pan12 είπε:η Βεργίνα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μπύρα... ;D
Λίγα τα λόγια σας για τη Βεργίνα >Πριν κάποιες βδομάδες ήπια Βεργίνα... μα κάποιος πήγε κ αγόρασε για το σπίτι του Βεργίνα;;; Έλεος ! ;D
Το ούζο αρμόζει σε ταβερνέ περιστάσεις. Είχα βάλει το άβαταρ πρίν το καλοκαίρι...Jasemeister είπε:Εγώ ουζάκι βλέπω στο άβατάρ σας Κύριε Μπίχλα.
Πολύ χαμηλό επιτόκιο δανεισμού ......... ;Dbihlas87 είπε:Φέτος το καλοκαίρι πρέπει να ήπια τουλάχιστον 100 λίτρα και δεν έβαλα ούτε κιλό...
Αρνητικόν.Η corona φυσικα.![]()
+2112bihlas87 είπε:Λίγα τα λόγια σας για τη Βεργίνα >![]()
Σοβαρά δεν σας αρέσει? Κλάσεις ανώτερη απο
τα νεροπλύματα amstel και heineken και μάλιστα φτηνότερη. Κομοτηνάρα ρε 8)
Φέτος το καλοκαίρι πρέπει να ήπια τουλάχιστον 100 λίτρα και δεν έβαλα ούτε κιλό...
Και ενίοτε καλύτερη απο το βαρέλι (Πολυκαιρισμένη μπίρα στο βαρέλι ....δεν λέει)yameth είπε:Αν όμως θέλουμε να έχουμε σπίτι, τότε επιλέξτε το κουτί λόγω της πατέντας με το μπαλάκι (widget) που υπάρχει μέσα και δίνει το σωστό "head", δηλαδή τον κρεμμώδη αφρό της stout.
Δικος μου ανθρωπος πρεπει να εισαι εσυ ;D ;D ;Dlgbesios είπε:Αν και η καλυτερη ειναι η κερασμένη
The quest for the perfect pint...odis13 είπε:Και δυστυχως τα μισα μαγαζια που εχουν βαρελισια Guiness στην Ελλαδα δεν ξερουν να τη σερβιρουν...
Και όμως, μετά από εκτεταμένη θητεία ως εργαζόμενος σε Ουαλικές pub, μπορώ να δηλώσω υπεύθυνα, ότι η θερμοκρασία, η ποσότητα της μπύρας αλλά και του αφρού σε συνδυασμό με την γωνία κλίσης που βάζεις την μπύρα (αλλά και η ποσότητα των τυχών επιπρόσθετων συστατικών), είναι ζητήματα που σε μία Βρεττανική pub μπορούν να φέρουν επίπληξη εφόσον δεν εφαρμόζονται σωστά.Jasemeister είπε:The quest for the perfect pint...
δηλαδή?audiokostas είπε:ΥΓ. O χρόνος ηρεμίας (της μπύρας) πριν από την κατανάλωση επαφίεται στην γνώση του καταναλωτή.![]()
Σωστόοοοοος!!!audiokostas είπε:ΥΓ. O χρόνος ηρεμίας (της μπύρας) πριν από την κατανάλωση επαφίεται στην γνώση του καταναλωτή.![]()