Περί του Block AdBlock

Status
Not open for further replies.
Να το θεσω διαφορετικά;

Ηδη ελέγχονται και έχουν αποκλειστεί πολλά δίκτυα διαφημιστών που προτείνουν ενοχλητικές με pop ups και πολλές φορές πονηρές "διαφημίσεις" του τυπου "κέρδισες ένα λαχείο, έλα να το εισπράξεις".

Τηρώντας μια λογική στάση, τι θα λέγατε να φτιάχναμε ένα διαφημιστικό μοντέλο που θα ακολουθήσουν και άλλα ελληνικά σάιτ που βομβαρδίζουν ανηλεώς με ότι σαβούρα προκύψει.

Ενας απο τους λόγους που η σελίδα δεν έχει τετοιες διαφημίσεις είναι γιατί στο παρελθόν αρνήθηκε συνεργασία με διαφημιστικές εταιρείες που επέμεναν σε interstitials (δηλαδή όλη σελίδα μια διαφημιση για πολλά δευτερόλεπτα πριν διαβάσεις αυτό που σε ενδιαφέρει) που θα έχετε δει σίγουρα.

Αν δείτε κάτι αντικειμενικά ενοχλητικό και στα όρια της δεοντολογίας, κάντε μια αναφορά για να αποκλειστεί η διαφήμιση αυτή.

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους πάντως σε μένα έχουν ξεκινήσει ήδη οι απειλές κατά της ζωής μου  ;D

Fullscreen_capture_1162016_125633_μμ.bmp.jpg

Και σε αυτή την εύθυμη νότα το θέμα κλείνει εδω καθώς η πολιτική του site δεν είναι υπό διαβούλευση.

Ευχαριστώ του διαφωνούντες για το feedback αλλά και τους απόντες απο την κουβέντα, συμφωνούντες.

Αν προκύψει κάτι άλλο είμαι στην διάθεση σας με πμ.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back