πληκτράδες του Noiz στο youtube

pliktras

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Πληκτράδες του noiz.gr ανεβάστε στο youtube.com ή αν εχετε ανεβάσει δώστε μας λινκ να σας δούμε εν ώρα δράσης στα πλήκτρα!!

Είτε παίζετε pop είτε rock είτε jazz είτε λαικά είτε οτιδήποτε!

πω πω...

πρέπει να είσαι πολύ καλός μουσικός...

Αρχίστε να δίνετε λινκ όλοι!!

Θα δώσω κ εγω απλα δεν είναι καλά τα δικά μου και ντρέπομαι

Οπώτε οταν μαζευτούν αρκετα βιντεάκια μπορεί να μου φύγει και να δώσω τα λινκς

http://www.youtube.com/watch?v=P-0cDTUTXfU

o cos_dr στην μπάντα των nice price, φαίνεται κάποιες στιγμές η μοναδική του λαμψη αν και στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν αναδεικνύονται οι πραγμάτικές του δυνατότητες στο performance γιατι ειναι πολύ απλή δουλειά για εναν πληκτρά το συγκεκριμένο, επίσης ο παρακμιακός κιθαρίστας στ αριστερά, είναι το μέλος του noiz rivera.

Πρεπει να ανεβει κανα καλύτερο videaki μας που να έχω ουσιαστικό ρόλο,

Αλλα ποιός ασχολείται με αυτά, εξάλλου εγώ είμαι μετριόφρων και δεν μου αρέσει να προβάλλω την λάμψη κου ούτε να κοκκορεύομαι άσχετα άν ψαρώνω και τον εαυτό μου!

Πάντως είμαι πολύ ωραίο παιδί και γαμώ το κορμιά , επειδή γυμνάζομαι και παίρνω αρκετά συμπληρώματα, και καλός άνθρωπος. ευχάριστη παρέα και ακούραστη μηχανή του sex,

Πληκτράδες, βάλτε βίντεο αφοβα , μεταξύ μας είμαστε και είναι ωραίο να αλληλοβλεπόμαστε, και να μας βλέπουν σαστισμένοι οι κιθαρίστες , οι ντραμμερ κ.τ.λ, γιατι είμαστε πολυφωνικοί, εκφραστικοί, χρωματιστικοί, και μας έχουν όλοι ανάγκη και ας μας δουλεύουν που το παίζουμε ενορχηστρωτές και οτι τα ξέρουμε όλα

Σας αγαπώ όλους αδέλφια πληκτράδες και μπλιμπλικάδες!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλα ποιός έπαιρνε το video? Στο σόλο κιθάρα τραβούσε τον μπασίστα???

Πλήκτρο δεν άκουσα καθόλου όμως!!!! Λεω τώρα θα μπει το σόλο, τωρα τωρα...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ!!!

Το μόνο πράγμα που με απορόφησε στ video είναι η κοπέλα που τραγοδούσε. Τι γλυκια, τι όμορφη, τι ωραια φωνούλα... Για δώσε στοιχεία.

καλα με τίποτα δεν δίνω τα λινκ μοθ ρεζίλι θα γίνω.

Βλέπω πως παίζετε αν δείτε τα δικά μοθ θα γελάτε....

αλήθεια λέω

τεσπα

τέλειος και ο cos_dr :!: :) :D :wink:

το έπαιρνε η κοπέλα του μπασίστα το βιντεο γι αυτό, και αυτό το κομμάτι το παίζουμε γενικώς απο το δίσκο, δεν εχει σόλο στα πλήκτρα, εκτός απο ενα μικρό θεματάκι προς το τέλος που το προσθεσα τώρα τελευταία, τότε δεν το έπαιζα γιατι βαριόμουν.

Μα ουσιαστικά εβαλα το βίντεο ήξερα οτι θα τραβούσε το ενδιαφέρον η κοπέλα, με το πλούσιο μπούστο, στοιχεία δεν μπορώ να δώσω λόγω προσωπικών δεδομένων, δεν συνεργαζόμαστε πια εξ άλλου, εχουμε άλλες φωνές πια, και θέλει προσοχή γιατι ο ντράμμερ είναι το αγόρι της και κάνει 9 χρόνια kick box και γενικά στραβώνει , κακώς!!

pliktra ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΙΣ! Ανέβασε βίντεο (έστω μονταρισμένα να μην φανούν τα λάθη!!!!) :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Αχα... Εγω απλά να προφυλάξω τον ντράμερ ήθελα. Δεν είναι σωστο να μπλέκεις τα αισθηματικά με την δουλειά....

παντως του lampross είναι γαμάτο, και αν παίζεις έτσι συμφέρει, δεν χρειάζεσαι κιθαρίστα lol

Πάντως cos_dr σαν καλός φίλος επιβάλλεται να πεις στον μπασίστα να παρατήσει το warwick και να πάρει ένα κανονικό μπάσο, κρίμα το παιδί.

Δεν ξέρω απο μπάσα ντραμ και κιθάρες ρε φίλε, για να το λές εσύ, έτσι θα είναι.

Παντως είναι 20 χρόνια παίχτης, παίζει τα πάντα και απο τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει.

Και ο rivera είναι επίσης απο τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει (αν δεν παινέψεις την μπάντα σου...............)

Αλλα το θέμα μας είναι videos με πληκτραδες noizades στο youtube

Συνεχίζουμε,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ο πληκτράς που υποπαίζει!!

Να 'μαι κι εγω με το rhodes μου...

Σόρρυ για το ντιαφίμισι αλλά δεν έβρισκα άλλα... :oops: και αυτό και πάλι δεν ξέρω ποιος το ανέβασε :lol:

φοβερο παιδι ο φοιβος , ετυχε να τον γνωρισω απο κοντα. ειδα και αλλη δουλεια που εκανες με γνωστο καλιτεχνη. γκουγκλαρα το ονομα σου...! μπραβο στεφ!

Αν και το τοπικ του θρεντ αναφέρεται σε βιντεάκια από λαϊβ νοϊζάδων πληκτράδων και όχι στο τι έχει κάνει ο καθένας, παρόλαυτά σε ευχαριστώ!

Εδω μπορεί να πσοτάριε οποιοσδήποτε το λινκ του.Είτε παίζει σε μπάντα είτε μόνος στο σπίτι.

Μπορούμε να βάζουμε και βίντεο με πιάνο, όχι απαρέτητα synthesizer και αρμόνια

Με αφορμή το thread ανέβασα το πρώτο μου κλιπ στο youtube :P Είναι λίγο απαίσιο αλλά nevermind :)
http://uk.youtube.com/watch?v=A5jT6cUSmkc
ΑΑΑΑ!!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Ενας ημίγυμνος εκφυλος προσπαθεί να γίνει κιθαρίστας μέσω του synth του!

Πλακα κάνω πολύ ωραίο παίξιμο. Μ αρέσει που το synthi σου κάνει όλα τα κιθαρόκολπα. K scream ακουσα...

Δεν το μονταρεις λιγο? Στην αρχή είναι τελείως αθλιο.

Ε μωρέ έπαιζα λίγο με το arpeggiator και παρατράβηξε, sorry αν σας χάλασα τα ηχεία :P (Στο τέλος λέω "τι μαλα*ίες παίζω" :P, τώρα το άκουσα lol)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back