I' ll drink to that 8)Wow! είπε:αν δεν έχουν δοθεί επιλογές στον κόσμο, τότε δεν είναι δυνατόν να ξέρετε τι του αρέσει και τι όχι.
I' ll drink to that 8)Wow! είπε:αν δεν έχουν δοθεί επιλογές στον κόσμο, τότε δεν είναι δυνατόν να ξέρετε τι του αρέσει και τι όχι.
Καλλιτέχνης είναι αυτός που εκφράζεται – εκφράζει κάτι - χρησιμοποιώντας τις τεχνικές κάποιας τέχνης.kosh είπε:Κατέληξες στο ότι έχεις ότι αξίζεις. Καμία αντίρρηση.
Αυτός δέν είναι όμως λόγος για να γενικεύσεις και να ισχυριστείς ότι το ίδιο ισχύει για τα υπόλοιπα 6.5 δίς του πλανήτη. Τόσοι καλλιτέχνες εξάλλου αναγνωρίστηκαν μετα θάνατον.
Η αξιοκρατία κατακτάται απο μια κοινωνία που θέλει να προοδεύει. Δέν είναι αυτόματη.
Δεν συμφωνώ. Μέσα στον ίδιο κόσμο μεγάλωσα και εγώ.Wow! είπε:Κάθε διαδικασία επιλογής είναι έγκυρη μόνο όταν ο επιλέγων έχει πράγματι... επιλογές.
Ακριβώς !!!Και κάτι ακόμη: δεν αποδέχομαι την ύπαρξη του συμπαντικού νόμου ότι καθένας έχει αυτό που του αξίζει. Διότι (αναλογικώς) πιστεύω στο θεϊκό έλεος - αν είχε ο καθένας μας ότι μας αξίζει θα είμασταν όλοι ανάποδα να κοιτάμε τα ραδίκια, αλλά ευτυχώς δίνονται ευκαιρίες σε όλους μας να πάμε προς το καλύτερο.
Η επιτυχία δεν εξαρτάτε από έναν παράγοντα αλλά από πολλούς.Wow! είπε:… μπορεί κάποιος να πάρει τα @@ του τώρα, αλλά όπως λένε "θα γυρίσει και ο τροχός".
Θέλουμε μπούτια αλλά δεν θέλουμε ΜΟΝΟΝ μπούτιαWow! είπε:Όχι δε τα είπε όλα.
Είναι εύκολη παραίτηση αυτή η πεποίθηση. Σου προτείνω να διαβάσεις την απάντησή μου.
Πως ερμηνεύετε εσείς ότι τις ελάχιστες φορές που έχει έρθει μία καλή μπάντα απ' έξω, έγινε το σώσε;
Πως ταιριάζει αυτό με τη θεωρία ότι "θέλουμε μπούτια";
Σκεφθείτε το...
+1000000Η επιτυχία δεν εξαρτάτε από έναν παράγοντα αλλά από πολλούς. Μπορεί να είσαι καλός μουσικός αλλά θα πρέπει να φροντίσεις και την εμφάνισή σου,
θα πρέπει να φροντίσεις καιτην σκηνική σου παρουσία,
θα πρέπει να είσαι επικοινωνιακός, κοινωνικός
και προπάντων να είσαι ικανός να διαλέγεις συνεργάτες.
Εκ μακράν η αρτιότερη απάντηση που έχει δοθεί στο Noiz. Μόλις απέκτησες ένα φαν.harilatron είπε:Εννοείται πως η επιτυχία στην εποχή μας συνήθως απαιτεί την αριστεία σε περισσότερους του ενός τομείς. Είναι επίσης γνωστό, ότι πολλές φορές εμφανίζεται κάποιος ως επιτυχημένος σε διαφορετικό τομέα από αυτόν του κεντρικού χαρίσματός του. (π.χ. κάποιος εμφανίζεται ως επιτυχημένος μουσικός ενώ στην πραγματικότητα είναι ικανός businessman ή εμφανίζεται ως επιτυχημενος επιστήμονας ενώ απλά είναι ικανός manager άλλων επιστημόνων.)
Αυτό όμως είναι απλά αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο ορίζουμε/αντιλαμβανόμαστε την επιτυχία. Αυτό έχει να κάνει με εμάς και όχι με τον "επιτυχημένο".
Ακόμη: Σαφώς και ικανότητα δεν σημαίνει αυτόματη επιτυχία/αξιοκρατία. Σαφώς χρειάζεται και τύχη / συγκυρία. Προφανώς και ο "Νόμος της Κοσμικής Νομοτέλειας" που επικαλείται ο ιχνηλάτης δεν υπάρχει (και δεν έχει λόγο να υπάρχει). Ελπίζω να γίνεται από όλους κατανοητό ότι πρόκειται περί (μετρίου μάλιστα) ευφυολογήματος.
Δείτε για παράδειγμα την απόλυτη ανατροπή ενός υποτιθέμενου τέτοιου νόμου στην τελευταία εικόνα που παρέθεσε ο manosx. Ενα παιδί 2 ετών πεθαίνει από πεινα ενώ ένα ορνεο περιμένει υπομονετικά τη στιγμή του γεύματός του. Το παιδί αυτό πήρε ότι πραγματικά του αξίζει? Η μήπως το όρνεο είναι ιδιαίτερα ικανό και ο νόμος του ιχνηλάτη εδώ βρίσκει εφαρμογή σε αυτό?
Ας είμαστε προσεκτικοί πριν "βαφτίσουμε" τις απόψεις μας "παγκόσμιους" και "συμπαντικούς" κανόνες.
εμ.για αυτο ακριβως το εβαλα!αποφασισα τωρα στα γεραματα να κανω εμπορικη μουσικη και καριερα!! ;D ;DGayest avatar ever.-5 karma.
Αυτό όμως είναι απλά αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο ορίζουμε/αντιλαμβανόμαστε την επιτυχία. Αυτό έχει να κάνει με εμάς και όχι με τον "επιτυχημένο".
Τύχη υπό την άποψη να μην έρθει επάνω σου μεθυσμένος νταλικέρης και σε αφήσει φυτό, συμφωνώ.Ακόμη: Σαφώς και ικανότητα δεν σημαίνει αυτόματη επιτυχία/αξιοκρατία. Σαφώς χρειάζεται και τύχη / συγκυρία.
Προφανώς δεν μπορείς να αντιληφθείς την Κοσμική Νομοτέλεια (= το σύνολο – πλέγμα των νόμων ως Έναν).Προφανώς και ο "Νόμος της Κοσμικής Νομοτέλειας" που επικαλείται ο ιχνηλάτης δεν υπάρχει (και δεν έχει λόγο να υπάρχει). Ελπίζω να γίνεται από όλους κατανοητό ότι πρόκειται περί (μετρίου μάλιστα) ευφυολογήματος.
Δείτε για παράδειγμα την απόλυτη ανατροπή ενός υποτιθέμενου τέτοιου νόμου στην τελευταία εικόνα που παρέθεσε ο manosx. Ενα παιδί 2 ετών πεθαίνει από πεινα ενώ ένα ορνεο περιμένει υπομονετικά τη στιγμή του γεύματός του. Το παιδί αυτό πήρε ότι πραγματικά του αξίζει? Η μήπως το όρνεο είναι ιδιαίτερα ικανό και ο νόμος του ιχνηλάτη εδώ βρίσκει εφαρμογή σε αυτό?
Ας είμαστε προσεκτικοί πριν "βαφτίσουμε" τις απόψεις μας "παγκόσμιους" και "συμπαντικούς" κανόνες.
http://www.noiz.gr/index.php?topic=161097.0Superfunk είπε:εμ.για αυτο ακριβως το εβαλα!αποφασισα τωρα στα γεραματα να κανω εμπορικη μουσικη και καριερα!! ;D ;D
Σιγά μη σκίσεις το καλτσόννν χρυσή μου.Superfunk είπε:οτι και να με λες εγω θα γενώ ΕΜΟ και θα σκισω τα τσαρτς...
Δις μιν γουορ γιου φακιν ντερτι ιμο.(αντε μη παρω και την SG που ταιριαζει με το γκεϊ style... ;D ;D)
Δυστυχώς, ήμουν βέβαιος πως αυτό ακριβώς το παράδειγμα θα μου έφερναν και πάλι κάποιοι θριαμβολογώντας, μια που την συζήτηση αυτή την έχω κάνει πολλές φορές.manosx είπε:Και για να τελειώσουμε και με τις New Age αστειότητες περί "συμπαντικών νόμων", να και κάποιες εικόνες της εξαθλίωσης των ανθρώπων από οικονομικά συμφέροντα:
![]()
![]()
![]()
Απορώ τι κακό κάνανε στο σύμπαν αυτά τα παιδιά για να τους αξίζει τέτοια τύχη :-\