- Πόντοι
- 798
Συμφωνώ σε αυτό, απλά "διαμαρτύρομαι" για τις ασυνέπειες που παρατηρώ και περιγράφω παραπάνω : αδυνατώ να εμπιστευτώ τις γευστικές επιλογές φίλων μου (σε ακριβά κοκτέιλς πχ ή σε δυσκολα προφερομενες μπυρες) , καθώς γνωρίζω οτι δεν μπορούν να επιλέξουν ένα φρέσκο ψάρι από το μπαγιάτικο ή δεν είχαν ποτέ την τύχη να απολαύσουν φρουτοσαλάτα από το μποστάνι, ενώ τους φαίνονται μια χαρά τα mιcrowave dinners. Νομίζω οτι η διαφορετικότητα από τις σόδες με γλυκερίνη έγκειται περισσότερο σε κοινωνικά χαρακτηριστικά, παρά σε βαθιά γνώση και επιλογή, αφού λίγοι μπαίνουν στον κόπο αν δεν διαθέτουν αυτό που λέμε "μεράκι".Superfunk είπε:διαφωνω,η ζωη ειναι πολυ μικρη για να πινουμε σοδες με γλυκερινη...
εξαλλου οι μπυρες που προτεινω ΔΕΝ ειναι γκουρμε αλλα φτηνες καθημερινες μπυρες,τουλαχιστον στις χωρες τους...
υπαρχουν ομως και στην Ελλαδα παρα πολλες φτηνες και καλες μπυρες,φθηνοτερες απο τις αηδιες που πινετε.... ;D (LIDL πρωτος διαδρομος δεξια οπως μπαινετε,οποιαδηποτε και να παρετε,ακομα και τη φθηνοτερη ειναι κλασεις ανωτερη απο τα σαπουνια που υποστηριζετε........παντως αν επιμενετε σε ..σαπουνια παρτε τουλαχιστον ΒΕΡΓΙΝΑ ή ΜΥΘΟ (η εστω FIX) αυτες σε θερμοκρασια -4 ;D τουλαχιστον πινονται.... ;D
Όλα τα παραπάνω φυσικά δεν απευθύνονται σε κανέναν από αυτό το μέρος, αλλά αφορούν προσωπικά μου συμπεράσματα για το θέμα από τις real-life εμπειρίες μου,καθώς ούτε ξέρω τι πίνετε ούτε τι τρώτε

Πάντως εμένα μια χαρά με έβγαλαν όλο το καλοκαίρι τα σιροπάκια (FinkBrau) του Lidl και οι Veltins (για πιο ακριβές απολαύσεις ;D)