Πάνω απ όλα η ατομική ευθύνη. Τότε με τη καραΜΠίνα και τις μάσκες και σε εξωτερικούς χώρους, σταματάω Δεκέμβρη μήνα στην Ιτέα μεσημεράκι, παγωνιά δεν κυκλοφορούσε ψυχή, με σκοπό να πάρω λεφτά απ το ΑΤΜ, μέχρι να κατέβω απ το αμάξι με τη κάρτα στα χέρια, σταματάει το πυρπολικό και ο συνοδηγός σημειώνει 300 γιούργια πρόστιμο.Εδώ πολλές φορές διαπιστώνω όταν το φέρνει η κουβέντα πως έχετε κάποιοι μια ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΩ περί ευθυνών και δεν τις αποδίδετε ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, αλλά ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, συνεπώς ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ?
?
Καλά αυτό το έχω δει και στην Κοζάνη, αλλά ήτανε απόκριες ?πως 2 μαυριδεροί με κελεμπίες έπαιζαν μέρα μεσημέρι ξιφασκία
Η ατομική ευθύνη του κάθε Παράγκα φταίει όμως για όλα τα δεινά του τόπου
Με εμενα να μιλάτε και μόνο. Εγω κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω την επάρκεια, το δίκαιο, το όμορφο, υο υπέροχο, το ταλαντούχο, το άξιο, το επάξια, την πραγματική υπεραξία της κοινωνίας. Όσοι νιώθετε έτσι και δεν βλέπετε πως φταίτε γιατί βολεύεστε μάλιστα που συμβάλλετε στο φαύλο γιστι αλλιώς θα φαινόταν ότι στην πραγματικότητα είστε γκιονακηδες? στρατευτειτε μαζί μου. Πάμε για την πρωτιά με υπερηφάνεια και όχι με ντροπή!!! Μαζί μου. Όχι μαζί τους ?
Καλά, στην επόμενη καραΜΠίνα θα βγω βόλτα με άλλη συντροφιά, γιατί κάθε φορά που κοιτάω στο καθρέφτη τη μάπα μου, λέω πόσο γελοίος είμαι που και τους φόρους μου πληρώνω και τα πρόστιμα που θα με βάλουν τα όργανα και δανεικά και αγύριστα δεν έχω και τώρα που με ήρθε λογαριασμός ρεύματος 1302 γιούργια, πήρα τον Δεδηε και με είπαν τραβήξτε μια φωτογραφία το ρολόι και στείλτε μας, γιατί, δεν ξέρουμε αν πέρασε όντως κάποιος για καταμέτρηση, ή έγινε κατ' εκτίμηση. Στο λογαριασμό όμως έγραφε πως επιδοτήθηκα και με 472 γιούργια απ το κράτος.Όχι βέβαια.
Η ατομική ευθύνη του κάθε Παράγκα φταίει για όλα τα δεινά του κάθε Παράγκα.
Μην μπερδεύεσαι.
δεν ξέρουμε αν πέρασε όντως κάποιος για καταμέτρηση, ή έγινε κατ' εκτίμηση
Το λάθος σου είναι πρώτα ότι πληρώνεις πρόστιμα (πρέπει να έφαγα καμία 10 στην καραντίνα τα οποία φυσικά τα πεταω)και δεύτερον ότι κάνεις φορολογική δήλωση. Αυτό είναι το κυριότερο λάθος των Ελλήνων.Πάνω απ όλα η ατομική ευθύνη. Τότε με τη καραΜΠίνα και τις μάσκες και σε εξωτερικούς χώρους, σταματάω Δεκέμβρη μήνα στην Ιτέα μεσημεράκι, παγωνιά δεν κυκλοφορούσε ψυχή, με σκοπό να πάρω λεφτά απ το ΑΤΜ, μέχρι να κατέβω απ το αμάξι με τη κάρτα στα χέρια, σταματάει το πυρπολικό και ο συνοδηγός σημειώνει 300 γιούργια πρόστιμο.
Λίγες μέρες μετά και με απαγόρευση μετακινήσεων για άσκοπους λόγους είδαμε ένα ζευγαράκι να κάνει γυμναστική στη Πάρνηθα, να βγάζει φωτογραφίες με κάτι άλλους απίστευτους με εντούρο και στο τέλος τη σύζυγο του ζεύγους να κάνει και λίγο εντουράκι με δανεική μηχανή.
Λίγο καιρό μετά ο ίδιος κύριος του ζεύγους, συμμετείχε σε τσιμπούσι που του είχαν ετοιμάσει φίλοι στην Ικαρία.
Θέλοντας και μη το 300ρι το πλήρωσα κι έχω και την απόδειξη δια τους δυσπιστους. Ένας άλλος κυριούλης σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης, έχασε τη πρωθυπουργία για κάτι κορωνοπάρτυ που έκανε, αλλά οι δικές μας καμήλες, δεν βλέπουν τη καμπούρα τους, ξέρουν να μιλούν για τη δική μου ατομική ευθύνη.
Προ ετών όλοι είχαμε διαβάσει για το πεθαμένο πλέον Κουλούρη, γνωστό υπουργό κάποτε, πως αρνήθηκε να σταματήσει σε μπλόκο της αστυνομίας και έφυγε παρασύροντας και έναν αστυνομικό
Η ατομική ευθύνη του κάθε Παράγκα φταίει όμως για όλα τα δεινά του τόπου
Η περιοχή εδω και 4 χρόνια καθαρίζεται καθημερινά και μυρίζει υπέροχα από τις μυρωδιες μπαχαρικων από τα πέριξ μαγαζιά. Από ανατολή και Δύση μυρωδιες και όλο το κέντρο είναι μια πολυπολιτισμικη πανδαισία με πολυ για την εποχή τουρισμό με ένα μικρό βραχνά της ανήλικης παραβατικοτητσς που αποτελεί προτεραιότητα των αρχών για να λυθεί το επόμενο τρίμηνο.Δε θα πέρασαν από πλατεία Βάθης που σε κάθε γωνία κατουράνε τα πρεζάκια
Τι πακέτο να ρίξαμε άραγε για να μας βγάλουν 1ους?
Πολλά μου φαίνονται. Ας ελπίσουμε να είναι αυτό μια καλή διαφήμιση για τη χώρα και να τα πάρουμε πίσω απ' τον τουρισμό.2 δις EUR, το διαβασα στο ΧΩΝΙ.
Λέμε λέμε. Πάμε στο κεντρο μια βόλτα, νύχτα. Μια χαρά είναι και δεν αστειεύομαι. Κοπελίτσες μόνες τους κυκλοφορούν και φοβούνται κάτι μαντραχαλαδες?2 δις EUR, το διαβασα στο ΧΩΝΙ.
Δε θα πέρασαν από πλατεία Βάθης που σε κάθε γωνία κατουράνε τα πρεζάκια