- Πόντοι
- 1,788
Λογικό. Ούτε και εμένα θα με απασχολούσε.mauromouris είπε:H αλήθεια είναι ότι δε με απασχολεί ιδιαίτερα 8)
Λογικό. Ούτε και εμένα θα με απασχολούσε.mauromouris είπε:H αλήθεια είναι ότι δε με απασχολεί ιδιαίτερα 8)
Αυτό συνέβη. Δεν είναι υποχρεωτικό να διαβαθμίζουμε όλοι το ίδιο τα ζητήματα. Προσωπικά δεν με ενοχλούν οι διαφημίσεις, όσο η τεράστια ειδοποίηση για απενεργοποίηση του μπλοκερ. Τη βρίσκω ενοχλητική και θα ήθελα αν είναι δυνατόν να βρεθεί μια εναλλακτικήLK είπε:Κατανοώ ότι μπορεί να σου φάνηκε άστοχο το χιούμορ μου.
Ίσως γιατί θεωρούσες το θέμα πιο σημαντικό από ότι εγώ....(θα το θεωρούσα και εγώ , αν δεν είχε την μορφή ανακοινωθέντος- "λέω την γνωμη μου και δεν διαβάζω απάντηση"),
ίσως γιατί δεν είχες διάθεση για χιούμορ τη συγκεκριμένη στιγμή.....ίσως....
Προφανώς επίσης. Αλλά επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγείται, έχουν μπει στην ιντερνετική ζώη μας τα emoticons για να δηλώνουν "ΥΦΟΣ"Ελπίζω να κατανοείς και εσύ, ότι και εγώ , όταν έχω διάθεση για χιούμορ, δεν θα χρειάζεται να φοβαμαι να χιουμορίσω.![]()
Οκ. Σαφές.mediumswing είπε:άλλος είναι διατεθιμένος να πληρώνει, άλλος όχι
άλλος είναι διατεθιμένος να βλέπει διαφημίσεις, άλλος όχι
κανείς δεν είναι υποχρεωμένος όμως
ο ιδιοκτήτης του forum τα βάζει κάτω και κρίνει τι τον συμφέρει
τα μέλη του forum επίσης από την πλευρά τους
προσωπικά έκανα διακοπή του ad blocker για το noiz, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα το διατηρήσω. Στοιχηματίζω όμως ότι σύντομα θα πέσει πολύ η δημοτικότητα της σελίδας όσο υπάρχει αυτό το τεράστιο "block ad-block"
Να επαναλάβω άλλη μια φορά ότι μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με τις διαφημίσεις γιατί είναι διακριτικές και δεν ενοχλούν. Πρόβλημα έχουμε με τον τρόπο επιβολής της απενεργοποίησης του AdBlocker.harilatron είπε:Μαυρομούρη, αφού σε ενδιαφέρει η ανάλυση του θέματος στα σοβαρά μπορείς να δεις και την άλλη πλευρά. Εδω ας πούμε μπορείς να δεις και τη γεωγραφική κατανομή της χρήσης add blockers για να διαπιστώσεις ότι είναι νεοελληνοπρεπές attitude.
Πάντως. κατά τα δηλωθέντα στο προφίλ σας, δεν έχετε μεγάλη διαφορά στην ηλικία.mauromouris είπε:.....είναι ίδιον της ηλικίας σου ...
Ναι όταν αυτός πήγαινε στρατό εγώ ήμουν στο δημοτικό ;DLK είπε:Πάντως. κατά τα δηλωθέντα στο προφίλ σας, δεν έχετε μεγάλη διαφορά στην ηλικία.
Γι αυτό είπα σε αυτές τις δεκαετίες.mauromouris είπε:Ναι όταν αυτός πήγαινε στρατό εγώ ήμουν στο δημοτικό ;D
όταν κάνεις edit στα γραφόμενά σου όταν ο άλλος έχει απαντήσει είναι ψιλοφουστιά.LK είπε:Γι αυτό είπα σε αυτές τις δεκαετίες.
7 χρόνια όταν διανυεις τα δεύτερα -άντα, δεν είναι καμια διαφορά.
Τι έκανα edit?mauromouris είπε:όταν κάνεις edit στα γραφόμενά σου όταν ο άλλος έχει απαντήσει είναι ψιλοφουστιά.
ΚαληνύχταLK είπε:Τι έκανα edit?
Όσες καληνυχτες θες, αλλά δεν είναι σωτό αυτό που κάνεις.mauromouris είπε:Καληνύχτα
Ενώ ο Μαυρομούρης είχε διαβάσει ήδη το αρχικό ποστ και απάντησε βάσει αυτούLK είπε:Πάντως. κατά τα δηλωθέντα στο προφίλ σας, δεν έχετε μεγάλη διαφορά στην ηλικία.
Σε αυτές τις δεκαετίες, συνομήλικοι θεωρείστε.
Πάντως. κατά τα δηλωθέντα στο προφίλ σας, δεν έχετε μεγάλη διαφορά στην ηλικία.Ναι όταν αυτός πήγαινε στρατό εγώ ήμουν στο δημοτικό ;D