Ποια ειναι η αγαπημενη(ες) σας μπυρα(ες);

GUINNESS! Πάνω απ' όλα! Mετά, Murphy's, Sierra Nevada Pale Ale, Corona Extra, McFarland, Tecate, Carlsberg, Arrogant Bastard, Pabst Blue Ribbon, Red Hook ESB, Tactical Nuclear Penguin, Thunderhead IPA, Chimay, SAPPORO, Köstritzer Schwarzbier...Αυτές κυρίως..  8)

ELIANIOS είπε:
sf αν σ αρεσουν οι νιπον δοκιμασε τη KIRIN. ΣΟΥΠΕΡ ;)
Kαλη η Kirin αλλα δυστυχως στην Ευρωπη δεν ειναι γιαπωνεζικη (τη φτιαχνουν στην Τσεχια),δυστυχως γιαπωνεζικες μπυρες (φτιαγμενες δηλ.με νερο απο το Sapporo που ειναι και το νο 1. σημαντικο συστατικο θα βρεις μονο στην...Ιαπωνια..) ;)

η Yebisu ειναι ομως αυτο που λενε "αλλη κλαση"  :)

Αλλη μια θεα

staropramen_beer_bottle.jpg

& αλλη μια (με νερο απο τις Αλπεις)

moretti.jpg

Καλά.. εσείς μου φαίνεται κάνετε επίδειξη "περίεργων" εμπυριών.  :) (Σαν αυτούς που αναφέρουν ως αγαπημένο σόλο κάποιο που δεν το ξέρει ΚΑΝΕΙΣ και δεν το θυμάται ούτε αυτός που το έπαιξε.  ;D )

Προσωπικά πίνω τις "οικοδομικές" μπύρες. (Με τζατζίκι κλπ  :) ).

Παρεπιπτόντως, θεωρώ την ενασχόληση με τη γευσιγνωσία (συνολικά) κάτι ανάλογο με την ακρόαση (και εκτενή σχολιασμό) πυκνωτών.

bottle_glass.jpg

Gorkha beer. Made in Nepal. Με νερό από τα Ιμαλάϊα.  ;D

Και πανω που ημουν ετοιμος να πω πως και δεν εμφανιστηκε ο Sf με την Staropramen ;D ;D

Nικο η Yebisu βρισκεται πουθενα ελλαδα? Εχω δοκιμασει Asahi, Saporo, Kirin αλλα αυτη δεν την πηρε το ματι μου.

odis13 είπε:
Και πανω που ημουν ετοιμος να πω πως και δεν εμφανιστηκε ο Sf με την Staropramen ;D ;D

Nικο η Yebisu βρισκεται πουθενα ελλαδα? Εχω δοκιμασει Asahi, Saporo, Kirin αλλα αυτη δεν την πηρε το ματι μου.
δυστυχως οχι...

Καλά.. εσείς μου φαίνεται κάνετε επίδειξη "περίεργων" εμπυριών.  Smiley (Σαν αυτούς που αναφέρουν ως αγαπημένο σόλο κάποιο που δεν το ξέρει ΚΑΝΕΙΣ και δεν το θυμάται ούτε αυτός που το έπαιξε.  Grin )
Προσωπικά πίνω τις "οικοδομικές" μπύρες. (Με τζατζίκι κλπ  Smiley ).
ειπαμε ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ μπυρες

(αυτες που πινεις εσυ ΔΕΝ ειναι μπυρες ειναι γλυκερινη με σοδα.... ;D)

Παντως για καθημερινη μπυρα (και φτηνοτερη απο τις ..σοδες του Χαριλατρου) αυτη εδω

image59-zp-front1.jpg

δεν παιζεται (ειναι τσεχικη και υπαρχει σε ολα τα ΑΒ Βασιλοπουλος)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ένα μέρος από τη συλλογή μου. Προφανώς και όλα αυτά τα ποτήρια είχαν γεμίζει 1,2,3 και περισσότερες φορές πριν καταλήξουν στις βιτρίνες μου...

Μετά από αυτό, δεν συμμετέχω άλλο σε αυτό το θέμα, δεν ασχολούμαι με ερασιτέχνες ;D ;D

beer1.jpg

beer2.jpg

beer3.jpg

+ 1 σε ό,τι είπε ο Χαρίλαος.

Γι αυτό κι εγώ παραθέτω ως αγαπημένη μια μπύρα που δεν έχω δοκιμάσει, αλλά είναι η ΜΟΝΗ που φωτογράφισα ποτε σε ράφι Αλκο σοπ!!!

HardRock_AlkoJyvaskyla001.jpg

marathon είπε:
Ένα μέρος από τη συλλογή μου. Προφανώς και όλα αυτά τα ποτήρια είχαν γεμίζει 1,2,3 και περισσότερες φορές πριν καταλήξουν στις βιτρίνες μου...

Μετά από αυτό, δεν συμμετέχω άλλο σε αυτό το θέμα, δεν ασχολούμαι με ερασιτέχνες ;D ;D
Από βιτρίνες καλά τα πας.  ;)

Όπως και στα έγχορδα.  ::)

Εγώ αφήνω τα ποτήρια στα μπαρ και την μπύρα στη τουαλέτα.  :P

Πάρτε και την αυθεντική συνταγή

tutankhamun-ale.jpg

audiokostas είπε:
Από βιτρίνες καλά τα πας.  ;)

Όπως και στα έγχορδα.  ::)
Kάποιοι απλά λένε ιστορίες...κάποιοι μπορούν να τις αποδείξουν ;)

marathon είπε:
Kάποιοι απλά λένε ιστορίες...κάποιοι μπορούν να τις αποδείξουν ;)
Κάποιοι ενδιαφέρονται να τις αποδείξουν, άλλοι σκοτίστηκαν.

Τους φτάνει που τις ζήσαν.  ;)

Πάντως στο Αιγάλεω ή πλαστικό ποτήρι ή τενεκέ θα χει.

Θα το βάλεις στη βιτρίνα;

audiokostas είπε:
Πάντως στο Αιγάλεω ή πλαστικό ποτήρι ή τενεκέ θα χει.

Θα το βάλεις στη βιτρίνα;
Εάν έχει υπογραφή του μαστρο Ηλία...σίγουρα...δεν ανακοινώνετε ξανά το πρόγραμμα του ΣΚ...γιατί κάποιοι θα έρθουν από τη Παρασκευή?

Respect στη ποτυρο-συλλογη του Marathon!!!  :o :o :o :o

Κατα τα αλλα ας πενέψω και λίγο το σπίτι μας που οι ελληνικές μικροζυθοποίες έχουν πραγματικά διαμάντια.

Δοκιμάστε ZEOS και πειραική απαστερίωτωτη όσοι δεν έχτε δοκιμάσει.  ;)

marathon είπε:
Εάν έχει υπογραφή του μαστρο Ηλία...σίγουρα...δεν ανακοινώνετε ξανά το πρόγραμμα του ΣΚ...γιατί κάποιοι θα έρθουν από τη Παρασκευή?
http://www.noiz.gr/index.php?topic=178862.msg487551#msg487551

http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=egaleo+blues+festival&aq=4&aqi=g-s2g5g-s1g2&aql=&oq=egaleo&gs_rfai=&fp=450a0e72993a8bba

Αν επιμένεις στη Παρασκευή ...... πήγαινε και θα ρθουμε.  ;D

Μάλλον θυμάσαι τον Γιώργη που στο πε λάθος.

αυτην την καμενιά την έχετε δει? μπύρα σε βαλσαμομενους σκιουρους Ο_ο

http://www.msnbc.msn.com/id/38376048

και εφόσον υπάρχει το αντίστιχο site της αιτερίας μαλλον υπάρχει :P
ΟΧΙ ρε, ΕΛΕΟΣ !!!!

Και μπαίνουν και ιδέες στο ΔΝΤ για το αμπαλαζ του ούζου......

Επειδη αρκετοι ανεφερθηκαν στην τιμη της μπυρας, που τους αναγκαζει να πανε στις μπυρες "οικοδομης" για καθημερινη χρηση, η λυση υπαρχει! Την ανεφερε και ο sf και εγω πρωτυτερα...Zubr! Ειναι φτηνη μπυρα (πιο φτηνη και απο Amstel/Heineken κλπ), τη βρισκεις ευκολα και σαν γευση ειναι κλασεις ανωτερη απο τα νεροπλυματα.

Και που να πετυχεις μαυρη Zubr βαρελι...καθαρη απολαυση.

odis13 είπε:
τη βρισκεις ευκολα και σαν γευση ειναι κλασεις ανωτερη απο τα νεροπλυματα.
Η connoisseur σχολή του Χαρίλαου στην οποία τυγχάνω ένθερμος οπαδός και μαθητής, σιχαίνεται τα νεροπλύματα.

Μόνο gourmet γεύσεις παρακαλώ

couch-potato.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back