- Πόντοι
- 16
BMX ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! ;D ;Dtrigga είπε:εσεις ειστε ρε που βρωμίζετε με λάδια άκαυτα κ θορυβο?Τσογλανια....Θα κατεβασω τους ποδηλάτες κ θα σας κάνουμε το γυρο του θανάτου ναπούμ.
BMX ωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! ;D ;Dtrigga είπε:εσεις ειστε ρε που βρωμίζετε με λάδια άκαυτα κ θορυβο?Τσογλανια....Θα κατεβασω τους ποδηλάτες κ θα σας κάνουμε το γυρο του θανάτου ναπούμ.
Honda rulez!!! Για μενα βγαζει τις καλυτερες μηχανες... ειδικα κατι στρογγυλοφαναρες ειναι ο ερωτας μου!yameth είπε:Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχω ένα Honda Bros 650.
Μα εσύ είσαι ο πραγματικός μηχανόβιοςRapture είπε:Έχω ένα παπι Honda 90 cc χρώματος μπλε !! Απο το 96 του αλλάζω μόνο λάδια !! Πιάνομαι για μηχανόβιος ??? ;D
Έτσι μπράβο !! ;Dninja είπε:Μα εσύ είσαι ο πραγματικός μηχανόβιος
Ξέρεις.......κάποια στιγμή σκεφτόμουν να ΄δωδω το δικό μου και να πάρω κάτι άλλο...........όταν, τυχαία ανακάλυψα ότι ολόκληρη η μαχανή γράφει το μαγικό ''made in Japan''.Και φυσικά είπα να την κρατήσω λίγο ακόμη.
απορώ που τα βρίσκεις ;D ;D ;Dkwstas79 είπε:Κάλες οι χόντα, αλλά εδώ μιλάμε για μηχανές, όχι τα κονσερβοκούτια που άφησαν οι αμερκάνοι μετά τον πόλεμο και τα φτιαξαν δίκυκλα τα τζαπάνια.
![]()
![]()
Oυπς!Πως μου ξέφυγε αυτό το θρεντ;ninja είπε:Καλό θα ήταν να οργανώσουμε ένα tour οι noizάδες έτσι λίγο να πάρουν τα μαλλιά (μυαλά) μας αέρα να χαλαρώσουμε λιγάκι γιατί πολλά νεύρα διακρίνω στον ορίζοντα
![]()
![]()
Δεν τα λες καλά βρε Κώστα. Χρόνια στην Αγγλία (εκεί γαλουχήθηκα μοτοσυκλετιστικά) και έχω και εγώ το sweet tooth για τις συγκεκριμένες κουκλίτσες. Ολοι που ξέρουμε έχουμε ζαχαρώσει πάνω από το Mechanic.kwstas79 είπε:Κάλες οι χόντα, αλλά εδώ μιλάμε για μηχανές, όχι τα κονσερβοκούτια που άφησαν οι αμερκάνοι μετά τον πόλεμο και τα φτιαξαν δίκυκλα τα τζαπάνια.
Πολύ ωραίο το Duc... εεε συγνώμη, το YAMAHA σου εννοώ! ;strawhats7 είπε:YAMAHA TRX 850