- Πόντοι
- 2,548
σε μισω.....αν και....γερμανοτσολιας.. ;D...οι αγαπημενες μου μπυρες ειναι οι ALE & οι Βρεττανοι δεν παιζονται ...audiokostas είπε:Κάνω πνευματική προθέρμανση.
Θα σας πω σε λίγες μέρες ποια προτιμώ ........
![]()
I am goin' home
see my babies ;D
Χελ γιέα ;D ;D ;D
Α, μα μια ΠιΑρΕσ ινε καλιτερη απο μια Μιουζικμαν, ενα Πατε Φιλιπ ινε καλιτερο απο ενα Bασερο Κωσταντη, μια Μερσεντε είναι καλιτερη από μια Μπεμπα, ή μια Λαμπα είναι καλιτερη από μια Ασ' τον Μαρτη? Εδο σε θελοRitchie77 είπε:Τα ιδια κριτηρια που καθοριζουν οτι μια Μερσεντες ειναι καλυτερη απο ενα Γιουγκο, η μια Fender custom απο μια Squier
Καλά ρε Πάνε, Ήσουν Τσεχία και σε πότιζαν Staropramen οι αλήτες;panoslydios είπε:Η καλυτερη μπυρα στον κοσμο ειναι η staropramen.Λιγη τη ξερουν οσοι εχουν ζησει σε κεντροευρωπαικα κρατη.
Αλλα γενικα μακρια απο μπυρες και μαλακιες μας χαλανε τη χημικη και ενεργειακη ισορροπια.
κι εγω https://www.youtube.com/watch?v=_uMaE0ojfhEbloody_sunday είπε:Α, μα μια ΠιΑρΕσ ινε καλιτερη απο μια Μιουζικμαν, ενα Πατεκ Φιλιπ ινε καλιτερο απο ενα Bασερον Κοσταντη, μια Μερσεντε είναι καλιτερη από μια Μπεμπα, ή μια Λαμπα είναι καλιτερη από μια Ασ' τον Μαρτη? Εδο σε θελο
Ναι μωρέ. Καλές κι άγιες και οι Γερμανικές και οι Βέλγικες αλλά άλλο πράμα ένα αντρικό (ούτε χερούλια ούτε λαιμοκόψεις) ποτήρι lager γεμάτο με καλή μπουτίκ Ουαλική ale (και μην ζητήστε ονόματα γιατί θα σας πρήξω αλλά ούτε και εικόνες από pub γιατί θα σας στεναχωρήσω).Superfunk είπε:σε μισω.....αν και....γερμανοτσολιας.. ;D...οι αγαπημενες μου μπυρες ειναι οι ALE & οι Βρεττανοι δεν παιζονται ...
+1000bloody_sunday είπε:Εν τω μεταξύ να ξαναπώ πως μια από τις πιο διαδεδομένες παρανοήσεις είναι πως το Βέλγιο παράγει - ή εν πάσει περιπτώσει ειδικεύεται - μόνο στις μοναστηριακές (λιγότερες από δέκα αυθεντικές), ή μοναστηριακού τύπου. Ανάμεσα στις περίπου 1200-1400 βελγικές μπύρες υπάρχουν παγκοσμίου κλάσης από το κάθε είδος μπύρας που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα (και από μερικά που... δεν υπάρχουν ακόμη ;D )
Αν κι εγώ έχω ζήσει σε χωριουδάκι της Βόρειας Ουαλίας με πρόσβαση σε καλές ales, δεν τις είχα βρει διαφορετικές από όλες τις υπόλοιπες που έπινα σε περιοχές της Αγγλίας, Σκωτίας ή Ιρλανδίας. Και περί όρέξεως κολοκυθόπιτale, αλλά δεν τις βρίσκω περισσότερο ανδρικές από οποιαδήποτε άλλη μπύρα, εκτός ίσως από τα "ριμπενάκια" που λέει ένας φίλος μου, δηλαδή τις διάφορες βελγικές φρουτώδεις όπως Lindemans, Bellevue, Mort Subite κλπ., που ορισμένες φορές θεωρούνται ολίγον τι... εχμ... γυναικωτές. ;Daudiokostas είπε:Ναι μωρέ. Καλές κι άγιες και οι Γερμανικές και οι Βέλγικες αλλά άλλο πράμα ένα αντρικό (ούτε χερούλια ούτε λαιμοκόψεις) ποτήρι lager γεμάτο με καλή μπουτίκ Ουαλική ale (και μην ζητήστε ονόματα γιατί θα σας πρήξω αλλά ούτε και εικόνες από pub γιατί θα σας στεναχωρήσω).
Και ο καιρός απ' ότι βλέπω είναι μουντός και βροχερός. ;D ;D
Δεν χρειάζεται να ξενιτευτεί... καβα-παντοπωλείο στην Καλλιθέα την πουλά στα 2.70 το μπουκάλι... καλά είναι! Αν και φαν των weisse την πήρα κατα τύχει το καλοκαίρι και έμεινα μ@@κ@ς!!! Πρέπει κάποια στιγμή να πιώ μία παρέα με κότσι!kwstas79 είπε:Αν σε βγάλει ποτέ ο δρόμος απ' το Bamberg...
![]()
Η διαφορά είναι ότι στην ξενιτιά θα την πιεί όπως πρέπει, δηλαδή φρέσκια. Καλή φάση πάντως, δεν ήξερα ότι την βρίσκεις ελλάδα. Θα στείλω τον αδερφό μου που έπαθε ζημιά με παρτη της.gadget είπε:Δεν χρειάζεται να ξενιτευτεί... καβα-παντοπωλείο στην Καλλιθέα την πουλά στα 2.70 το μπουκάλι... καλά είναι! Αν και φαν των weisse την πήρα κατα τύχει το καλοκαίρι και έμεινα μ@@κ@ς!!! Πρέπει κάποια στιγμή να πιώ μία παρέα με κότσι!
Σαν το φρέσκο τίποτα εννοείται...σε όλα τα πόσιμα και βρώσιμα. Σίγουρα θα υπάρχει και άλλου τελευταία το μάτι μου παίρνει συχνά διάφορες μπύρες ακόμα και σε μεγάλα σουπερ μάρκετ...kwstas79 είπε:Η διαφορά είναι ότι στην ξενιτιά θα την πιεί όπως πρέπει, δηλαδή φρέσκια. Καλή φάση πάντως, δεν ήξερα ότι την βρίσκεις ελλάδα. Θα στείλω τον αδερφό μου που έπαθε ζημιά με παρτη της.
Άντε, 10000 posts στο φόρουμ (με τις υγείες σας) κι ακόμα για μπύρες μιλάω..... 8)gadget είπε:Δεν χρειάζεται να ξενιτευτεί... καβα-παντοπωλείο στην Καλλιθέα την πουλά στα 2.70 το μπουκάλι... καλά είναι! Αν και φαν των weisse την πήρα κατα τύχει το καλοκαίρι και έμεινα μ@@κ@ς!!! Πρέπει κάποια στιγμή να πιώ μία παρέα με κότσι!