Ποια ειναι η αγαπημενη(ες) σας μπυρα(ες);

neeq είπε:
Ολα αυτά τα γερμανοτετοια ονοματα, είναι καλα για αυτους που πινουν ενα ποτηρακι και εχουν σταθερο εισοδημα, αλλα για μας τους ανεργοι που πινουμε 2-3 λίτρα, νομίζω υπάρχει αλλος δρόμος.
Ναι, ο δρόμος που οδηγεί στο Τηνιακό. :D

Εκεί όπου λέξεις όπως stout και weiss ακούγονται σαν ακατάληπτη ξεχασμένη γλώσσα.

Εκεί που το λεξιλόγιο έχει μόνο τις εξής λέξεις. "Amstel", "Πράσινη", "Ποικιλία" και "Τρέχα μα@#κα, άδειο τραπέζι".

theoctapus είπε:
Εκεί όπου λέξεις όπως stout και weiss ακούγονται σαν ακατάληπτη ξεχασμένη γλώσσα.

Εκεί που το λεξιλόγιο έχει μόνο τις εξής λέξεις. "Amstel", "Πράσινη", "Ποικιλία" και "Τρέχα μα@#κα, άδειο τραπέζι".
Πιστεύω ότι μόνο όσοι έχουν πιει μεγάλες ποσότητες Amstel με συνοδεία από ψωμοτύρι μπορούν να παίξουν πειστικά τα blues. Οι υπόλοιποι "γευσιγνώστες" που ασχολούνται με την υπεροχή της μοναστηριακής Dijksterhuisen έναντι της γερμανικής Sachsenhausen Dunkel και κουβαλάνε θερμόμετρα όταν πάνε να πιουν stout δεν έχουν καμία ελπίδα.

spy είπε:
Πιστεύω ότι μόνο όσοι έχουν πιει μεγάλες ποσότητες Amstel με συνοδεία από ψωμοτύρι μπορούν να παίξουν πειστικά τα blues. Οι υπόλοιποι "γευσιγνώστες" που ασχολούνται με την υπεροχή της μοναστηριακής Dijksterhuisen έναντι της γερμανικής Sachsenhausen Dunkel και κουβαλάνε θερμόμετρα όταν πάνε να πιουν stout δεν έχουν καμία ελπίδα.
Αυτο ακριβως. Αλλα για να μη μας περναν για εντελως "χωριατες", να πω πως σαφως προτιμαμε αμστελ σε μπουκαλι παρα σε κουτακι.

Αλλα αυτα ειναι ψαγμενα για μας που ξέρουμε να πινουμε ;)

Ετσι είναι κύριε neeq.  ;)

Τους βλέπεις και πάνε στις μπυραρίες και πίνουν μπύρα σαν φραπόγαλο... άντε λικέρ.

Τον πότη δεν τον συμφέρει να πάει εκεί. Τι να του κάνουν 330ml. Ετσι κι αλλιώς η μπύρα πίνεται σε τουλάχιστον ένα μισόλιτρο. Δεν είναι κρασάκι. Εξ ου και τα μεγάλα ποτήρια.

ΥΓ Οι άμστελοϊδείς πίνονται σε duralex ρετσίνας με το τζατζίκι παρέα. Παράδοση ελληνική που έχει την χάρη της και την απολαμβάνω. Ειδικά το Πάσχα. ;D

spy είπε:
Βρε λές να το γυρίσω στα blues; Αν ισχύει αυτό που λες, τότε Τηνιακό για blues, καλό ή Τηνιακό για blues, αυτό είναι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
spy είπε:
Βλαχο... ;D

yameth είπε:
ΥΓ Οι άμστελοϊδείς πίνονται σε duralex ρετσίνας με το τζατζίκι παρέα. Παράδοση ελληνική που έχει την χάρη της και την απολαμβάνω. Ειδικά το Πάσχα. ;D
Από το στόμα μου το πήρες!

(χαρακτηριστική σκηνή καφενείου χωριού: δύο θαμώνες, τραπέζι έξω, σαράντα άδειες μπύρες από κάτω, σαράντα πάνω, δύο ρετσινοπότηρα και μια ντομάτα.

Μαζι με ψητα - barbeque κτλ πινω πιο ελαφριες πχ Grolsh, Pilsner Urquell, Moretti, Sam Adams, Miller και αλλες.

Χωρις φαγητο διαλεγω μπυρες με πιο εντονη γευση πχ Weihenstephan, Paulaner, Erdinger, Franziskaner, Guiness, ισως καμια McFarland, Bavaria, Corsedonk. Εξαιρετικη και η Αμερικανικη Blue Moon.

Τελος αν ειμαι σε ταβερνα, απο τις λεγομενες μπυρες του λαου (Amstel, Heineken, Mythos κτλ) δεν πινω καμια εκτος αν ειμαι τυχερος και εχει Fischer...

G.K. the Greek είπε:
Τελος αν ειμαι σε ταβερνα, απο τις λεγομενες μπυρες του λαου (Amstel, Heineken, Mythos κτλ) δεν πινω καμια εκτος αν ειμαι τυχερος και εχει Fischer...
Κοίτα να δεις κατάντια η Fischer...μπύρα του λαού ;D ;D ;D ;D

Και ο φραπές στο pint ;D ;D ;D

718.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back