• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Πωλείται το σπίτι/studio του Βαγγέλη Παπαθανασίου στην Αθήνα

Status
Not open for further replies.
Ο αρχαίος. Οχι ο σύγχρονος. 

a persina xina stafylia δηλαδηΣ

Πηγαινε την να δει καμμια ΤΡΑΓΩΔΙΑ (στην κυριολεξια) στην ΕπιΔΑβρο να αλλακΣει γνωμη και για Αφτο 

πες της :

"This is how the best actors in Greece perform"  για να σου αδειασει τη γωνια σε μια μερα....

Μια χαρά είναι και βγάζει και πολλα ΛΕΦΤΆ 
 edit τωρα το ειδα αΦτο

Βαλε της στην τι-βι καμμια ταινια με Αυλωνιτη και Βασιλειαδου και πες της οτι γυριστηκε φετος.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Της άρεσει ο ελληνικός  πολιτισμός και συγκινήθηκε. Μια χαρά είναι και βγάζει και πολλα ΛΕΦΤΆ 
Εμ, δεν της έδειξες και εσύ να αγοράσει το σπίτι του Παπαθανασίου, να πήγαινα καβάλα στο glx ντυμένος Τόνι Σφήνος να της κάνω καντάδα με Manu Chao και Viva l'amor para siempe.

Eκεί να δεις κλάμα που θα έριχνε..

Θα γινόμουν και εν μία νυκτί μπουρζουαζός και θα σας καλούσα όλους για brunch.

Φυσικά με είσοδο..

Εμ, δεν της έδειξες και εσύ να αγοράσει το σπίτι του Παπαθανασίου, να πήγαινα καβάλα στο glx ντυμένος Τόνι Σφήνος να της κάνω καντάδα με Manu Chao και Viva l'amor para siempe.

Eκεί να δεις κλάμα που θα έριχνε..

Φυσικά με είσοδο..
Θα πάρει bitcoin και μετά όταν σκάσει η φούσκα των ακινήτων θα το πάρει μισή τιμή ?

Πεινάμε ?

Ναι καλά, θα σας δούνε οι γείτονες, και θα πάρουνε τηλέφωνο την αστυνομία.

Γεμίσαμε αληταράδες μουζικάντηδες θα πούνε, ελάτε να τους μαζέψετε.

Πεινάμε ?

εμ εγω σου ειπα να της δειξεις την ταινια με τον Αυλωνιτη και τη Βασιλειάδου ....εκει εσυ ....πολιτιΖμος και πρασινα αλογα, παρτΑρκΕντιαΜουτορα

Εφερα μια φίλη μου από την Ολλανδία πριν καιρό στο πατρικό μου που βλέπει την ακρόπολη στο ίδιο ύψος και έκλαιγε και μου έλεγε πόσο τυχερός είσαι που ξυπνούσες και είχες αυτό το θέαμα

Της εξήγησες ότι αυτό που βλέπει είναι αυθαίρετο?

Ότι έβαλε βύσμα ο Περικλής για να νομιμοποιηθεί?

Ότι η κοινοπραξία Ικτίνος & Καλλικράτης Α.Ε. πήρε το έργο χωρίς να περάσει διαγωνισμό από την εκκλησία του δήμου?

Να τα λέμε και αυτά.

EDIT: Και επίσης, θέλεις να πιστέψουμε ότι έφερες μια φίλη σου πλούσια από την Ολλανδία, την πήγες στο πατρικό σου, και της έδειχνες την .... Ακρόπολη?

Άσε ρε.

Ότι η κοινοπραξία Ικτίνος & Καλλικράτης Α.Ε. πήρε το έργο χωρίς να περάσει διαγωνισμό από την εκκλησία του δήμου?

Να τα λέμε και αυτά.
Και με τι κονδύλια, ε; Όλα τα πακέτα Δηλο(ρ) πήγανε αμάσητα. Σκάνδαλο! Τι σκάνδαλο; Σκάνταλο!

Όντως; Είχα την αίσθηση ότι ήταν ΣΔΙΤ.

Να τα λέμε και αυτά.

EDIT: Και επίσης, θέλεις να πιστέψουμε ότι έφερες μια φίλη σου πλούσια από την Ολλανδία, την πήγες στο πατρικό σου, και της έδειχνες την .... Ακρόπολη?

Άσε ρε.
να το πιστέψεις γιατί έτσι έγινε.

Όλοι συγκινούνται με τα μνημεία μας, με τα αξιοθέατά μας, μόνο εμείς τα απαξιώνουμε δυστυχώς καμιά φορά και τα πληγώνουμε, όχι εμείς προσωπικά, αυτοί που βάζουμε στην εξουσία και έχουν μπερδέψει τις προτεραιότητες τους και είναι τόσο μακριά από τον ρόλο τους, γι αυτό δεν σέβονται και το σπίτι του Βαγγέλη. Σέβονται μόνο την ΠΑΡΤΗ τους κλάψ, λύγμ

Σεβάσου τον Βαγγέλη βρε υπουργέ αρχαιολόγα της φακής, με τα παχιά τα λόγια!?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

θέλεις να πιστέψουμε ότι έφερες μια φίλη σου πλούσια από την Ολλανδία, την πήγες στο πατρικό σου, και της έδειχνες την .... Ακρόπολη?

Άσε ρε.
Δεν έγινε έτσι ακριβώς. Απ'την Ακρόπολη άρχισε κατά τις 5:00μμ, μετά της έκανε μια επίδειξη των δυνατοτήτων των Korg Triton & Roland V-Synth για κάνα 2ωρο, στο καπάκι τής έκανε μια αναλυτική παρουσίαση του Sonar, πέρασε στο Call Of Duty για καμιά ώρα, παράγγειλαν σουβλάκια/σεφταλιές/κοκορέτσι/τυροπιτάρια/πατάτες/Coca Zero κατά τις 9:00+ και τα πλήρωσε όλα η φίλη του γιατί "Πεινάμε!", για επιδόρπιο τής ανέλυσε την αποτυχία του Καπιταλισμού ως τις 4:00 τα ξημερώματα με αναλυτικά παραδείγματα απ'το "Κεφάλαιο" και βρίζοντας ταυτόχρονα και ανά 3λεπτο τον "κιαρατά τον Ludwig von Mises", και στο 163ο "χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα' η μικρή Ολλανδέζα τον καλημέρισε και πήγε στο ξενοδοχείο της. 
Έκτοτε δεν έχει ξανακούσει νέα της, το κινητό της είναι μόνιμα απενεργοποιημένο και τα emails που στέλνει του γυρίζουν πίσω με την ένδειξη "Sorry, we were unable to deliver your message to the following address".?

Γυναίκες.... image.gif

Δεν έγινε έτσι ακριβώς. Απ'την Ακρόπολη άρχισε κατά τις 5:00μμ, μετά της έκανε μια επίδειξη των δυνατοτήτων των Korg Triton & Roland V-Synth για κάνα 2ωρο, στο καπάκι τής έκανε μια αναλυτική παρουσίαση του Sonar, πέρασε στο Call Of Duty για καμιά ώρα, παράγγειλαν σουβλάκια/σεφταλιές/κοκορέτσι/τυροπιτάρια/πατάτες/Coca Zero κατά τις 9:00+ και τα πλήρωσε όλα η φίλη του γιατί "Πεινάμε!", για επιδόρπιο τής ανέλυσε την αποτυχία του Καπιταλισμού ως τις 4:00 τα ξημερώματα με αναλυτικά παραδείγματα απ'το "Κεφάλαιο" και βρίζοντας ταυτόχρονα και ανά 3λεπτο τον "κιαρατά τον Ludwig von Mises", και στο 163ο "χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα' η μικρή Ολλανδέζα τον καλημέρισε και πήγε στο ξενοδοχείο της. 
Έκτοτε δεν έχει ξανακούσει νέα της, το κινητό της είναι μόνιμα απενεργοποιημένο και τα emails που στέλνει του γυρίζουν πίσω με την ένδειξη "Sorry, we were unable to deliver your message to the following address".?

Γυναίκες....Προβολή συνημμένου 38632
Δεν έγινε έτσι, αλλά τέλος πάντων.

Tι, δεν έπαιξες τελικά Call Of Duty? Καλά, το παίρνω πίσω...?
Δεν έγινε έτσι, έγινε το 2015 έτσι όπως το είπα και το σπίτι πρέπει να πάει στην πολιτεία, έτσι όπως σωστά ειπώθηκε και δυστυχώς δεν είμαστε ενεργοί πολίτες. Δεν πάμε πια, τα παρατήσαμε, ούτε εγώ πάω πουθενά. Λούφαξα να καταναλώνω τα συνθεσάϊζερ και τον πολιτισμό που παράγουν οι άλλοι λαοί. Μουαχαχαχαχαχαχαχα?

Δεν μας άξιζε, μας τον έστειλαν από τον Σείριο γιατί ήταν από άλλον πλανήτη σε εμάς και η πολιτεία μας από κομπλεξισμό των πολιτικών δεν τον ετίμησε. Ετίμησε τον Λιγνάδη?

να το πιστέψεις γιατί έτσι έγινε.

Όλοι συγκινούνται με τα μνημεία μας, με τα αξιοθέατά μας, μόνο εμείς τα απαξιώνουμε δυστυχώς καμιά φορά και τα πληγώνουμε, όχι εμείς προσωπικά, αυτοί που βάζουμε στην εξουσία και έχουν μπερδέψει τις προτεραιότητες τους και είναι τόσο μακριά από τον ρόλο τους, γι αυτό δεν σέβονται και το σπίτι του Βαγγέλη. Σέβονται μόνο την ΠΑΡΤΗ τους κλάψ, λύγμ

Άντε πάλι με την εξουσία..

Είναι που οι πολίτες τα σέβονται πάρα πολύ και δεν τα βάφουνε/σπάνε/καίνε/ με την πρώτη ευκαιρία, βλέπε Προπύλαια, Πολυτεχνείο και γενικά όλο το ιστορικό κέντρο που όποτε του τη βαρέσει του καθενός το καταστρέφει.

Έχω παρακολουθήσει σε γερμανικό Πανεπιστήμιο προβολή, αναφορικά με το πως κλάπηκαν,  κυρίως μετά τη λήξη του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου,

ελληνικοί αρχαιολογικοί θησαυροί.

Και δε μιλάω για εποχές που πέθαινε ο κόσμος από την πείνα, αλλά για περήφανους κοινοτάρχες, μπουλντοζιέρηδες και ντόπιους, να πουλάνε αρχαία για μερικά χιλιάρικα.

Και όλα αυτά με στοιχεία και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.

Νομίζω ότι ο Έλληνας έχει βολευτεί με το αφήγημα που όλο φταίνε οι άλλοι, η εκάστοτε εξουσία, ο Σόιμπλε, οι σιωνιστές που έχουν σκοπό ζωής να αφανίσουν την Ελλάδα και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς.

Η εκάστοτε εξουσία είναι καθρέφτης της κοινωνίας και του λαού που την εκλέγει.

Όλα τα άλλα τα ηρωικά και πένθιμα, είναι να 'χαμε να λέγαμε..

Άντε πάλι με την εξουσία..

Είναι που οι πολίτες τα σέβονται πάρα πολύ και δεν τα βάφουνε/σπάνε/καίνε/ με την πρώτη ευκαιρία, βλέπε Προπύλαια, Πολυτεχνείο και γενικά όλο το ιστορικό κέντρο που όποτε του τη βαρέσει του καθενός το καταστρέφει.

Έχω παρακολουθήσει σε γερμανικό Πανεπιστήμιο προβολή, αναφορικά με το πως κλάπηκαν,  κυρίως μετά τη λήξη του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου,

ελληνικοί αρχαιολογικοί θησαυροί.

Και δε μιλάω για εποχές που πέθαινε ο κόσμος από την πείνα, αλλά για περήφανους κοινοτάρχες, μπουλντοζιέρηδες και ντόπιους, να πουλάνε αρχαία για μερικά χιλιάρικα.

Και όλα αυτά με στοιχεία και για τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές.

Νομίζω ότι ο Έλληνας έχει βολευτεί με το αφήγημα που όλο φταίνε οι άλλοι, η εκάστοτε εξουσία, ο Σόιμπλε, οι σιωνιστές που έχουν σκοπό ζωής να αφανίσουν την Ελλάδα και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς.

Η εκάστοτε εξουσία είναι καθρέφτης της κοινωνίας και του λαού που την εκλέγει.

Όλα τα άλλα τα ηρωικά και πένθιμα, είναι να 'χαμε να λέγαμε..
Από την αδυναμία της εξουσίας να κάνει αυτά που πρέπει, από αυτή τη δύναμη που της δίνει ο λαός, προκύπτουν και αυτοί που σπάνε και καίνε και βάφουν και μάλλον τους αφήνει για να ρίξει κάπου την ανικανότητά της. Δεν πειράζει. Ας την αφήσουμε ήσυχη γιατί όντως, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, άμα την κρίνεις την εξουσία από όπου και να είσαι θα έχεις πρόβλημα. Επειδή παντού βασιλεύει η κομματοκρατία.

Και φυσικά άμα λέμε πως για τα λάθη της εξουσίας φταίει ο λαός που την εκλέγει γιατί είναι ίδιος σαν αυτή,  όχι μόνο δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, αλλά θα την κάνουμε ακόμα πιο ασύδοτη και αδυσώπητη και μόνη λύση θα είναι η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΦΣΗ. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα? Μιαχαχαχαχαχαχα

Δώστε το σπίτι του Βαγγέλη στο λαό και εκμεταλλευτείτε την μεγάλη του κληρονομιά που μας άφησε απλόχερα μπρέι! ? 9 ψωροεκατομμύρια, δυο τρεις μίζες είναι. Σταγόνα στον ωκεανό των φωτογραφικών διαγωνισμών και των απευθείας υπερτιμολογημένων αναθέσεων. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ?

Σκέφτομαι εδώ και ώρες να κάνω ένα πείραμα. Να ανεβάσω ένα νέο κι αμιγώς πολιτικό θρεντ και να δω την εξέλιξη του. Άραγε θα καταλήξουμε να μιλάμε για τον Παπαθανασίου?...?

Τελικά βρε @Waterfall-K, εσύ που τα ξέρεις... Τον Παπαθανασίου ποιος ή ποιοι τον κληρονόμησαν; Αυτό το σπίτι ποιος το πουλάει;

Τελικά βρε @Waterfall-K, εσύ που τα ξέρεις... Τον Παπαθανασίου ποιος ή ποιοι τον κληρονόμησαν; Αυτό το σπίτι ποιος το πουλάει;
Αυτό το σπίτι δεν είμαι σίγουρος αν όντως ανήκε στον Παπ. ή το είχε για δεκαετίες νοικιασμένο. Θέλω να πιστεύω ότι του ανήκε. Το ότι δεν αναφέρουν στο site της Barnes International ούτε λέξη γι αυτόν είναι πραγματικά περίεργο, μια και η αναφορά στο όνομα του λογικά θα ανέβαζε την τιμή πώλησης κατά πολύ.?

Για τα κληρονομικά τώρα, είναι στα δικαστήρια οι πιο κοντινοί συγγενείς του και η σύντροφος του Λώρα Μεταξά. Δεν ήταν παντρεμένοι, δεν είχαν καν κάποιο σύμφωνο συμβίωσης. Είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση...

εγώ το πουλάω και δεν θέλω να διαρρεύσει. Η οικονομική και περιουσιακή μου κατάσταση είναι προσωπικό δεδομένο και δεν σας δίνω τη συναίνεσή μου να το δημοσιεύσετε και ας είμαι διάσημο δημόσιο πρόσωπο.

Όλο χαζομάρες λέω. Πάω για ύπνο. Κουράστηκα. χαχαχαχαχαχχααχ?

Σκέφτομαι εδώ και ώρες να κάνω ένα πείραμα. Να ανεβάσω ένα νέο κι αμιγώς πολιτικό θρεντ και να δω την εξέλιξη του. Άραγε θα καταλήξουμε να μιλάμε για τον Παπαθανασίου?...?

Όχι βέβαια.

Από την 2η σελίδα θα πάει η κουβέντα στις τελεκάστερ.

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back