- Πόντοι
- 36
Πουθενά δεν ειρωνεύτηκα. Ότι γράφω το εννοώ. Σε παρακαλώ να απαντήσεις.doken είπε:δε σου απαντάω γιατι είσαι ειρωνικός και εάν σε ειρωνευτώ και εγώ το φόρουμ θα ξεφυγει..............αρχες σεβασμου!!!
Πουθενά δεν ειρωνεύτηκα. Ότι γράφω το εννοώ. Σε παρακαλώ να απαντήσεις.doken είπε:δε σου απαντάω γιατι είσαι ειρωνικός και εάν σε ειρωνευτώ και εγώ το φόρουμ θα ξεφυγει..............αρχες σεβασμου!!!
μαρέσει ο τρόπος που το θέτεις αλλά απλά δεν είναι έτσι- 500.000 δεν είναι οι μισοί που είπες αλλά πάνω απο τα 2/3 τα τους, δεν παίρνουν 2000 αλλά πάρα πολύ λιγότερα, υπολόγισε τις εισφορές που θα χαθούν απο τα ασφαλιστικά - τα επιδόματα ανεργίας- τη μείωση της κατανάλωσης κ την αύξηση της ανεργίας κ της ύφεσης το ποσοστό του δημόσιου χρέους, κ το ξανασυζητάμε,Superfunk είπε:ΦΥΣΙΚΑ και το πιστευω και ΕΙΝΑΙ η λυση.
Κανε τις πραξεις ντε.... 500.000 * 2000 *12 ευρω μεσο κοστος/ετος να τα πρωτα 12 ΔΙΣ εξοικονομηση......και ενα 30αρι απο την φοροδιαφυγη παμε στα 42...δεν θα ειναι και κανα 10αρικο οι συνταξεις του...ΟΤΕ και της Ολυμπιακης?...νατα τα 52..δις....το χρονο....
Take the mnimonio & go home you bastards...we don't need you!.. ;D
Κάποιος που πιστεύεις (γιατί εμάς δεν) πρέπει κάποια στιγμή να σου εξηγήσει πως το κόστος ενός εργαζομένου είναι πολύ μεγαλύτερο από όσα αυτός βάζει στην τσέπη...doken είπε:δεν παίρνουν 2000 αλλά πάρα πολύ λιγότερα,
+100Κάποιος που πιστεύεις (γιατί εμάς δεν) πρέπει κάποια στιγμή να σου εξηγήσει πως το κόστος ενός εργαζομένου είναι πολύ μεγαλύτερο από όσα αυτός βάζει στην τσέπη...
θα αντισταθμιστουν απο τις θεσεις εργασιας του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομεα που θα χρησιμοποιησει τα χρηματα της εξοικονομησης.., υπολόγισε τις εισφορές που θα χαθούν απο τα ασφαλιστικά - τα επιδόματα ανεργίας- τη μείωση της κατανάλωσης κ την αύξηση της ανεργίας κ της ύφεσης το ποσοστό του δημόσιου χρέους, κ το ξανασυζητάμε,
super δεν με έπεισεςSuperfunk είπε:+100
θα αντισταθμιστουν απο τις θεσεις εργασιας του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομεα που θα χρησιμοποιησει τα χρηματα της εξοικονομησης..
Κλασσική τακτική καταστροφής του διαλόγου, για όσους άλλο τρόπο δεν έχουν να κάνουν διάλογο:doken είπε:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΎΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, λύνεται το πρόβλημα τουτ χρεους?
Κλασικό όπλο στην φαρέτρα της πολιτικής αντιπαράθεσης και φυσικό είναι αφού πουλάει εξάπτωντας τα νεύρα και πολίτης νευριασμένος ίσον πολίτης δεκτικός.gdevelek είπε:Σου βάζω στο στόμα κάτι εξωφρενικό, και μετά σε κριτικάρω γι' αυτό, παρότι ΞΕΡΩ πως ΔΕΝ το έχεις πει ποτέ, ούτε το πιστεύεις.
με παρεξήγησες κ δεν σεου έβαλα τίποτα στο στόμα, δικία μου κουβέντα, ακόμα κ εαν απολυθούν όλοι - σε σχέση με τα νουμερα που τρέχει το χρέος δεν ξεχρεώνουμε- απλά έμφαση έδωσα, aNYWAY, ; όπως είπα κ πιο πρίν έχουμε πολλά κοινά σε αυτό το φόρουμ, και δεν θέλω να γίνει φόρουμ αντιπαράθεσης με κανέναν απο εσάς - νερό κ αλάτι που λένε αν είπαμε κ μια κουβέντα παραπάνω......τα ξαναλέμε απο άλλα ποστ για το μεγάλο μας πρόβλημα ΤΟΝ ΗΧΟ!!!!gdevelek είπε:Κλασσική τακτική καταστροφής του διαλόγου, για όσους άλλο τρόπο δεν έχουν να κάνουν διάλογο:
Σου βάζω στο στόμα κάτι εξωφρενικό, και μετά σε κριτικάρω γι' αυτό, παρότι ΞΕΡΩ πως ΔΕΝ το έχεις πει ποτέ, ούτε το πιστεύεις.
Δυστυχώς έχει εμφανιστεί στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία, όπως αποδεικνύεται από την εκρηκτική άνοδο της ΧΑ.theoctapus είπε:Καλά τα λες fenderiarhs, αλλά (θέλω να) ελπίζω ότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες έτσι. Καλή ώρα σ' αυτή την συζήτηση π.χ. δεν έχουν εμφανιστεί τέτοιου διαμετρήματος βλακείες (κάποιοι πιθανώς θα λένε "ναι, καλά", αλλά δεν βαριέσαι).
Ναι, δεν αντιλέω. Πόσο βαθιά έχει διαβρώσει την κοινωνία δεν γνωρίζω. Όπως είπα, θέλω να ελπίζω ότι υπάρχουν μερικά μυαλά που αντιστέκονται. Αν θα είναι αρκετά θα το δούμε προσεχώς.gdevelek είπε:Δυστυχώς έχει εμφανιστεί στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία, όπως αποδεικνύεται από την εκρηκτική άνοδο της ΧΑ.
Σιγουρα δεν ειναι ολοι ετσι, οσοι ομως ειναι, ο καθενας μας διαπιστωνει οτι τα τελευταια χρονια αυξανονται με εκθετικους ρυθμους. Και δεν ειναι δυσκολο να δει κανεις γιατι.theoctapus είπε:αλλά (θέλω να) ελπίζω ότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες έτσι. Καλή ώρα σ' αυτή την συζήτηση π.χ. δεν έχουν εμφανιστεί τέτοιου διαμετρήματος βλακείες (κάποιοι πιθανώς θα λένε "ναι, καλά", αλλά δεν βαριέσαι). Όσο υπάρχει η βλακεία θα υπάρχει και η ωριμότητα. Το θέμα είναι ποιός θα κερδίσει, γιατί μην γελιόμαστε, περί μάχης πρόκειται.
It takes two to tango.fenderiarhs είπε:Και δεν ειναι δυσκολο να δει κανεις γιατι.
Εχω ακουσει εκατομμυρια φορες αυτη τη συλλογιστικη και οφειλω να πω οτι δεν με ικανοποιει.samy paraga είπε:Απαντώντας λοιπόν στον ΕΖ και χωρίς να πω συγκεκριμένη παράταξη ,θα πω πως δεν αντέχω να βλέπω να με κυβερνούν άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια εξέθρεψαν την ανομία και πολλάκις ήταν συμμέτοχοι και σαν να μην έφτανε αυτό μας προέτρεπαν ομαδικά να ακολουθήσουμε .
Δεν ανήκω στη μερίδα του κόσμου ,που τρέμει μην τύχει αύριο και μας φουντάρει κάποιος άλλος-που δεν ξέρω τι κουμάσι είναι, αφού γνωρίζω καλά πως αυτοί που με κυβέρνησαν τόσα χρόνια ,τώρα απλά τρέχουν πίσω από τις καταστάσεις, χωρίς ίχνος σχεδίου και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους μη τολμώντας να πουν την αλήθεια και να παραδεχθούν συγκεκριμένα τις ευθύνες τους .
Α να 'γιάσει το στόμα σου.fenderiarhs είπε:Εχω ακουσει εκατομμυρια φορες αυτη τη συλλογιστικη και οφειλω να πω οτι δεν με ικανοποιει.
Ε, εμενα δεν μου αρκει το επιχειρημα του τυπου "επειδη τοσα χρονια εβαζα τα χερια μου στη φωτια και καιγομουν αυτη τη φορα λεω να τα βαλω στην πριζα". Δυστυχως εχω ικανοτατες ενδειξεις-αποδειξεις, απο την ποιοτητα του πολιτικου της προσωπικου, του πολιτικου της λογου, και των πολιτικων της πρακτικων, οτι και η πριζα θα εχει τα ιδια, αν οχι χειροτερα λογω ιστορικης συγκυριας, αποτελεσματα.
Τι σημασια εχει ποιον ψηφιζεις, αφου στο τελος ο Παπαδημας και το συναφι του θα κυβερνησουνsamy paraga είπε:Όσο κι αν ακούγεται ακραίο ,προτιμω έναν χηφοφόρο της ΧΑ ,από έναν άκυρο-λευκό-αποχή
KATAΠΛΗΚΤΙΚΗ η αναλυση σου,(πολυ καλυτερη απο την δικη μου ;D.)Ειναι δυσκολος για ιστορικους λογους. Η αιωνια διαμαχη της ανατολης και της δυσης στη φυση του Ελληνα ειναι ενας απο αυτους. Η εγκληματικη συμπεριφορα της μετεμφυλιακης δεξιας, που εν τελει οδηγησε, εξοφλωντας ηθικα γραμματια, στην κατα κρατος ιδεολογικη επικρατηση της (ψευτο)αριστερης σκεψης τοσο στην κοινωνια οσο και στην πολιτικη η οποια με τη σειρα ειναι υπευθυνη για τα σημερινα μας δεινα, ειναι ενας αλλος.
Ηδη ειπωθηκε, η ανυπαρξια πραγματικης αστικης ταξης, και της αναλογης ελιτ που θα την καθοδηγησει.
Και αν ακομα υποθεσουμε οτι καποιοι αλλοι (Ευρωπαιοι κατα τα φαινομενα) προσπαθουν να μας σπρωξουν προς αυτη τη κατευθυνση, αυτο γινεται με εναν εντελως λαθος τροπο (που εχει να κανει και με την ελλειψη ευρωπαικου οραματος και του αντιστοιχου διαμετρηματος ευρωπαικων ηγεσιων) που οδηγει στην περαιτερω ριζοσπαστικοποιηση του Ελληνικου πληθυσμου που κανει και την οποια ελπιδα να μας δω συχγρονη ευρωπαικη δημοκρατια να σβηνει.