Ποια κιθάρα δεν θα πουλούσατε ποτέ;

Και επί του θέματος: η Martin (000-17) και η Gretsch (G7593) δεν θα φύγουν ποτέ. :)

Δύσκολα θα έδινα οποιαδήποτε... ειδικα φυσικά την πρώτη μου κλασσική, σπασμένη παντού, με κάθετες και οριζόντιες χαρακιές (τελείως διαμπερείς), σηκωμένα τάστα κλπ. Αλλά δε θα την έδινα ποτέ! :)

ps. ούτε και θα την αγόραζε κανείς προφανώς ;D ;D ;D 8)

Δεν θα πουλήσω ποτέ την πρώτη μου κιθάρα... Είναι μια Sammick των 200 Ευρώ, αλλά ι πρώτη κιθάρα με την οποία έχω εκφράση τόσο καιρό τα συναισθήματά μου παίζοντας... Ακόμα και αν πάρω μια Deluxe stratocaster Που είναι η επιθημία μου, δεν θα πάρει την θέση της πρώτης που έχω στην καρδιά μου.. Ελπίζω να με καταλαβαίνεται  :)

Την 1η!Γιατι ειναι η πρωτη σου!!!

Την 2η...Γιατι ειναι η πρωτη "καλη" κιθαρα που πηρες αφου αποφασισες οτι θα ασχοληθεις τελικα.

Την 3η...Γιατι ηταν η επιλογη που εκανες οταν κατασταλαξες στο τι ακριβως θα παιζεις.

Την 4η...Γιατι το εψαξες,το μελετησες,πηρες ενα οργανο που "θα σου κρατησει παρεα χρονια".....

Την 5η..Την 6η....Να συνεχισω???

Παντως χωρις πλακα 3 κιθαρες εχω και 1 ακουστικη και 2 ηλεκτρικες και δεν σκεφτηκα ποτε να πουλησω καμια...Ουτε καν αυτη τη Squier Bullet Strat..

Τι ερώτηση είναι αυτή ε?

Εδώ κάνουμε μήνες για να βρούμε κάποιο όργανο...Θα το δώσουμε κιόλας?

Προς το παρόν καμία...

Την Parts Tele όχι γιατί φτιάχτηκε με μεράκι (thanks Silot)

και την Les Paul όχι γιατί δεν θα ξαναβρώ...

(Δέχομαι πάντως ανταλλαγές με Custom Shop Nocaster (lefty) kai me Custom Shop Les Paul '58 (πάλι lefty)

Silot είπε:

(ξανα offtopic) τώρα θα σε τσατίσω, αλλά μετά απο μια viking του 65-67 και μια corvette του 61 εχω να δηλώσω πως οι καινούριες είναι πραγματικά ΚΑΛΥΤΕΡΑ κατασκευασμένες.

Συμφωνω δε τα μάλα, πως παλιές ή καινουριες ,οι Gretsch είναι κιθαράκλες !! (off topic)
Οχι ρε φιλε γιατι να με τσαντισεις, αλλα προσεξε τοτε δεν ειχαμε γραμμες παραγωγης τρελες....καταλαβαινεις που το παω. Ειναι το old time classic style.

....τωρα για τις κορβετ να σου πω προτιμω μια στινκρει παρα μια γκαζωμενη καινουργια ;)

Καθε φορα πιστευω οτι δεν θα πουλησω ποτε την τελευταια που αποφασιζω να παρω. Και για λιγο καιρο ειναι και αληθεια.

spy είπε:
Μόλις βρέθηκε ο μοναδικός οπαδός των Baldwin-era Gretsch στον πλανήτη. Για τα σκουπόξυλα, κόψε κάτι... ;)
καλα κοβω αλλα αν σου τυχει καμια παλια θα καταλαβεις τι εννοω.

Ελεγα για τη lp μου οταν επιασα μια του 59(συλλεκτικο ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΡΔΟΣ) και μια του 69.

Ελεγα για τη στρατ οταν επιασα μια του 76.

Εμ το πραμα μιλαει μονο του. Δε φαναταζομαι να μη καταλαβαινεις.

Οχι οτι δε μετρανε οι σημερινες, αλλα πολυ junky product τρωμε στις μερες μας

Συμφωνεις?

USA Deluxe Strat Limited Edition,

G&L ASAT SPECIAL Custom Shop,

Gibson Firebird III Historical Reisue CS,

Electra X810.

spy είπε:
Και επί του θέματος: η Martin (000-17) και η Gretsch (G7593) δεν θα φύγουν ποτέ. :)
Τι χορδες φορας στο φαλκονακι?(μπλακ αν κρινω απ το κωδικο) και για τι ειδος μουσικης την εχεις?

Μπαι δε γουει φορω 13'' Thomasik flat(main jazz)

η κιθαρα που δεν θα εδινα ΠΟΤΕ ειναι φυσικα η δεκαετης πλεον Parts Tele μου,η καλυτερη τελε που εχω παιξει στη ζωη μου (και εχω παιξει.......παρα μα παρα πολλες.... ;D)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια κιθάρα που δεν δίνω είναι η πρώτη μου κιθάρα,

Washburn EC-29

Ο λόγος είναι, οτι δεν πιάνει ούτε 500 ευρώ  ;D ;D

κιθάρα είναι σαν μια γυναίκα,πρέπει να σε φτιάχνει 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πέραν από το συναισθηματικό μας δέσιμο με την πρώτη μας κιθάρα (που στην περίπτωσή μου είναι μια Mexico Sambora, που την έχω "πειραγμένη" με Anderson μαγνήτες κτλ), που δεν θα την πουλούσαμε ποτέ, υπάρχει για μένα και ένα άλλο κριτήριο.

Δεν παίζει ρόλο αν η κιθάρα που θα δώσεις χρησιμοποιείται ή όχι.

Για μένα το αποφασιστικό κριτήριο για να δώσεις μια κιθάρα, είναι το αν και πόσο εύκολα θα βρεις μια ανάλογη, που θα είναι "καλύτερη" από αυτή που θα δώσεις. Και όταν εννοώ καλύτερη, δεν εννοώ κατ' ανάγκη ακριβότερη, αλλά μιλάω και από πλευράς ήχου και αίσθησης στα χέρια σου (και γενικά για όλα τα στοιχεία ενός οργάνου που το κάνουν "μοναδικό" για κάποιον μουσικό/χρήστη).

Οπότε, στην περίπτωσή μου, οι κιθάρες που δεν θα πουλούσα ποτέ είναι (μαζί με την Sambora):

- Μια Valley Arts Custom Pro 1992

- Μια Charvel model A+ και

- Μια ESP M-II Deluxe.

Και τα λέει αυτά κάποιος που πάσχει ακόμη από οξύτατο GAS και έχει 13 κιθάρες...

vthomas είπε:
Οπότε, στην περίπτωσή μου, οι κιθάρες που δεν θα πουλούσα ποτέ είναι (μαζί με την Sambora):

- Μια Valley Arts Custom Pro 1992

- Μια Charvel model A+ και

- Μια ESP M-II Deluxe.

Και τα λέει αυτά κάποιος που πάσχει ακόμη από οξύτατο GAS και έχει 13 κιθάρες...
ελα να τα πεςι αυτα στην καλη μου που θεωρει υπερβολη τις 4 κιθαρες που εχω εγω ;D

Tην '03 R0 Les Paul μου, η οποία είναι ούτως η άλλως η μόνη κιθάρα που προσανατολίζομαι να κρατήσω, μιάς και από Tele μέχρι PRS και σκάφη που πέρασαν την τελευταία τριετία απ' τα χέρια μου είναι η κιθάρα που παίζω το 90% όλου του παικτικού μου χρόνου.

Οπότε τα χρήματα μπορούν να διατεθούν κάπου αλλού (μάλλον σε κάποιον Voxoειδή ή Tweedoειδή δεύτερο ενισχυτή)

δεν θα πουλήσω ποτε την...ΠΡΩΤΗ μου κιθαρα

μια ακουστικη κα8ολου καλης ποιοτητας..15ετιας...

αλλα οπως και να το κανεις ειναι η πρωτη μου,,,.

ignantios είπε:
ελα να τα πεςι αυτα στην καλη μου που θεωρει υπερβολη τις 4 κιθαρες που εχω εγω ;D
Α, ignantie τέτοια θέματα τα ξεκαθαρίζεις εξ αρχής...! Το αδιέξοδο και το τεχνητό δίλημμα "γυναίκα vs κιθάρα" πρέπει να "κόβεται" ασκαρδαμυκτί (ώρε, που την θυμήθηκα αυτή τη λέξη τώρααα..!).

Αλλιώς κινδυνεύεις να πάθεις αυτά που είχε πάθει ο Michael Schenker, ο Joe Perry και αρκετοί άλλοι...

blue είπε:
εχω κανονα ό,τι δινω που δεν μου κανει πια, τα χρηματα να πηγαινουν παντα σε εξοπλισμο.
+2112

κ εγω ετσι λειτουργω!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back