειαζόταν να ξαναπάω Κυριακάτικα
Γιατί να τό κανει αυτό;

Σάς μισεί;

Θέλει να σάς εκδικηθεί;

Ηθελε εξτρα πελάτες Κυριακατικα;...!!!

Είναι απιθανο μεσα στο χαμό του Σαββατου απλως να μπερδευτηκε;...

Γιατί να τό κανει αυτό;

Σάς μισεί;

Θέλει να σάς εκδικηθεί;

Ηθελε εξτρα πελάτες Κυριακατικα;...!!!

Είναι απιθανο μεσα στο χαμό του Σαββατου απλως να μπερδευτηκε;...
Όντως μπορεί να μπερδευτηκε. Σε κάθε περίπτωση δεν το χειρίστηκε σωστα. Τι σας λέει ότι το παίρνω προσωπικά; Περισσότερο μου φαίνεται ότι εσείς θίγεστε (ο ιδιος ο εργαζόμενος να ήσασταν, δε θα αντιδρούσατε τόσο έντονα και με ειρωνεία).
Άλλος είναι ο λόγος του νήματος. Ήθελα απλώς να μοιραστώ μία εμπειρία με τους συμφορουμίτες για το αν έχω δίκιο που ήθελα να γίνει demo μια πεταλιέρα σε φυσικό κατάστημα η αν όντως δεν το κάνει κανένας. Ήμουν υπέρμετρα δραματικός; Ίσως. Αλλά έχει περάσει και πάνω από ένας χρόνος από τότε και μάλιστα έχω κάνει κι άλλες αγορές από το συγκεκριμένο κατάστημα

Πιστεύω ότι δεν ήταν ευθύς και ειλικρινής μαζί μου. Ήξερε εξαρχής ότι δεν θα μπορούσα να δοκιμάσω την πεταλιέρα. Αν μου έλεγε "δεν κάνουμε demos σε πετάλια", δε θα χρειαζόταν να ξαναπάω Κυριακάτικα

Έκανες μια απλή αναφορά στο γεγονός ότι πήγες τσάμπα την Κυριακή, και ότι εν τελεί δεν σε άφησαν να δοκιμάσει τον προϊόν. Δεν έμεινες στο γεγονός, ούτε εξέφρασες παράπονο, ούτε έκραξες κανέναν. Απολύτως κόσμιος, στη συνέχεια έθεσες κάποια γενικά ερωτήματα έμμεσα σχετιζόμενα με το συμβάν. Αυτά τα ερωτήματα είναι το ζουμι του θρεντ.

Άκυρη, εκτός τόπου και χρόνου η κριτική του φίλου πιο πάνω, προς το πρόσωπο σου.

γιατί να μην πάρω από το Thomann και να το έχω στην πόρτα μου, εφόσον ο ίδιος ο Έλληνας δεν προστατεύει την επιχείρηση του από "χασομέρηδες" πελάτες σαν και του λόγου μου
Αν και έχει περάσει 1 χρόνος από το αρχικό ποστ, τελικά την πήρες?

Μάλλον έπρεπε να παραγγείλεις εξαρχής από τόμαν, να έρθει να τη δοκιμάσεις και αν δε σου άρεσε την ξαναέστελνες πίσω χωρίς ερωτήσεις και μα μου σου του.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας κάτι τέτοια κάνει και μετά κλαίγεται γιατί έχουν πέσει οι δουλειές του

Αν και έχει περάσει 1 χρόνος από το αρχικό ποστ, τελικά την πήρες?

Μάλλον έπρεπε να παραγγείλεις εξαρχής από τόμαν, να έρθει να τη δοκιμάσεις και αν δε σου άρεσε την ξαναέστελνες πίσω χωρίς ερωτήσεις και μα μου σου του.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας κάτι τέτοια κάνει και μετά κλαίγεται γιατί έχουν πέσει οι δουλειές του
Όχι αν και έχει και στα μεταχειρισμένα. Εκτιμώ ότι για να μην την έχω χρησιμοποιήσει εδώ και έναν χρόνο...μάλλον δεν την χρειάζομαι... Παίζω με ενισχυτή πάντα live και χρησιμοποιώ δύο εφφέ μόνο. Overkill

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back