Θα παρακαλέσω τους συνδαιτημόνες να παραμείνουν κόσμιοι ,όσοι δεν διατηρούν τη ψυχραιμία τους και βλέπουν τη κουβέντα άσκοπη ,ας μη τη παρακολουθούν ,το ίδιο και όσοι θέλουν με το ζόρι να απαντήσουν στον άλλο επιβάλοντας με το στανιό την άποψή τους αντί να αντιταχθούν με επιχειρήματα ,όσο κι αν ο ''αντίπαλος'' φαντάζει στα μάτια τους αμιβάδα ;D
Η κουβέντα αυτή αφορά τις ζωές μας και είναι μια κουβέντα που έχουμε καθημερινά στη ζωή μας με γνωστούς και άγνωστους ,πχ σήμερα στη ΔΕΗ σε μια ατελειώτη ουρά ανάμεσα σε αγνώστους .
Είναι μια κουβέντα που την κάνουμε χρόνια με τον ένα ,ή τον άλλο τρόπο από παλιά ,απλά οι εποχές ήταν πιο ''εύκρατες'' και αλλάζαμε πλευρό ,το ρίχναμε στο σορολόπι και πετάγαμε τη μπάλλα στη κερκίδα...............φυσικά αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει ,αφού στην εξαιρετική ανάλυση που κατά -σε γενικές γραμμές-γενική ομολογία περί της ψυχολογίας του εκλογικού σώματος ο ΣΦ ,ξέχασε ένα τεράστιο ποσοστό 40% που ήταν η αποχή ,τα άκυρα και τα λευκά.
Είναι μια τραγωδία αυτό που συμβαίνει και δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω αφού μέχρι τα 30 μου αυτό έπρατα κι εγώ μην βλέπωντας κάτι που να με συγκινεί ,να με εμπνέει ,να εμπιστεύομαι . Όσο κι αν ακούγεται ακραίο ,προτιμω έναν χηφοφόρο της ΧΑ ,από έναν άκυρο-λευκό-αποχή και πραγματικά έχω εκπλαγεί από ανθρώπους που συνάντησα τους τελευταίους μήνες και μου ομολόγισαν όλο απόγνωση και ντροπή πως ψήφισαν τα αυγά.
Ο άκυρος ? Έχει τη δικαιολογία ,δεν με εκφράζει τπτ,ενδιαφέρουσα άποψη ,ειδικά δε από τότε που η ψηφοφορία έπαψε να είναι υποχρεωτική η αντίδρασή μας στο σύστημα και τις αξίες του είναι και τσάμπα ,σα κάτι μάγκες που για να αποφύγουν το στρατό κάνανε του κόσμου τις φ@στιές και μετά παρίσταναν τους ενσηνείδητους αντιρρησίες ροκάδες μάγκες .
Είμαστε συμμέτοχοι ,είτε το θέλουμε ,είτε όχι αφού ζούμε-δουλεύουμε και αναπνέουμε σε αυτό το τόπο .
Όσο κι αν προσπαθώ στη ζωή μου να είμαι τυπικός και νόμιμος με όλη τη σημασία της λέξης ,δεν τα κατάφερα πάντα ,μου ήταν αδύνατο .
Τελικά όμως εκεί για μένα έγγυται το πρόβλημα της χώρας ,ο νόμος και η εφαρμογή του .
Απαντώντας λοιπόν στον ΕΖ και χωρίς να πω συγκεκριμένη παράταξη ,θα πω πως δεν αντέχω να βλέπω να με κυβερνούν άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια εξέθρεψαν την ανομία και πολλάκις ήταν συμμέτοχοι και σαν να μην έφτανε αυτό μας προέτρεπαν ομαδικά να ακολουθήσουμε .
Δεν ανήκω στη μερίδα του κόσμου ,που τρέμει μην τύχει αύριο και μας φουντάρει κάποιος άλλος-που δεν ξέρω τι κουμάσι είναι, αφού γνωρίζω καλά πως αυτοί που με κυβέρνησαν τόσα χρόνια ,τώρα απλά τρέχουν πίσω από τις καταστάσεις, χωρίς ίχνος σχεδίου και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους μη τολμώντας να πουν την αλήθεια και να παραδεχθούν συγκεκριμένα τις ευθύνες τους .