Πως θα ξεκινήσω να παίζω με γκρούπ;

manosx είπε:
Και για να τελειώσουμε και με τις New Age αστειότητες περί "συμπαντικών νόμων", να και κάποιες εικόνες της εξαθλίωσης των ανθρώπων από οικονομικά συμφέροντα:

starving_child-sudan2.jpg

332917635_43b09cec99.jpg

child49je.jpg

Απορώ τι κακό κάνανε στο σύμπαν αυτά τα παιδιά για να τους αξίζει τέτοια τύχη  :-\
Δυστυχώς, ήμουν βέβαιος πως αυτό ακριβώς το παράδειγμα θα μου έφερναν και πάλι κάποιοι θριαμβολογώντας, μια που την συζήτηση αυτή την έχω κάνει πολλές φορές.

Κάθε φορά δηλαδή που βρίσκω ανθρώπους οι οποίοι νομίζουν πως αξίζουν πολλά που δεν τα έχουν γιατί τους έχουν αδικήσει. 

Ο πόλεμος των φυλών (ομάδων) είναι παλιά και πονεμένη υπόθεση.

Και όταν λέω "φυλών" δεν εννοώ μόνον Λευκοί vs Μαύροι.

Εννοώ και Αθηναίοι – Σπαρτιάτες ή Έλληνες – Πέρσες.

Κάθε ομάδα μάχεται να επικρατήσει των άλλων και να διαιωνίσει τον εαυτό της.

Αυτό ισχύει παντού ακόμα και στα ζώα και στα φυτά.

Στην προκειμένη περίπτωση η εξόντωση των Μαύρων της Αφρικής ξεκίνησε  με τον λεγόμενο ψυχρό πόλεμο.

Βομβαρδίζοντας την στρατόσφαιρα με ραδιοκύματα, τα σύννεφα δεν βρέχουν.

Ο λόγος ήταν ο φόβος για μαζική μετανάστευση των Αφρικανών στην Ευρώπη και Αμερική από την μία,

και από την άλλη η ανάπτυξή τους σε καταναλωτική κοινωνία σύμφωνα με τα δικά μας πρότυπα.

Αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τον πλανήτη, και το εξηγώ:

Αν οι Αφρικανοί προόδευαν οικονομικά, τότε θα άρχιζαν να καταναλώνουν.

Αυτό συνεπάγεται παραγωγή προϊόντων.

Αυτό συνεπάγεται ανάγκη για ενέργεια.

Η παραγωγή ενεργείας παράγεται με καύση γαιάνθρακα ή με πυρηνική σχάση.

Αυτό επιβαρύνει τον πλανήτη και άρα μας απειλεί άμεσα. 

Με λίγα λόγια ο πλανήτης δεν μας σηκώνει όλους να ζούμε ως "ανεπτυγμένοι"

και κάποιοι θα "πρέπει" να εξαφανιστούν.

Όπως δηλαδή ο Sapiens εξολόθρευσε τον Neanderthal έτσι παραλίγο να γινόταν και εδώ.  Ή μάλλον έτσι και έγινε.

Οι Αφρικανοί ήταν ... ο πιο αδύνατος κρίκος.

Αλλά από την άλλη, εμείς εξακολουθούμε να τους σκοτώνουμε κάθε φορά που αγοράζουμε κάτι που δεν το χρειαζόμαστε πραγματικά, πχ νέο τραπέζι, νέες κουρτίνες, νέα παπούτσια, νέο pc κλπ.

Και μετά σηκώνουμε μερικές φωτογραφίες στο νετ,

στέλνουμε και στην Αφρική πού και πού κανένα 20ευρω,

και έτσι σκοτώνουμε τις ενοχές μας. 

Τα παιδιά που είδατε στις φωτό είναι θύματα πολέμου. Είναι οι νικημένοι. Οι νικητές είστε εσείς.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ... είπε ο σκοτεινός Ηράκλειτος, που αντιλήφθηκε αυτόν τον Νόμο.

Και δεν είναι καθόλου New Age. Είναι πανάρχαιος. Προϋπήρχε του κόσμου μας.  ;)

Αλλά αν οι Αφρικανοί ήσαν ο πιο αδύναμος κρίκος, τότε ποιος θα είναι ο επόμενος; ??? ::) ;D

Εγώ απορώ γιατί φέρνεις ως παράδειγμα αυτά τα παιδιά

και δεν φέρνεις ως παράδειγμα τα κουταβάκια που γεννήθηκαν στο πεζοδρόμιο

και πέθαναν από την πείνα και τις κλωτσιές. 

Μήπως θεωρείς πως οι άνθρωποι είναι καλύτεροι ή ότι τα ζώα δεν πονάνε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
IxNiLaTiS είπε:
Υπάρχει κάποια έγκυρη πηγή για αυτό; Θέλω να πω ότι το κλίμα της αφρικής είναι αυτό: σπάνια βρέχει και όταν το κάνει πλυμμηρίζουν τα πάντα.

Καλά ρε άτομα, ανοίγω θρεντ να δω "Πως θα ξεκινήσω να παίζω με γκρουπ" και βρίσκω φωτός παιδιών που ούτε καν διανοούμαστε να καταλάβουμε τι περνάνε...για να στηρίξετε μια οποιαδήποτε επιχειρηματολογία;

Πάτε καλά;

Ντροπή...

Mods μαζεύτε λίγο το θρεντ πλίζ.

IxNiLaTiS είπε:
Προφανώς δεν μπορείς να αντιληφθείς την Κοσμική Νομοτέλεια (= το σύνολο – πλέγμα  των νόμων ως Έναν).  

Ας είμαστε προσεκτικοί πριν "βαφτίσουμε" ως μέτρια ευφυολογήματα  ότι δεν αντιλαμβανόμεθα.
Aυτό που αναφέρεις ως κοσμική νομοτέλεια και ο harilatron ως μέτριο ευφυολόγημα, κατά τη δική μου άποψη αποτελεί ένα μύθο ηθικού περιεχομένου που επανεμφανίζεται στη ροή της ιστορίας πότε ως υβρις - νέμεσις, πότε ως θεία δίκη ή επιβράβευση στη βασιλεία των ουρανών κάθε θρησκείας και πότε ως συνομωσία του σύμπαντος σε υπερτιμημένες λογοτεχνικές βλακείες.

Στην εποχή μας πια, ο ώριμος άντρας (ή γυναίκα) που έχει στοιχειώδεις ικανότητες κοινωνικής παρατήρησης αντιλαμβάνεται πως τέτοια κοσμική νομοτέλεια απλά δεν υπάρχει. Ορισμένοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει, άλλοι παίρνουν περισσοτερα από αυτά που τους αξίζουν και άλλοι λιγότερα. Επίσης ορισμένοι τιμωρούνται όπως τους αξίζει, ενώ κάποιοι άλλοι την σκαπουλάρουν μια ζωή.

Πολύ θα ήθελα να ισχύουν τα όσα υποστηρίζεις περί κοσμικής νομοτέλειας, αλλά οι κοινωνικές μου εμπειρίες μου λένε άλλα. Βέβαια είμαι μόνο 32 ετών και μπορεί να μην έχω αντιληφθεί καλά. Αν είσαι 80 ετών και πάνω και έχεις αντιληφθεί κάτι διαφορετικό, ελπίζω να μοιραστείς αυτή τη σοφία με εμπεριστατωμένο τρόπο.

Jasemeister είπε:
Καλά ρε άτομα, ανοίγω θρεντ να δω "Πως θα ξεκινήσω να παίζω με γκρουπ" και βρίσκω φωτός παιδιών που ούτε καν διανοούμαστε να καταλάβουμε τι περνάνε...για να στηρίξετε μια οποιαδήποτε επιχειρηματολογία;

Πάτε καλά;

Ντροπή...

Mods μαζεύτε λίγο το θρεντ πλίζ.
Τουλάχιστον, την επιχειρηματολογία την διάβασες;

Και δεν βλέπω πουθενά ντροπή. Τις απόψεις μας λέμε.

Μάλλον δεν αντέχεις την σκληρή αλήθεια ...  ::)

12AX7 είπε:
Στην εποχή μας πια, ο ώριμος άντρας (ή γυναίκα) που έχει στοιχειώδεις ικανότητες κοινωνικής παρατήρησης αντιλαμβάνεται πως τέτοια κοσμική νομοτέλεια απλά δεν υπάρχει.

Πώς το καταλαβαίνουν δηλαδή; ::) 

Μπορείς να μου το εξηγήσεις, να το αναπτύξεις λίγο;

Ορισμένοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει, άλλοι παίρνουν περισσοτερα από αυτά που τους αξίζουν και άλλοι λιγότερα. 
Πώς το έκρινες εσύ αυτό;  ???

Πώς το εκδίκασες δηλαδή;  ::)

Για δώσε ένα παράδειγμα να σε καταλάβω.

Επίσης ορισμένοι τιμωρούνται όπως τους αξίζει, ενώ κάποιοι άλλοι την σκαπουλάρουν μια ζωή.

Αυτοί που την σκαπουλάρουν μια ζωή, θα έχουν τον τρόπο τους, για τον οποίο μόχθησαν, ενέργησαν, πόνεσαν …

Νομίζεις πως την σκαπουλάρουν μια ζωή  κατά τύχη;  ???

Τιμωρούνται βάση του ανθρωπίνου νόμου.

Ο φυσικός νόμος "τιμωρεί" τον αδύναμο και τον βλάκα.

12AX7 είπε:
Πολύ θα ήθελα να ισχύουν τα όσα υποστηρίζεις περί κοσμικής νομοτέλειας, αλλά οι κοινωνικές μου εμπειρίες μου λένε άλλα. Βέβαια είμαι μόνο 32 ετών και μπορεί να μην έχω αντιληφθεί καλά. Αν είσαι 80 ετών και πάνω και έχεις αντιληφθεί κάτι διαφορετικό, ελπίζω να μοιραστείς αυτή τη σοφία με εμπεριστατωμένο τρόπο.
Είμαι 43 ετών και δεν νομίζω να διαθέτω καμία σοφία.

IxNiLaTiS είπε:
Mολις μου επεσε το IQ 8 μοναδες.

Εγώ έκαψα μητρική, αλλά επιμένω.

Υπάρχουν ραδιοκύματα που, όταν βομβαρδίζουμε τα σύννεφα με αυτά, τα σύννεφα αλλάζουν συμπεριφορά ως προς το βρέχειν;

IxNiLaTiS είπε:
Τουλάχιστον, την επιχειρηματολογία την διάβασες;

Και δεν βλέπω πουθενά ντροπή. Τις απόψεις μας λέμε.

Μάλλον δεν αντέχεις την σκληρή αλήθεια ...  ::)
Ιχνηλάτη το'χεις παρακάνει.

Regards

Εγώ έκαψα μητρική, αλλά επιμένω.

Υπάρχουν ραδιοκύματα που, όταν βομβαρδίζουμε τα σύννεφα με αυτά, τα σύννεφα αλλάζουν συμπεριφορά ως προς το βρέχειν;
Επιστημονική παραπληροφόρηση. Απλά τους φοράνε extra slipad για την ακράτεια. Εγγυημένα πράματα.

συχνα τα συννεφα βρεχουν απο ψυχογενεις παραγοντες.Αλλοτε μπορει να φταιει μια αποτομη αλλαγη περιβαλλοντος,η μοναξια,οι συνθηκες του σχολειου.Πρεπει να προσεγγισουμε τα συννεφα και να τα καταλαβουμε.Ο βομβαρδισμος με ραδιοκυματα συνισταται ως η υστατη λυση.Σε περιπτωσεις που τα συννεφα βρεχουν απο ερωτικη απογοητευση ,ενδεικνυται βομβαρδισμος με ραδιο-Βερόνικα.

Ραδιο βερόνικα μάρς υποθέτω?

Σοβαρά τώρα, επειδή έχω πολύ κοντινό (πολύ πολύ) πρόσωπο που ασχολείται με τροποποίηση καιρου (εννοώ είναι η δουλεια του, όχι έχει διαβάει 2 βιβλια αμφιβολου επιπεδού) θα πώ απλά ότι αυτά περι ραδιοκυμάτων κλπ ειναι ανάξια σχολιασμού.

H αφρική απέκτησε αυτό το κλίμα από βομβαρδισμούς κατά τον ψυχρό πόλεμο, ενώ παλιότερα ήταν τροπικός παράδεισος;

Μάλιστα....

MIBII

Agent K: When you get sad it always seems to rain.

Laura: Lots of people get sad when it rains!

Agent K: It rains because you're sad baby.

odis13 είπε:
Ραδιο βερόνικα μάρς υποθέτω?

Σοβαρά τώρα, επειδή έχω πολύ κοντινό (πολύ πολύ) πρόσωπο που ασχολείται με τροποποίηση καιρου (εννοώ είναι η δουλεια του, όχι έχει διαβάει 2 βιβλια αμφιβολου επιπεδού) θα πώ απλά ότι αυτά περι ραδιοκυμάτων κλπ ειναι ανάξια σχολιασμού.
Αν θέλεις ρώτα 'τον να μας πείς για τον "Woodpecker"  των Ρώσων.

Υπάρχουν και κάποια άρθρα στο Ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό Ραδιοτηλεποικοινωνίες.

Αλλά μόνον και μόνον  αφού υπάρχει τέτοια ειδικότητα  "τροποποίηση καιρού"  :o

εύκολα καταλαβαίνει κανείς τι έχει γίνει και τι πρόκειτε να γίνει. :( ::)

Λές αυτή την δυνατότητα να μήν την έχουν χρησιμοποιήσει πολεμικά; ;)

Kαι βέβαια την έχουν.

Ειναι γνωστο και έχει επιβεβαιωθεί και απο αξιωματούχους και των 2 πλευρών, ότι στον πόλεμο του Βιετναμ έγιναν προσπάθειες άυξησης των βροχωπτώσεων για να αχρηστευθει το μονοπάτι του ΧοΤσιΜινχ (ή πως διάολο λέγεται).

Αλλά αυτά περι ραδιοκυμάτων είναι mumbo jumbo, δε γίνεται έτσι η τροποποίηση καιρού.

Ο woodpecker που κολάει?Αυτό ήταν σήμα που εξέπεμπε ένας απο τους πρώτους ρωσικους δορυφόρους και που γινόταν αντιληπτό στις ΗΠΑ μέσω ραδιοφώνου.Σε ορισμένες συχνότητες ακουγόταν ένας ήχος σα τρυποκάρυδος, εξου και το όνομα...

Μη πέρνεις 100% σοβαρά αυτά που γράφουν ορισμένοι συγραφεις σε διάφορα βιβλια με θεωρίες συνομωσίες.Πχ τα βιβλία του κ.Σταμκου (αυτόν θυμάμαι) έχουν πολλές χρήσιμες και έγκυρες πληροφορίες, έχουν και μια δόση mumbo jumbo όμως.

Θες τροποποίηση καιρου?

There you go

(δείτε το έχει ενδιαφέρον)

http://www.elga.gr/keme/KEME.html

Πατάτε εκει που λέει "Τροποποίηση καιρού''

Το μόνο πράμα που έχω ακούσει από σχετικά έμπιστη πηγή είναι κάποιες μελέτες για συμπύκνωση υδρατμών σε αεροδρόμια για αποφυγή της ομίχλης, τώρα για πιό δραστικά πράγματα θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλλω.

blue είπε:
συχνα τα συννεφα βρεχουν απο ψυχογενεις παραγοντες.Αλλοτε μπορει να φταιει μια αποτομη αλλαγη περιβαλλοντος,η μοναξια,οι συνθηκες του σχολειου.Πρεπει να προσεγγισουμε τα συννεφα και να τα καταλαβουμε.Ο βομβαρδισμος με ραδιοκυματα συνισταται ως η υστατη λυση.Σε περιπτωσεις που τα συννεφα βρεχουν απο ερωτικη απογοητευση ,ενδεικνυται βομβαρδισμος με ραδιο-Βερόνικα.
Άστα, κι εγώ μόλις είδα το φως το αληθινό και άλλαξε η ζωή μου. Σήμερα έκαψα τα πτυχία μου και ξεκινώ το νέο μου μυθιστόρημα "Στις όχθες του ποταμού Αλφειού κάθησα και έκλαυσα" όπου θα εξετάσω το ζήτημα που θέτεις με κάθε λεπτομέρεια.

Και κάτι άσχετο. Τελικά βγήκε "Ο ΚΑΙΡΟС ΓΑΡ ΕΓΓΥС" No. 3. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

spy είπε:
Σήμερα έκαψα τα πτυχία μου
Κακώς, έπρεπε να τα βγάλεις φωτοτυπίες και να τυλίγεις σουβλάκια ή κεμπάπ με τα αντίτυπα  8)

Trending...

Νέα θέματα

Back