Δηλαδή την αφήνεις (όπως και τις Ale) να "κάτσει" λίγο πριν την πιείς.pan12 είπε:δηλαδή?
και στη δίψα τουaudiokostas είπε:ΥΓ. O χρόνος ηρεμίας (της μπύρας) πριν από την κατανάλωση επαφίεται στην γνώση του καταναλωτή.![]()
Για αυτό και αρκετές pub δεν τις βάζουν στον πάγκο αν δεν "ηρεμήσουν".Evilnye είπε:και στη δίψα του![]()
Leffe Blondelefe blond
Άλλο κεφάλαιο αυτό.dmilo είπε:Πάντως, όσο κι αν μου αρέσει η μπύρα και έχω διαμορφώσει και την προτίμησή μου,
προτιμώ -αν βρω, εννοείται- καλό, διπλοβρασμένο, χωρίς γλυκάνισο και άλλα πρόσθετα τσίπουρο.
Evilnye είπε:Respect! Έλιωσα στα γέλια!
Πριν κάποιες βδομάδες ήπια Βεργίνα... μα κάποιος πήγε κ αγόρασε για το σπίτι του Βεργίνα;;; Έλεος ! ;D
Εντελώς τυχαία πριν μερικές μέρες πέρασα απ έξω από αυτό το μαγαζί και μου τράβηξε την προσοχή. Μα έχει και online μαγαζί;
Να ανοίξω θέμα, ομαδική παραγγελία από beer shop?![]()
To αντρικό ποτήρι είναι ένα και τα υπόλοιπα είναι για εντυπωσιασμό.nikoskor41274 είπε:(εχει και μαμώ τα ποτήρια)
Πως φαίνεται ο μελετημένος beer fanaudiokostas είπε:To αντρικό ποτήρι είναι ένα και τα άλλα για εντπωσιασμό.
Απλό, απροσποίητο, λειτουργικό, λαϊκό, φθηνό.
Προσέξτε την βασιλική σφραγίδα.
Στο νησί είναι υποχρεωτική για να καταδεικνύει την ελάχιστη επιτρεπόμενη ποσότητα μπύρας. Μιλώ ειλικρινά.
Και για να μην ξεχνιόμαστε.
Στην Ευρώπη ο βασιλιάς της μπύρας είναι το Βέλγιο.
Δεν είναι του γούστου μου αλλά σπάνια θα βρείτε κακές μπύρες (με καλύτερο εμπορικό παράδειγμα την Orval).
Ακόμα και οι απομιμήσεις τους (και μία stout που είχα δοκιμάσει εκεί) είναι πάρα πολύ καλές.
Τη Βεργίνα σκοπεύω να την δοκιμάσω σύντομα γιατί έχω ακούσει πολλά.
Εδω με το ποτύρι είσαι λιγο λάθος ( φιλικά ετσί δεν το παίζω ξερόλας ...μη σφαγούμε ;D )audiokostas είπε:To αντρικό ποτήρι είναι ένα και τα άλλα για εντυπωσιασμό.
![]()
Απλό, απροσποίητο, λειτουργικό, λαϊκό, φθηνό.
Προσέξτε την βασιλική σφραγίδα.
Στο νησί είναι υποχρεωτική για να καταδεικνύει την ελάχιστη επιτρεπόμενη ποσότητα μπύρας. Μιλώ ειλικρινά.
Και για να μην ξεχνιόμαστε.
Στην Ευρώπη ο βασιλιάς της μπύρας είναι το Βέλγιο.
Δεν είναι του γούστου μου αλλά σπάνια θα βρείτε κακές μπύρες (με καλύτερο εμπορικό παράδειγμα την Orval).
Ακόμα και οι απομιμήσεις τους (και μία stout που είχα δοκιμάσει εκεί) είναι πάρα πολύ καλές.
Τη Βεργίνα σκοπεύω να την δοκιμάσω σύντομα γιατί έχω ακούσει πολλά.
Ναι ρε, δεν το συζητάμε, εννοείται. Απλώς το πάω πολύ σαν ποτήρι και βαριέμαι τους δοκιμαστικούς σωλήνες και τα βερμουτοπότυραnikoskor41274 είπε:Εδω με το ποτύρι είσαι λιγο λάθος ( φιλικά ετσί δεν το παίζω ξερόλας ...μη σφαγούμε ;D )
Το ότι κάθε μπύρα έχει το ποτύρι της απο τις "σοβαρές" μπύρες εννοειτε είναι κατόπην μελέτης για το πώς θα εξελιχθούν και θα "ακουστούν" καλύτερα τα αρώματα της καθε μίας.
Άστο καλύτερα. Ατυχής η σύγκριση ..... :-[Μεταξύ τους έχουν ανταγωνισμό ειδκά Γερμανία -Βελγιο όπως εμείς ξερω γώ με τα κρασία με Γάλλους και Ισπανούς.