BigAlejandro είπε:
νορντικ εγω σε ξαναρωταω....!
Λοιπον...
Δεν ειπα ότι δεν μπορει να να θεωρηθει δουλειά...
Ειπα ότι εγω δεν το θεωρω δουλεια καθε αυτό...
Την μουσικη την θεωρω ψυχικη αναγκη, ωστε να επικοινωνησεις κυριως με τον ευατο σου, αλλα και να εκφραστεις μέσω αυτης...
Απλα ανεφερα οτι εγω, προσωπικα πιστευω οτι ο ανθρωπος χωρις τεχνες θα επιβιωσει...
Χωρις τεχνολογια δεν θα επιβιωσει...(μην ξεχνάμε ότι η τεχνολογια επηρεασε την μουσικη...)
και για αυτο ανεφερα...
δεν ειναι και πυρηνικος φυσικος ο μουσικος..(προσεχε αναφερομαι μονο για μουσικη..)
Εγω κανω δουλεια του κώλου, και ότι υστέρημα βάζω στην άκρη,πληρωνω για να αγοραζω εξοπλισμο, οργανα, ωδεία κτλ κτλ, ώστε να κανω αυτο που γουστάρω ....
Και το κάνω απλα για τον ευατο μου επειδη έχω αυτην την εσωτερικη αναγκη να εκφραστω...
Καλα κάνεις και εφόσον έχεις ρίξει δουλειά, για να βγάλεις ένα cd πληρωνοντας πολλά χρήματα, να ζητάς κάποιο αντίτιμο.Το θεωρω απόλυτα λογικό και συμφωνω μαζί σου...
Αλλα μην ξεχνας υπάρχουν και ανθρωποι που το χρήμα το έχουν απολυτα χεσμένο, και οτιδηποτε κάνουν δεν το μεταφραζουν αμέσως σε χρήμα...σκάνε χρηματα, απλα για να μοιραστούνε κάποια προσωπικη τους δημιουργια με κάποιους φιλους τους...