Εγώ πάλι, σε 2-3 δραστηριότητές μου στις οποίες πιστεύω βάσιμα ότι έχω κάποιες ικανότητες, έχω πάρει ως τώρα τα @@ μου. ;D Ασε τους συμπαντικούς νόμους για τίποτα αθώα 15άχρονα που διαβάζουν Coelho... ;DIxNiLaTiS είπε:Ξέρεις, υπάρχει κάτι σαν μαγικός συμπαντικός νόμος,
που λέει πως ο καθένας τελικά θα έχει ότι του αξίζει.
χαχα ιαμέθιε απύθμενε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +1000yameth είπε:Για όσους δεν γνωρίζουν.
Το Rhodes και το Hammond είναι μια παρόμοια ιστορία με την Telecaster και τη λυχνία...
Και βέβαια υπάρχουν πεταλιέρες και κιθάρες με Floyd και φρου -φρου, κι ενισχυτές με προσομοιώσεις, αλλά εγώ θέλω το καλό, το γνήσιο, το αυθεντικό, γιατί ακούω τη διαφορά.
Το όργανο του πιανίστα στη μουσική σκηνή μου είναι Rhodes.
Και του οργανίστα Hammond.
αυτο μόνο?Ελα στον παπού ρε εβιτα Θα σε κανω μακαρόνια με κιμα για να τζάζ.evitaki είπε:Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους!!! Ίσως βιάζομαι λίγο.. Πάντως σας ευχαριστω για τις συμβουλές σας!!!
Αν έχεις πάρει τα @@ σου, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι αυτά άξιζες .spy είπε:Εγώ πάλι, σε 2-3 δραστηριότητές μου στις οποίες πιστεύω βάσιμα ότι έχω κάποιες ικανότητες, έχω πάρει ως τώρα τα @@ μου. ;D Ασε τους συμπαντικούς νόμους για τίποτα αθώα 15άχρονα που διαβάζουν Coelho... ;D
evitaki, welcome και συγνώμη για το οφτόπικ (αλλά δεν άντεξα ).
Δε νομίζεις ότι είναι λίγο βαρύ αυτό;IxNiLaTiS είπε:Αν έχεις πάρει τα @@ σου, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι αυτά άξιζες .
+1, ακόμα και αν είναι άσχετος, αν έρχεται στην ώρα του ΚΑΤΙ θα παίξει, πολύ καλύτερα δηλαδή από το να είναι ο καλύτερος και να μην πατάει (και να μην παίζει ΤΙΠΟΤΑ).Superfunk είπε:Προσωπικα υστερα απο 20 χρονια ενασχολησεις τη σοβαροτητα ενος μουσικου την κρινω απο ΕΝΑ και μονο πραγμα: ΑΝ ΑΡΓΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ.
λογικο. παιζοντας μουσικη ερχεσαι αντιμετωπος με.. χιλιαδες χαρακτηρες μουσικων. υπαρχει ο αρρωστημενα τελειομανης, ο ξερολας, ο τυπος που θα σολαρει ασταματητα και θα σπαει τα νευρα ολων, ο βρωμιαρης (ξερεις τι ειναι να γυρνας απο στουντιο μεσα στο καταχειμωνο με παραθυρα ανοιχτα γιατι ο αλλος απλως αρνειται να κανει μπανιο; και να ρωταει κιολας "γιατι εχετε ανοιχτα τα παραθυρα ρε παιδια ;" ), ο "απασχολημενος επαγγελματιας" (προβα; δεν μπορω καθολου αυτη την εβδομαδα, απο τον αλλο μηνα βλεπουμε) κοκ.Superfunk είπε:Ειναι πολυ ευκολο να βρει γκρουπ,δυσκολο ειναι να βρεις ενα γκρουπ μεσα στο οποιο να ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.
+1000000000Superfunk είπε:Για να σοβαρευτουμε κι ολας...
Ειναι πολυ ευκολο να βρει γκρουπ,δυσκολο ειναι να βρεις ενα γκρουπ το οποιο να εχει καποιο μελλον και ακομα δυσκολοτερο ειναι να βρεις γκρουπ μεσα στο οποιο να ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.
Γιατι αν δεν περνας καλα ανθρακες ο θησαυρος.
Ξεκινα απαντωντας σε μια απο τις εκατονταδες αγγελιες που ζηταν μουσικους (τα πληκτρα που παιζεις ειναι ετσι κι αλλοιως περιζητητα)
Μη ψαρωνεις καθολου επειδη δεν εχεις ξαναπαιξει,αν ξερεις τις βασικες συγχορδιες και εισαι συνεργασιμη θα εισαι οκ,τα πληκτρα ετσι κι αλλοιως στα περισσοτερα γκρουπ εχουν υποστηρικτικο ρολο (δεν μας ειπες τι ΜΟΥΣΙΚΗ θες να παιξεις που ειναι και το σπουδαιοτερο)
Πανω απο ολα μη ξεχνας οτι σημαντικοτερο και απο τις μουσικες σου γνωσεις ειναι να εισαι σοβαρη και επαγγελματιας σε ολα σου (συμπεριφορα,να εισαι παντα στην ωρα σου) ακομα κι αν το γκρουπ ειναι ερασιτεχνικο.
Προσωπικα υστερα απο 20 χρονια ενασχολησης με το ...αθλημα τη σοβαροτητα ενος μουσικου την κρινω απο ΕΝΑ και μονο πραγμα: ΑΝ ΑΡΓΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ.
τα είπες ΟΛΑ!!!Superfunk είπε:Ειναι πολυ ευκολο να βρει γκρουπ,δυσκολο ειναι να βρεις ενα γκρουπ το οποιο να εχει καποιο μελλον και ακομα δυσκολοτερο ειναι να βρεις γκρουπ μεσα στο οποιο να ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.
Πανω απο ολα μη ξεχνας οτι σημαντικοτερο και απο τις μουσικες σου γνωσεις ειναι να εισαι σοβαρη και επαγγελματιας σε ολα σου (συμπεριφορα,να εισαι παντα στην ωρα σου) ακομα κι αν το γκρουπ ειναι ερασιτεχνικο.
ετσι,πες τα ρε funk 8 χρονια εχω φαει τα λυσακα μου να μαζευω τον καθε ψυχακια....Superfunk είπε:...τη σοβαροτητα ενος μουσικου την κρινω απο ΕΝΑ και μονο πραγμα: ΑΝ ΑΡΓΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ.
Μη μου στεναχωριεσαι καλε μου κιθαριαρη!!!! εδω εδω!!! γυρε στον ωμο μου...gpiad είπε:ετσι,πες τα ρε funk 8 χρονια εχω φαει τα λυσακα μου να μαζευω τον καθε ψυχακια....
Λυπάμαι τον καημένο τον αριστερό κιθαρίστα που δεν μπορεί να κάνει headbanging χωρίς να αποκτήσει τρύπα στο στήθος... Επίσης, ιδιαίτερα καλός ο ήχος του snare. :kwstas79 είπε:Στο μπάσο και στα αρκουδοφωνητικά, the one and only, HA-RI-LA-TRONNNNNNNN!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=jsULJpOczdc
(εγκαταλείπω την προσπάθεια, είστε όλοι μπαοκτσήδες και ναρκωτικάκηδες)
Λείπουν πολλά post. Αν όντως ελπίζεις "όταν γυρίσεις να παίζει κανα wrestling να γουστάρεις" ελπίζεις λάθος. Οι "φασαρίες" και οι αντιπαραθέσεις δεν μας αρέσουν εδώ.criss_mpleeth7 είπε:λειπουν καποια μηνύματα η εχω καποιο bug?? ??? ??? ??? τεσπα την κανω, ελπιζω οταν γυρισω να παιζει κανα wrestling να γουσταρομεν δεσποινιδες και κυριοι.