Πως θα ξεκινήσω να παίζω με γκρούπ;

Αντε να πω κ γω τπτ τωρα.Ο χαριλατρος καταλαβε που πηγαινε το σχολιο γενικοτερα κ ειδικοτερα στο ποστ σου(eye) πηγαινε για αυτο που εγραψες για την quotsa στο τελος(αληθεια ειναι οτι το μακριναρι που κατεβασες παλι το ειδα κ φοβηθηκα οποτε ουτε καν ξερω τι εγραφες.Ειδα το τελος κ οτι ειχα διαβασει απ τις 18 κ σας μιλησα απο καρδιας παλι).Αυτα που σχολιασες το κανετε εδω κ 18 σελιδες.Αλλου ηταν η κουβεντα στα συμπαντα το ριξατε.

Οχι μονο καζανακι ειναι αλλα κ βοθρος με κρατικη σφραγιδα σαρεσει δε σαρεσει.Κ επικροτεις το βοθρο για 18 σελιδες κ γραφεις κ σοβαρα κ δεν το σβηνεις επειδη εγραψε ο γιαμεθ.Ουαου.......κοψτο μεχρι εκει που ειναι του γιαμεθ,βγαλτο απ την κεντρικη πιο νωρις κ οχι αφου γραψω εγω τις μαλακιες μου για να σας πω να το εξαφανισεται απο κει.

Οτι νομιζεται πλεον ρε μοντια τι να σας πω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
trigga είπε:
Οχι μονο καζανακι ειναι αλλα κ βοθρος με κρατικη σφραγιδα σαρεσει δε σαρεσει.
Όχι δεν μου αρέσει.

Αντίθετα, μου αρέσει ότι παραδέχεσαι ότι ούτε καν διάβασες τι έγραψα.

Πάρε προς το παρόν το -2 και σε λίγο θα γράψω ένα ποστ δέκα σελίδες που να λέει ότι είσαι πολύ καλό παιδί, αλλά στο τέλος θα γράψω μία γραμμή που να λέει ότι είσαι παλιόπαιδο. Εσύ κοίτα, να διαβάσεις μόνο την τελευταία γραμμή.

Κερνα ακομα ενα κ να ειναι φρεσκο με μεζεδακι απ αυτα που φτιαχνεις μονο εσυ.Μαρεσουν οι μονοι αριθμοι.

IxNiLaTiS είπε:
Αυτό με πείραξε.

Δεν παίζουμε με τα ιερά και τα όσια των άλλων.  >:( >:( >:(

Παρακαλώ να σβηστεί.
τσου ρε λάκη πυρομανή!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D

ξέρεις με ποιον μιλάς;;;;;;;;; :P

για δες στη γωνία αν έρχομαι.

(τρέεεεεξε μάγκα να ρωτήηησεις

ναααα σουουου πουν ποιος είμαι εγώωωωωωω).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back