- Πόντοι
- 138
αυριο τι καιρο θα εχει?
θελω να παω για ψαρεμα!
θελω να παω για ψαρεμα!
Δέν αποφάσισαν ακόμη. Όλα για τελευταία στιγμή τα αφήνουνε στη Ουάσιγκτον..bluezlick είπε:αυριο τι καιρο θα εχει?
θελω να παω για ψαρεμα!
IxNiLaTiS είπε:Στην προκειμένη περίπτωση η εξόντωση των Μαύρων της Αφρικής ξεκίνησε με τον λεγόμενο ψυχρό πόλεμο.
Βομβαρδίζοντας την στρατόσφαιρα με ραδιοκύματα, τα σύννεφα δεν βρέχουν.
Ο λόγος ήταν ο φόβος για μαζική μετανάστευση των Αφρικανών στην Ευρώπη και Αμερική από την μία,
και από την άλλη η ανάπτυξή τους σε καταναλωτική κοινωνία σύμφωνα με τα δικά μας πρότυπα.
Αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τον πλανήτη, και το εξηγώ:
Αν οι Αφρικανοί προόδευαν οικονομικά, τότε θα άρχιζαν να καταναλώνουν.
Αυτό συνεπάγεται παραγωγή προϊόντων.
Αυτό συνεπάγεται ανάγκη για ενέργεια.
Η παραγωγή ενεργείας παράγεται με καύση γαιάνθρακα ή με πυρηνική σχάση.
Αυτό επιβαρύνει τον πλανήτη και άρα μας απειλεί άμεσα.
Kώστα, δες το λίνκ που έδωσα.Η τροποποίηση καιρου (συγκεκριμένα για την μειωση των χαλαζοπτώσεων) γίνεται χρόνια στην ελλάδα.kwstas79 είπε:Το μόνο πράμα που έχω ακούσει από σχετικά έμπιστη πηγή είναι κάποιες μελέτες για συμπύκνωση υδρατμών σε αεροδρόμια για αποφυγή της ομίχλης, τώρα για πιό δραστικά πράγματα θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλλω.
Ότι και να λές ... στου κουφού την πόρτα.odis13 είπε:Kώστα, δες το λίνκ που έδωσα.Η τροποποίηση καιρου (συγκεκριμένα για την μειωση των χαλαζοπτώσεων) γίνεται χρόνια στην ελλάδα.
Το link που έδωσα δεν είναι απο blog θεωριων συνομοσιών,απο το επίσημο site του ΕΛΓΑ είναι.
+1boody είπε:
τι να πω φιλε ιχνηλάτη. δε με πειραζει που σολαρες ακαταπαυστα σε ολο το θεμα λεγοντας ενα σωρο ανακριβειες και υποθεσεις σου . αυτο που παρεθεσα ομως ειναι η κορυφωση της ανακριβειας , ειναι ασυναρτησια , ιτ νταζντ μεικ σενς , δε βγαζει νοημα η αλληλουχια συμπερασματων που βγαζεις , με αποκορυφωμα τον βομβαρδισμο με ραδιοκυματα για να μην βρεχει στην αφρικη , λες και πριν εβρεχε...
-4 φιλε μου απο μενα. :-[
Μα τι εννοείς; Τι είναι δηλαδή ο ΕΛΓΑ; Άλλος ένας οργανισμός του γελοίου ελληνικού κράτους δεν είναι; Τι μιλάτε για δαύτον με τόσο κύρος;IxNiLaTiS είπε:Θα βρούνε τρόπο να το χλευάσουν και τον ΕΛΓΑ.
Περίμενε λίγο και θα δείς ;D
boody είπε:
τι να πω φιλε ιχνηλάτη. δε με πειραζει που σολαρες ακαταπαυστα σε ολο το θεμα λεγοντας ενα σωρο ανακριβειες και υποθεσεις σου . αυτο που παρεθεσα ομως ειναι η κορυφωση της ανακριβειας , ειναι ασυναρτησια , ιτ νταζντ μεικ σενς , δε βγαζει νοημα η αλληλουχια συμπερασματων που βγαζεις , με αποκορυφωμα τον βομβαρδισμο με ραδιοκυματα για να μην βρεχει στην αφρικη , λες και πριν εβρεχε...
-4 φιλε μου απο μενα. :-[
Για μιά στιγμή ρε boody. Στην Αφρική δεν έβρεχε ποτέ νομίζεις;+1
Ιχνηλάτη αδυνατώ να καταλάβω.. ???
Πες μου τι καιρό θέλεις και σε ποια περιοχή και θα στον φτιάξω εγώ, με τον πομπό μου.bluezlick είπε:αυριο τι καιρο θα εχει?
θελω να παω για ψαρεμα!
Φίλε manosx υπάρχει κάτι που λέγεται σεβασμός για τον πόνο του άλλου. Δεν πρόκειται για μια στατιστική ή ένα απρόσωπο γεγονός να παρατεθεί χαλαρά. Άμα δεν το καταλαβαίνεις δεν θα σε πείσω εγώ πάντως οπότε ας κλείσει εκεί και ας κάνουν ότι θέλουν οι mods δεν είναι δικό μου το φόρουμ.manosx είπε:Όσο για το φίλο που αποδοκιμάζει τη χρήση φωτογραφιών, προφανώς δεν παρατήρησε την ένδειξη του βραβείου Πούλιτζερ στη φωτογραφία με τον γύπα. Από τη στιγμή που δίδεται βραβείο διεθνούς κύρους για την ανάδειξη των εικόνων από την Αφρική είναι τουλάχιστον αστείο να καταδικάζουμε την απλή παράθεσή τους. Ως μια ένδειξη της αδικίας των ανθρώπων τις παράθεσα- μιας αδικίας που συνεχίζεται καθημερινά.
Πομπος λαπαΤος μπεριτζερ καλοσ για ξυρασηα η οχι?spy είπε:Πες μου τι καιρό θέλεις και σε ποια περιοχή και θα στον φτιάξω εγώ, με τον πομπό μου.
Αμήν....Ας λήξουν οι χαζομάρες επιτέλους.
Μάνο, άραξε.manosx είπε:Η δυστυχία βρίσκεται γύρω μας. Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας φτάνει για να έρθεις σε επαφή μαζί της. Αν τώρα ενοχλούν οι φωτος τι να πω. Ο καθένας με τις αντοχές του.