• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Πετοβάμβακας σε κλειστό χώρο. Ασφαλής ή όχι για την υγε

• Thread starter Thread starter ev88
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 1K

ev88

Νέο μέλος
20 Σεπτεμβρίου 2013
85
0
0
Καλησπέρα,

Το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί σε οριμένα άλλα posts, αλλά δεν έχω βρει κάποια ολοκληρωμένη απάντηση.

Έχω φτιάξει αρκετά panels με πετροβάμβακα τα οποία είναι καλυμμένα με ύφασμα από μπροστά, απο πίσω όμως είναι ανοιχτά αλλά εφαρμόζουν όλα σε τοίχο.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό? Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να είσπνέουμε σωματίδια τα οποία είναι επιβλαβή για το αναπνευστικό σύστμα?

Last edited by a moderator:
Αν ειναι καλυμενα οπως λες δεν υπαρχει προβλημα!!Αυτο βεβαια σε συναρτηση με το ποσες ωρες θα βρισκεσαι κλεισμενος εκει μεσα!!Φροντισε για τον εξαερισμο και την συχνη καθαριοτητα (σκονες  ,χαρτια κλπ)Το προβημα υπαρχει στον Υαλοβαμβακα !!!

Βρήκα αυτο:

http://www.rockwool.com/stone+wool+benefits/health

που λέει ότι είναι 100% ασφαλές, παρ' όλα αυτα, υπάρχει όσο έχω ψάξει ο φόβος ότι εν τέλει προκαλεί προβλήματα.

Η κατασκευή μου έχει ως εξής και είναι απλά το υλικό (8cm πάχος) χωρίς ξύλινο πλαίσιο:

Τα panels απο μόνα τους στερεωμένα στον τοίχο και απλά τα ''τύλιξα'' με βαμβακερό ύφασμα με μεγάλες βίδες και συραπτικό χειρός.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα