M
mauromouris
Guest
Το ειρωνικό στυλάκι δε βοηθάει και πολύ. Από κει και πέρα όπως είπα καταλαβαίνω την ανάγκη της ύπαρξης των διαφημίσεων και για αυτό το απενεργοποίησα για αυτό το σάητ. Και μέχρι στιγμής οι διαφημίσεις ΔΕΝ είναι ενοχλητικές και συνυπάρχουν διακριτικά με το υπόλοιπο περιεχόμενο.harilatron είπε:Ψευδαίσθηση κυριαρχίας? Μανία καταδίωξης? Άλλο?
Το ότι είστε μεγάλοι σε ηλικία προφανώς δεν σας βοηθάει ώστε να αφουγκραστείτε τι συμβαίνει στον ιντερνετικό χώρο. Η πλειοψηφία των χρηστών θεωρούν αυτές τις τακτικές...χμμμ ας πούμε όχι καλές
Δεν είδα κάποια αρνητική χροιά, αλλά μια σωστά διατυπωμένη άποψη που απ 'ότι είδα συμφωνούν και άλλοιΟ «προβληματισμός» του μέλους έβριθε ,όπως διατυπώθηκε , με επιλογή λέξεων με αρνητική χροιά (και δεν εννοώ για τον ιδιοκτήτη, who cares).
Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μου, δεν το φαντάστηκα. Τα μηνύματά σας είναι εκεί και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά τουΣε "ενόχλησε" ότι φαντάστηκες ότι διακωμώδησα τον "προβληματισμό" του μέλους.
Γιατί δεν υπέθεσες το απλούστερο, ότι απαντάω με το δικό μου στυλ, όπως έγραψε και ο op (με το δικό του στυλ).
Δεκτόν, όπως και ο ΟΡ τη δικιά του και εγώ τη δικιά μου η οποία ισορροπεί ανάμεσα στις δικές σαςΕπίσης δεν ενδιαφέρομαι να πείσω κανέναν, την άποψή μου λέω.
Έλα τώρα, πιστεύω ότι μπορείς και καλύτερα από αυτό. Όποιος δε συμφωνεί με αυτά που λες είναι ψεκασμένος? Τι είναι αυτά που γράφεις? Είναι σοβαρά πράγματα τώρα?Ψεκασμός είναι αυτά τα πράματα παιδιά.