- Πόντοι
- 343
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Στην Ευρώπη, όχι αυτήν την γιαλαντζί που ζούμε όπως είναι πίσω no questions asked.
Συζητάμε τόση ώρα για τα απολύτως αυτονόητα.
Καλά, δοκίμασε να στέλνεις κάθε μήνα πίσω από ένα πληκτροφόρο στον Τόμαν, χωρίς να έχει βλάβη, να δούμε κάτι όλοι μαζί.
Τελικά τι έγινε με τον κουμπάρο? Τον έβαλαν σε black list ή ακόμα συνεχίζει??Στην Ολλανδία και στην Γαλλία μεταξύ 1998 και 2003 που πήγαινα στον κουμπάρο μου, θυμάμαι χαρακτηριστικά να έρχεται μηχάνημα να το στήνουμε και την άλλη μέρα να το στέλνει πίσω
τωρα είναι στην Ισπανία.Τελικά τι έγινε με τον κουμπάρο? Τον έβαλαν σε black list ή ακόμα συνεχίζει??
Είναι μία μεγάλη συζήτηση που δεν μπορεί να γίνει εδώ.Ναι είναι κρίμα που δεν βρίσκουμε εξοπλισμό να δοκιμάσουμε στην ελλάδα αλλα πλέον έτσι έχει γίνει η αγορά.
Σωστό. Κανένα πρόβλημα.Ε, το στέλνεις πίσω και παίρνεις κάτι άλλο ή τα λεφτά σου. Που το πρόβλημα?
Δεν τα δοκίμασα αλλά μία τηλεόραση την άλλαξα σε δύο ημέρες και ένα ψυγείο το άλλαξα σε δύο εβδομάδες περίπου. Και τα δύο από γνωστό μεγάλο Ελληνικό πολυκατάστημα.Εσύ αλήθεια όταν αγόρασες την κουζίνα, το ψυγείο, το airi condition κλπ, τα δοκίμασες πρώτα?? Και μη μου πεις ότι αυτά δεν είναι μουσικά όργανα, δεν έχει σημασία.
Αθλητικά παπούτσια για παράδειγμα.Μη σε πάω σε άλλα μη-τεχνολογικά προϊόντα, πχ...κάλτσες, γάντια, σώβρακα κλπ κλπ. Πόσα από αυτά είχες δοκιμάσει άραγε??
Tα παπούτσια συνήθως τα δοκιμάζεις, σε αφήνουν να τα δοκιμάσεις, δεν είναι σφραγισμένα. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια ούτε αυτό κάνω πλέον, παραγγέλνω από γνωστό online κατάστημα. Και όχι μόνο παπούτσια αλλά και ρούχα. Σπάνια να στείλω πίσω κάτι για αλλαγή, αλλά όποτε έχει συμβεί γίνεται άμεσα και γρήγορα χωρίς κανένα πρόβλημα.Αθλητικά παπούτσια για παράδειγμα.
Τα περισσότερα καταστήματα βασίζουν τις τιμές τους αναγκαστικά στο Thomann, μερικά δε κάποιες φορές έχουν και λίγο χαμηλότερες. Πριν κάτι μήνες πχ αγόρασα synth από Ελληνικό κατάστημα €70 πιο κάτω απ'την τιμή που το έχει το Thomann. Σημαντικότατη διαφορά αν σκεφτείς ότι μιλάμε για synth κάτω του 500ρικου.Χωρίς να θέλω να διαφημίσω, υπάρχει μουσικο κατάστημα στη Γλυφάδα που μου έχει κάνει price match πεταλακι <100 ευρώ με Θωμά
Όχι, γιο αυτό και τα μαγαζιά έχουν τα "εκθεσιακά" κομμάτια που τα πουλάνε (αρκετά) φθηνότερα. Είναι σα να παίρνεις αυτοκίνητο χωρίς test driveΘα ήταν ωραια να ήταν τα πράγματα όπως θα ήθελες, αλλά:
Γιατί ένα μικρό ελληνικό κατάστημα να διαθέτει ένα είδος εκτός συσκευασίας για επίδειξη? Θα χάσει την αξία του εάν δεν είναι συσκευασμένο. Δεν πουλάει τόσα πολλά κομμάτια, ώστε να χρειάζεται να έχει ένα στη βιτρίνα ανοικτό, προς δοκιμή. Δεν το συμφέρει. Θα το αγόραζες εάν δεν ήταν συσκευασμένο με ευκολία?
Όχι, γιο αυτό και τα μαγαζιά έχουν τα "εκθεσιακά" κομμάτια που τα πουλάνε (αρκετά) φθηνότερα. Είναι σα να παίρνεις αυτοκίνητο χωρίς test drive
+1Το αδικαιολόγητο είναι που έσυρε μέχρι εκεί τον Νέκκωνα, και καλά για να το δοκιμάσει, και στο τελος έφυγε με άδεια χέρια. Δεν υπάρχει εξήγηση για την συμπεριφορά αυτή. Φάουλ κανονικό.