Πόσοι μηχανόβιοι εδώ?

Πολλοι ειπαν οτι η YAMAHA το εκανε σαν αντιγραφη του 851 Ducati. Αλλα κακα τα ψεματα οσο και να θελει Ducati δεν ειναι, απλα εχει λιγο απο τον αερα του . Το λεω γιατι εχω οδηγησει και το 851. Βασικα ειναι το Ducati των φτωχων

Ναι αλλά έχει άλλα "καλά", π.χ. δεν θα σου πάρει φωτιά από βλάβη στα ηλεκτρικά ή δεν πάρεις τον στρόφαλο στο χέρι (οκ, υπερβάλλω)!

Είναι από τα ωραία της YAMAHA, όπως και να το κάνουμε!

Εχει χαρακτηρα, γι αυτο το κραταω εδω και 8 χρονια και μαλλον δεν θα το πουλησω, τεινει να γινει συλλεκτικο

Δυστυχως δεν το βαριεμαι, απλα μεγαλωνοντας αρχιζει να με κουραζει. Tην ευχαριστηση που σου δινει σε μια διαδρομη με στροφες περνώντας μπροστα απο καποια συγχρονα και παναλαφρα supersport , δεν τη βαριεσαι. Αλλα θεέελει χερια.

Silot είπε:
Τις προάλλες νοικιασα ενα V-Strom για δυο μέρες λόγω δουλειάς, και κόλλησα παναθεμα το  ;D

...Βλέπω το Freewind να την κάνει σιγά-σιγά, και πιθανότατα μαζί και η PRS και μπορεί και ο αρχαίος Bassman..... ;D ;D

Καταστροφή !!
Με κλειστά τα μάτια φίλε μου ;)Αν ταξιδέψεις με v-strom θα το ερωτευτθείς. Πριν καμιά εβδομάδα έκανα ένα ταξιδάκι Καβάλα-Αθήνα, (σε 6μιση ώρες) και ήταν απολάυστικότατο.Ξεκούραστο, άνετο, ψιλώνει η ζελατίνα του 3 θέσεις και είσαι βασηλιάς και πηγαίνεις με 160-170 πορεία ταξιδίου. ;)

Έχουμε και λέμε

1. Jawa Tramp 350 του '98 (το τελευταίο on-off)

2. Kawasaki zzr600 του '91

3.Husqnarna TE610R πολεμικότατον του '06

4.KTM Lc4 620 του '99

αναφέρονται με αρίθμηση κτήσης.

Και βλέπουμε...

070208174103.jpg

Αλλα γουστα guys......TRIUMPH RULES

kwstas79 είπε:
2 stroke 4 ever.

95528_marshdb0032_122_688lo.jpg
Θα ξαναπώ άλλη μια φορά.......απορώ που τα βρίσκεις ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μπράβω μπράβο ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΚΗΔΕΣ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ - ΟΠΤΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΥΦΛΩΣΗΣ

BPM 666 KIOSATANASMAZISAS

REGARDS

επειδή δεν έχω μοτοσυκλέτα δεν παρακολουθώ το θέμα...σήμερα μπήκα τυχαία (θα εξηγήσω παρακάτω) και καταλαβαίνω ότι πρόκειται για ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ :o ;D 8)

έχω γράψει ένα κομματάκι, την "ιπτάμενη φλορέτα" και σκέφτομαι με φίλους σε τελείως ερασιτεχνικό επίπεδο να το γυρίσουμε βίντεο κλιπ. Μήπως κάποιος από σας διαθέτει ΦΛΟΡΕΤΑ ή κάτι αντίστοιχο και θέλει να τη μοιραστεί μαζί μας για της ανάκγες των γυρισμάτων;

Μη φοβάστε φθορές κλπ, δε θα την καβαλήσω εγώ..μάλλον μια ξανθή κοπέλα-μοντέλο θα την καβαλήσει σε στάση {όχι εν κινήση...δύσκολο να βρείς ξανθό μοντέλο με δίπλωμα δικύκλου...}

μήπως γνωρίζετε που μπορούμε έστω να νοικιάσουμε αν δε βρούμε πουθενά αλλού;

Φλορέττα εχώ γω ρε λάκη, αλλά δεν την δίνω όπου κι όπου. Τέλος.

kwstasfloreta.jpg

οκ ρε, αφου ξηγιέσαι έτσι...σε προκαλώ αν έχεις όντως να σκασεις στην επόμενη μπυροποσία μ αυτη! :P

{κ εγώ θα φέρω επιτόπου τη μοντέλα να γυρίσουμε τις σκηνές στα κρυφά,  ;)όσο εσύ θα πίνεις τις μπύρες μέσα...}

Γνωρίζω ξανθιά όμορφη με σπουδές θεάτρου και αγωνιζόμενη με μοτό .

Να σας κάνω κονέ ;

Μετα απο διαφορα αλλα κυριως μετα το αγαπημενο μου βου-φου-ρου τον τελευταιο χρονο εχω αυτο!(CB 1300 -04)

Trending...

Νέα θέματα

Back