- Πόντοι
- 38
Δηλαδή τι μου λες τώρα, ότι τα δεκάδες δημοσιεύματα που δίνουν στοιχεία για τις πολλές 10άδες χιλιάδες ασφαλισμένων που "εισπράττουν" σύνταξη ενώ έχουν προ πολλών ετών πεθάνει, έχεις βρει κάποιο τρόπο και τα φιλτράρεις ώστε να μην τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι, και σου χαλάει και το παραμύθι ότι μόνο οι πολιτικοί και η παρέα τους τα τρώνε;neeq είπε:χαχαχαχα...πολυ καλο![]()
Κοιταμε και λιγο το ...τοπιο ρε αρχηγε μου οταν παμε στα νησια...οχι μονο τα γκομενακια.... ;DΚαλά , αυτή είναι η Μύκονος;;; Και εγώ που έχω πάει αν είναι;
Γενικα δε στεναχωριέμαι για πραγματα που δεν εχω κανει εγω, ή που δε μπορω να αλλαξω. Ουτε εχω φάει κανενα παραμύθι.gdevelek είπε:Δηλαδή τι μου λες τώρα, ότι τα δεκάδες δημοσιεύματα που δίνουν στοιχεία για τις πολλές 10άδες χιλιάδες ασφαλισμένων που "εισπράττουν" σύνταξη ενώ έχουν προ πολλών ετών πεθάνει, έχεις βρει κάποιο τρόπο και τα φιλτράρεις ώστε να μην τα διαβάζεις και στεναχωριέσαι, και σου χαλάει και το παραμύθι ότι μόνο οι πολιτικοί και η παρέα τους τα τρώνε;
Εσύ…και ο Ζάχος! ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Κοιταμε και λιγο το ...τοπιο ρε αρχηγε μου οταν παμε στα νησια...οχι μονο τα γκομενακια.... ;D
Κανεις λαθος, εγω ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ την θυμαμαι τη Μυκονο (απο το 1972 που την επισκεφθηκα για τελευταια φορα..και επειδη δεν ειχε λιμανι μας εβγαζαν απο το πλοιο με τις λαντζες ενα οι ντοπιοι ,που ψιλοπειναγανε, μας παρακαλουσανε να αγορασουμε ...κρεμμυδοπιτες και να νοικιασουμε κανα δωματο ;D)
Σόρυ, αλλά ειδικά αυτούς καλά κάνουν και τους γεμίζουν τύψεις αφού είχαν την ευκαιρία ΑΠΕΙΡΕΣ φορές να πετάξουν έξω όλα τα μπουμπούκια της πολιτικής αλλά αντ' αυτού τους ξαναέβαζαν μέσα. Γιατί άραγε;neeq είπε:Εδω φτανουμε στο σημειο να γεμιζουμε ενοχες, ανθρωπους που σε ολη τους τη ζωή δουλευαν σα σκυλιά (απο τα 5 τους), επειδή δεν πεθαναν αρκετα νωρις...
Χμμ,πρέπει να δοκιμάζουμε προτάσεις που προέρχονται απο χώρους εκτός των "δοκιμασμένων" ούτως ειπείν...με όλους τους κινδύνους -και όλες τις επιφυλάξεις...
Δύο ενστάσεις:ez είπε:χρήσιμο θα ήταν να περάσει η συζήτηση σε επόμενο -και μάλλον πιό "πρακτικό"- επίπεδο.
... σε ένα ουτοπικό κόσμο (συμπληρώνω)neeq είπε:Παραπλευρες απωλειες εχουν οι πολεμοι και οι τρομοκρατικες επιθεσεις. Οχι οι διασώσεις και οι εξυγιανσεις.
Ωχ θεε.... :Lord_Goumis είπε:Όσον αφορά την ''άλλη μεριά'', όσοι τυχόν είστε ρητά κατά των μνημονιών και των μεταρρυθμίσεων, απλά δείτε τι συνέβη στην΄Κύπρο και με τον Κομμουνιστή Πρόεδρο, όπου, δάκρυα στα μάτια μεν, Μνημόνιο δε... Ή απλά πείτε μια χώρα που να την θεωρείτε ως πρότυπο, να εξετάσουμε το πόσο μπροστά είναι σε μεταρρυθμίσεις, υποδομές, φορολογικό κ.τ.λ. (αλλά κάτι μου λέει ότι αν τις συνειδητοποιήσετε, θα γίνεται fan του μνημονίου αν το διαβάσετε... ;D )
Μια χαρά...αντίφαση ;D ;Ddoken είπε:εγώ απλά συμφωνώ με αυτόν τον άσχετο καιροσκόπο....![]()
Δυστυχως οπως σου ανελυσα και παραπανω ΟΥΔΕΙΣ ενδιαφερεται για κατι ΝΕΟ και...μη δοκιμασμενο (ενταξει υπερβαλω,ενδιαφερομαστε εσυ και εγω και καμμια 10αρια εδω μεσα... ;D), πρέπει να δοκιμάζουμε προτάσεις που προέρχονται απο χώρους εκτός των "δοκιμασμένων" ούτως ειπείν...με όλους τους κινδύνους -και όλες τις επιφυλάξεις...
Καλά κι αυτός. Σαν το τέλος του κόσμου ένα πράγμα, όποτε η πρόβλεψη αποτυγχάνει μετακομίζουμε την ημερομηνία για μετά.doken είπε:http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oikonomiki_krisi/roympini_h_ellada_eite_twra_eite_ligo_meta_tha_xreokophsei.1784812.html
για να δουμε...
εγώ απλά συμφωνώ με αυτόν τον άσχετο καιροσκόπο....![]()
Παλι υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτώσεις. Δε μπορουμε να τα φορτωνουμε ισομερως. Καποιοι ψηφίζανε για να βολεψουν τα παιδια και τους εαυτους τους, και ο παππους μου πχ, επειδή του το αφησε «ευχη και καταρα» ο μπαμπας του, να ψηφιζει «κεντρο», επειδή πηγαν να τον σκοτωσουν οι «γκριζ'λυκ'» (δεξιοι), και οταν ζητησε βοήθεια απο το κομμα (κκε) τον πυροβολησαν και απο κει.theoctapus είπε:Σόρυ, αλλά ειδικά αυτούς καλά κάνουν και τους γεμίζουν τύψεις αφού είχαν την ευκαιρία ΑΠΕΙΡΕΣ φορές να πετάξουν έξω όλα τα μπουμπούκια της πολιτικής αλλά αντ' αυτού τους ξαναέβαζαν μέσα. Γιατί άραγε;
και ποιο το αποτέλεσμα? ο ασθενής παραμένει στη ζωή με περισσότερα συμπτώματα, το να παρατείνεις την κατάσταση και μάλιστα με επειδείνωση δεν σημαίνει οτι απέτυχε η πρόβλεψη, είδες καμια λύση στον ορίζοντα ρεαλιστική? αν ναι δείχτη μου κ μένα....theoctapus είπε:Καλά κι αυτός. Σαν το τέλος του κόσμου ένα πράγμα, όποτε η πρόβλεψη αποτυγχάνει μετακομίζουμε την ημερομηνία για μετά.
ναι αλλα ΕΙΣΦΟΡΕΣ πληρωναν ΟΛΟΙ τους? ;D ;DΕδω φτανουμε στο σημειο να γεμιζουμε ενοχες, ανθρωπους που σε ολη τους τη ζωή δουλευαν σα σκυλιά (απο τα 5 τους), επειδή δεν πεθαναν αρκετα νωρις...
παρολο που τον...ειχα καθηγητη ο κυριος αυτος ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙ...το εθνικο νομισμα ειναι για χωρες οπως η..Ιαπωνια ,οχι η Ελλαδα..και φυσικα δεν αντεχει σε σοβαρη κριτικη η αποψη περι..επιστροφης στο εθνικο μας νομισμα...μια και ο πληθωρισμος και η αλλεπαλληλες υποτιμησεις θα εξαφανισουν οποιοδηποτε συγκριτικο πλεονεκτημα...(και ετσι κι αλλοιως το προβλημα της Ελλαδας ΔΕΝ ειναι το...νομισμα...για να μη μιλησουμε για το τεραστιο προβλημα ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ που θα προκυψει))αντίθετα οικονομικά η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα μπορεί να τεκμηριώθεί σαν λύση, όπως κ την τεκμηριώνει ο εν λόγο κύριος
Αυτό αξιότιμε κ. Ηλία δεν νομίζω αν αποτελεί ''λύση'' κατα την ταπεινή μου γνώμη. Επειδή τα δοκιμασμένα απέτυχαν, δεν σημαίνει καθόλου ότι θα μας σώσουν τα ''μη δοκιμασμένα'' Ας πούμε η Χ.Α., ΚΚΕ (σε κυβερνητικό επίπεδο, γιατί σε συδικαλιστικό... :ez είπε:Κατόπιν όλων αυτών, εκείνο που μένει πλέον είναι να προτείνετε τι -και ποιούς- να ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές.
Δεν υποκρύπτεται καμμία ειρωνική διάθεση στην πρόταση μου.
..............................................................................
εφόσον αποδεδειγμένα τα υπάρχοντα πολιτικά σχήματα που άσκησαν και ασκούν εξουσία απέτυχαν -εκτός αν δεν συμφωνείτε- στο να φέρουν ισορροπία στις ψυχές και τις τσέπες των κατοίκων της χώρας, πρέπει να δοκιμάζουμε προτάσεις που προέρχονται απο χώρους εκτός των "δοκιμασμένων" ούτως ειπείν...με όλους τους κινδύνους -και όλες τις επιφυλάξεις...
Μα πού είπα ότι είναι κομμουνιστικό κράτος? Ο πρόεδρος είπα ότι είναι κομμουνιστής. Κομμουνιστικά κράτη θεωρώ την Κίνα του Μάο και την Β. Κορέα. Ευτυχώς που η Κύπρος φυσικά δεν είναι.astraxan19 είπε:Ωχ θεε.... ::
Η Κυπρος δεν ειναι κομμουνιστικο κρατος.. Ουτε ενα κρατος μετατρεπεται αυτοματα σε κομμουνιστικο επειδη εκλεγεται κομμουνιστης(?!?!?!) προεδρος.
Να προσεχουμε και λιγο τι λεμε...
Θέλοντας να ενημερωθώ επιγραμματικά διάβασα διάφορα άρθρα που είναι πανεύκολο να βρεις στο ίντερνετ, όπου το εξηγούν με απλά λόγια.Εγω δεν εχω διαβασει το μνημονιο, εσυ το εχεις διαβασει?
Σε παραπέμπω στην δοκιμή χλωρίνης.doken είπε:αντίθετα οικονομικά η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα μπορεί να τεκμηριώθεί σαν λύση, όπως κ την τεκμηριώνει ο εν λόγο κύριος