• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Πωλείται το σπίτι/studio του Βαγγέλη Παπαθανασίου στην Αθήνα

Status
Not open for further replies.
Και μετά είναι και η θέα.

Μ' αυτά τα κυπαρισσάκια που βλέπω απ' έξω, θα νομίζω ότι είμαι σε κανένα κοιμητήριο.

Ε, όχι (πάλι).
Τα κυπαρίσσια είναι καλά.

Δε πιάνουν με τίποτα φωτιά οπότε καλό είναι να υπάρχουν 

δεν έχει κανα κήπο να βάλεις κανα λαχανικό και κανα φρούτο? 

Πάρε να στα φέρνουν ρε 

https://stokarotsi.gr/

Άμα δεν το διαλέξω εγώ, δεν το πιάσω στο χέρι, πώς θα το πάρω?

Αυτοί θα μου φέρνουν όλα τα σάπια.

Αλλά έτσι γίναμε, μάθαμε να μας τα φέρνουνε όλα στο πιάτο.

Σε λίγα χρόνια, τα παιδιά από την νέα γενιά, ούτε καρπούζι δεν θα μπορούν να διαλέξουν.

Γιατί δεν θα έχουν μάθει να το ακούνε, σαν τον Βρασίλη.

καλα αν μενεις στα αΝαΧΤΟΡΑ και θες να πας οπουδηποτε μακρυτερα..... απο την Πλατεια Κολωνακιου ή  βαρια,βαρια Βαρναβα μαλλον εισαι για πσυχιΑτρικη παρακολουθηση...?

ακου εκει...Αγια Παρασκευη...εισαι με τα καλα σου??

σε λιγο θα μας πεις οτι θα πηγαινες και στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ (οχι αυτη που ΔΕΝ εχουμε την Πολιτεια μετα την Κηφισια εννοω)

Μα θα είναι το κοντινότερο μέρος που θα μπορώ να παρκάρω την κούρσα ασούμε.

Εγώ χαίρομαι που η περιοχή γύρω από το κέντρο, το κέντρο απόκεντρο παίρνει αξία και επενδύουν επιχειρηματίες. Θα κυκλοφορώ σε λίγα χρόνια ανάμεσα στους ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ που θα με παρακαλάνε να τους πουλήσω τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ και έτσι κυκλοφορωντας ανάμεσά τους θα παντρευτώ και καμια σιτεμένη πλούσια να με ταϊζει που πεινάω χαχαχαχχχχαχαχαχα. Αν και πολύ φοβάμαι πως φούσκα θα ναι που θα σκάσει ?

οι ΑΣΤΟΙ μενουν και ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ αποκλειστικα στο ΚΕΝΤΡΟ της πολης..... βλαχο, ε βλαχο...?

Ναι, αλλά παρκάρουν στου δγιαόλου τη μάνα λέμε.

Και μετά πάνε σπίτι από Αττική οδό με τα πόδια.

Σε λίγα χρόνια, τα παιδιά από την νέα γενιά, ούτε καρπούζι δεν θα μπορούν να διαλέξουν
Με την ανάπτυξη που έρχεται θα τρώνε καρπούζι που θα το τυπώνουν στο food synthesizer που θα έχουμε στη θέση του απαρχαιωμένου πια φούρνου μικροκυμάτων που θα είναι αντίκα, σαν τα παλιά τα ραδιόφωνα με τις λυχνίες που έχει ο @LK?

Μα θα είναι το κοντινότερο μέρος που θα μπορώ να παρκάρω την κούρσα ασούμε.

σιγα μην εχεις κουρσα στο ΚΕΝΤΡΟ της πολης, τι εισαι? ΧΩΡΙΚΟΣ που θα παει το παιδι στο ιδΓιωτικο σχολειο στην ΚΑΝΤΖΑ ?

θα κανεις οτι κανω και ΕΓΩ , απλα δεν θα εχεις κουρσα και θα ηρεμησεις, το Free Now & το UBER να'ναι καλα.....(και τα ποδαΡια σου)

σιγα μην εχεις κουρσα στο ΚΕΝΤΡΟ της πολης, τι εισαι? ΧΩΡΙΚΟΣ που θα παει το παιδι στο ιδΓιωτικο σχολειο στην ΚΑΝΤΖΑ ?

θα κανεις οτι κανω και ΕΓΩ , απλα δεν θα εχεις κουρσα και θα ηρεμησεις, το Free Now & το UBER να'ναι καλα.....(και τα ποδαΡια σου)

Α, όχι φίλως.

Εγώ την κούρσα μου την θέλω.

Να μπαίνω μέσα να μαρσάρω να φχαριστιέμαι θόρυβο, να βγαίνει καπνός.

Τα ποδάρια είναι καλά για καμιά λαϊκή.

Τι uber και τρίχες.

Εγώ θέλω να μπαίνω στην κούρσα μου, να έχω τις μουσικές μου, τα ψιλά μου για τα διόδια, να ανοίγω το ντουλαπάκι και να βλέπω μέσα τα μπισκότα μου.

Να παγαίνω Πόρτο Ράφτη να ξεσκάω, να έχω την άνεσή μου ασούμε.

Τι δηλαδή, φτωχομπινές είμαι?

Να παγαίνω με τα πόδια Αττική Οδό για να μην πλερώνω διόδια?

EDIT: Και ύστερα είναι και το άλλο. Πώς θα παγαίνω για γκολφ χωρίς την κούρσα?

Εκεί κοντά δεν έχει τίποτα.

Που θα παγαίνω για τέννις?

Και πώς θα παγαίνω στην μαρίνα Αλίμου που έχω παρκάρει το σκάφος?

Χωρίς κούρσα είναι ζόρι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και ύστερα είναι και το άλλο. Πώς θα παγαίνω για γκολφ χωρίς την κούρσα?

Εκεί κοντά δεν έχει τίποτα.

Που θα παγαίνω για τέννις?

Και πώς θα παγαίνω στην μαρίνα Αλίμου που έχω παρκάρει το σκάφος?

Χωρίς κούρσα είναι ζόρι.
Το σημαντικότερο ξέχασες.... Ιππόδρομος!!  Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....

Α, όχι φίλως.

Εγώ την κούρσα μου την θέλω.

Να μπαίνω μέσα να μαρσάρω να φχαριστιέμαι θόρυβο, να βγαίνει καπνός.

Τα ποδάρια είναι καλά για καμιά λαϊκή.

Τι uber και τρίχες.

Εγώ θέλω να μπαίνω στην κούρσα μου, να έχω τις μουσικές μου, τα ψιλά μου για τα διόδια, να ανοίγω το ντουλαπάκι και να βλέπω μέσα τα μπισκότα μου.

Να παγαίνω Πόρτο Ράφτη να ξεσκάω, να έχω την άνεσή μου ασούμε.

Τι δηλαδή, φτωχομπινές είμαι?

Να παγαίνω με τα πόδια Αττική Οδό για να μην πλερώνω διόδια?
Η Αθήνα έχει γεμίσει αυτοκίνητα.

Το σημαντικότερο ξέχασες.... Ιππόδρομος!!  Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....

Δεν το ξέχασα Φώτη μου.

Αλλά αυτός πάει πια, φυτοζωεί.

Αμανήτανε στο Δέλτα ... μάλιστα.

Άμα δεν το διαλέξω εγώ, δεν το πιάσω στο χέρι, πώς θα το πάρω?
Θα σου στέλνω εγώ ένα καλό παιδί, φιλαράκι, αγρότη, αεκτζή, που ακούει και πατμεθήνυ, που δεν είναι των επιθετικών πωλήσεων. Θα στα φερνει να τα παίρνεις μόστρα, να τα πιάνεις και να τα παίρνεις.

Περί κούρσα, μπορείς να δώσεις μισό εκατομμύριο αμαλάχει να αγοράσεις μια θέση στάθμεψης. Κάπου εκεί έχω δει ότι κάμουνε στα μαρούσια.

Περί κούρσα, μπορείς να δώσεις μισό εκατομμύριο αμαλάχει να αγοράσεις μια θέση στάθμεψης. Κάπου εκεί έχω δει ότι κάμουνε στα μαρούσια.

Ε αφτό δεν λέω?

Ότι θα μπαρκάρω στα βόρεια προάστια και θα πρέπει να πάρω uber για να γυρνάω σπίτι.

EDIT: Αλλά εγώ για σένα δουλέβω. Αν δεν υπάρχουν κούρσες, εσύ που θα βάζεις μπετζίνα?

Να παγαίνω Πόρτο Ράφτη

Α ΕΚΤΟς Απω ΧΩΡΙΚΟς ΙΣΕ ΚΑΙ πΣΑΡΑς ΔΗΛ..

Ακου εκει Πορτο Ραφτη...ρε συ θες ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ για να πας εκει.....μια φορα πηγα πριν απο 20 χρονια και παραλιγο να με φανε οι λυκοι, τα πΣαρια εννοω

απαπαπαπαπα

Εννοείς να το παρκάρω στο σαλόνι ε?

Τόσα μύρια θα σκάσεις, βάλε και ένα ασανσέρ για αυτοκίνητο και το παρκάρεις σαν τον μπάτμαν εκεί που ήταν το στούντιο?

Εφερα μια φίλη μου από την Ολλανδία πριν καιρό στο πατρικό μου που βλέπει την ακρόπολη στο ίδιο ύψος και έκλαιγε και μου έλεγε πόσο τυχερός είσαι που ξυπνούσες και είχες αυτό το 

Μου!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!

Εmotionally unstable-σαϊκεντέλικ, ο αγαπημένος μου τύπος γυναίκας.

Στα 20 μου είχα υπομονή με κάτι τέτοιες, τώρα αλλάζω αμέσως πεζοδρόμιο και έχω έτοιμο το πέπερ σπρέι για κάθε ενδεχόμενο

Όσο για το θέμα και μια ενδεχόμενη αξιοποίηση του ακινήτου από το Υπουργείο Πολιτισμού,

περισσότερες πιθανότητες έχει να γίνουν μουσεία τα σπίτια του Παντελίδη και του Mad Clip,

παρά του Παπαθανασίου.. 

βάλε και ένα ασανσέρ για αυτοκίνητο και το παρκάρεις σαν τον μπάτμαν εκεί που ήταν το στούντιο

Το σκέφτηκα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.

Είναι στενή η είσοδος, και δεν χωράει την κούρσα μου.

Είπα να κάνω γκαράζ το ισόγειο, αλλά δεν μπορώ να βάλω την κούρσα μέσα.

Πρέπει να πάρω και το διπλανό, και να γκρεμίσω την είσοδο.

Την είσοδο την γκρεμίζω, δεν έχω θέμα, αλλά δεν πουλάει ο διπλανός γμτ.

από το Υπουργείο Πολιτισμού,

Γιατι ΥΠΑΡΧΕΙ αυτο το υπουργειο πραγματικα δεν εχω καταλαβει ακομα....

Μαλλον σαν keeper του.... πολιτισμου που σταματησε να παραγεται στην Ελλαδα απο το 1967 και μετα φανταζομαι...αλλα και παλι για 2-3 φυλακες ολοκληρο υπουργειο?

Εγω λεω να το δωσουμε στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

αλλα και παλι για 2-3 φυλακες ολοκληρο υπουργειο?

Παραπάνω είναι βρε.

Κορυδαλλός, Αυλώνας, Δομοκού, Τρικάλων, Τρίπολης, κλπ

Γεμάτη φυλακές είναι η χώρα.

Τόσα μύρια θα σκάσεις, βάλε και ένα ασανσέρ για αυτοκίνητο και το παρκάρεις σαν τον μπάτμαν εκεί που ήταν το στούντιο?

Μου!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!

Εmotionally unstable-σαϊκεντέλικ, ο αγαπημένος μου τύπος γυναίκας.

Στα 20 μου είχα υπομονή με κάτι τέτοιες, τώρα αλλάζω αμέσως πεζοδρόμιο και έχω έτοιμο το πέπερ σπρέι για κάθε ενδεχόμενο

Όσο για το θέμα και μια ενδεχόμενη αξιοποίηση του ακινήτου από το Υπουργείο Πολιτισμού,

περισσότερες πιθανότητες έχει να γίνουν μουσεία τα σπίτια του Παντελίδη και του Mad Clip,

παρά του Παπαθανασίου.. 
Της άρεσει ο ελληνικός  πολιτισμός και συγκινήθηκε. Μια χαρά είναι και βγάζει και πολλα ΛΕΦΤΆ 

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back