Αντε να πω κ γω τπτ τωρα.Ο χαριλατρος καταλαβε που πηγαινε το σχολιο γενικοτερα κ ειδικοτερα στο ποστ σου(eye) πηγαινε για αυτο που εγραψες για την quotsa στο τελος(αληθεια ειναι οτι το μακριναρι που κατεβασες παλι το ειδα κ φοβηθηκα οποτε ουτε καν ξερω τι εγραφες.Ειδα το τελος κ οτι ειχα διαβασει απ τις 18 κ σας μιλησα απο καρδιας παλι).Αυτα που σχολιασες το κανετε εδω κ 18 σελιδες.Αλλου ηταν η κουβεντα στα συμπαντα το ριξατε.
Οχι μονο καζανακι ειναι αλλα κ βοθρος με κρατικη σφραγιδα σαρεσει δε σαρεσει.Κ επικροτεις το βοθρο για 18 σελιδες κ γραφεις κ σοβαρα κ δεν το σβηνεις επειδη εγραψε ο γιαμεθ.Ουαου.......κοψτο μεχρι εκει που ειναι του γιαμεθ,βγαλτο απ την κεντρικη πιο νωρις κ οχι αφου γραψω εγω τις μαλακιες μου για να σας πω να το εξαφανισεται απο κει.
Οτι νομιζεται πλεον ρε μοντια τι να σας πω.
Οχι μονο καζανακι ειναι αλλα κ βοθρος με κρατικη σφραγιδα σαρεσει δε σαρεσει.Κ επικροτεις το βοθρο για 18 σελιδες κ γραφεις κ σοβαρα κ δεν το σβηνεις επειδη εγραψε ο γιαμεθ.Ουαου.......κοψτο μεχρι εκει που ειναι του γιαμεθ,βγαλτο απ την κεντρικη πιο νωρις κ οχι αφου γραψω εγω τις μαλακιες μου για να σας πω να το εξαφανισεται απο κει.
Οτι νομιζεται πλεον ρε μοντια τι να σας πω.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: