Έτσι βλέπουν οι mods τον κόσμο; I think you are projecting.harilatron είπε:Γιατί τα βάζετε? Ψευδαίσθηση κυριαρχίας? Μανία καταδίωξης? Άλλο?
LK: στο νορμάλ μοντέλο με donations και πάλι οι περισσότεροι δεν πληρώνουν. Μία μειονότητα δίνει από ελάχιστα ευρώ το μήνα ή το χρόνο (και πάλι περισσότερα από ότι οι διαφημήσεις - μιλάμε για community websites, όχι εμπορικά) . Το ότι δεν πρόκειται να σταθεί με την καμία τέτοιο μοντέλο στην Ελλάδα ας προβληματίσει όσους έχουν όρεξη να προβληματιστούν.Οκ. Σαφές.
Εγώ πιστευώ, ότι τη στιγμή που θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος έστω και μισό ευρώ σε έναν δικτυακό τόπο είτε είναι Noiz έιτε FB είτε youtube....είτε ό,τι θες, θα πατήσει αποσύνδεση και δεν θα ξαναμπεί.
Το αυτό πιστεύω και εγώ.JohnGam είπε:Το ότι δεν πρόκειται να σταθεί με την καμία τέτοιο μοντέλο στην Ελλάδα ας προβληματίσει όσους έχουν όρεξη να προβληματιστούν.
Eίμαστε ψεκασμένοι και τα βράδια διαβάζουμε Λιακόπουλο.harilatron είπε:Εγώ πάλι κυκλοφορώ στα ιντερνέτς από τότε που βγήκαν και δεν έχω βάλει ποτέ add blocker ούτε έχω ασχοληθεί να δω πως μπαίνει.
Γιατί τα βάζετε? Ψευδαίσθηση κυριαρχίας? Μανία καταδίωξης? Άλλο?
Και εγώ έτσι το εισέπραξα,αλλά δε βαριέσαι...Προσωπικά εισέπραξα ακριβώς αυτό. Πιθανώς και άλλα μέλη να κατάλαβαν το ίδιο. Συνεπώς αν κάποια μέλη σας λένε το ίδιο πράγμα και ότι το εξέλαβαν σαν ειρωνεία-διακωμώδηση μιας έκφρασης παραπόνου, θα σας παρακαλούσα τουλαχ. να το λάβετε υπόψιν σας
Το κείμενο είναι κατανοητό, συγκεκριμένο και περιγραφικό.Χρησιμοποιείτε Ad block στο browser
Κι εμείς απεχθανόμαστε τις ενοχλητικές διαφημίσεις, γι αυτό ελέγχουμε τις δικές μας κι επιτρέπουμε μόνο όσες δεν ενοχλούν με pop-ups και ήχο.
Επειδή οι διαφημίσεις είναι το κύριο έσοδο που κάνει δυνατή την ύπαρξη του noiz.gr, παρακαλούμε για την εξαίρεση του απο το Αd block.
Γιάννη αυτό δεν ισχύει.yameth είπε:Επαναλαμβάνω: Κι εμείς απεχθανόμαστε τις ενοχλητικές διαφημίσεις, γι αυτό ελέγχουμε τις δικές μας κι επιτρέπουμε μόνο όσες δεν ενοχλούν με pop-ups και ήχο.
Για το πρώτο έχω χειρότερη περιγραφή αλλά δε βαριέσαι.Kanimothrios είπε:Eίμαστε ψεκασμένοι και τα βράδια διαβάζουμε Λιακόπουλο.
...
Όσο για τις ειρωνείες και τα δήθεν αστειάκια,απλά εκτίθεστε...
Δεν ξέρω για το post του Mauromouris, το δικό μου πάντως διαγράφηκεLK είπε:Αλλοιώθηκε κάποιο νόημα ;
Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι.fidelis είπε:Δεν ξέρω για το post του Mauromouris, το δικό μου πάντως διαγράφηκε
Αν ισχύει αυτό θα διακοπεί άμεσα. Την ελέγχω.RayDTutto είπε:Γιάννη αυτό δεν ισχύει.
Σήμερα το πρωί είχα διαφήμιση με ήχο που ξεκίνησε να παίζει αυτόματα.
Επισυνάπτω και screenshot (αφού τη σταμάτησα).
Ευχαριστώ πολύ.Εγώ έχω adblock όχι για το νόιζ αλλά γενικά. Έβαλα εξαίρεση, Δεν με ενόχλησαν (μέχρι σήμερα) οι διαφημίσεις.
Οι mods δεν είναι υπάλληλοι της σελίδας αλλά μέλη με προσφορά που ανέλαβαν να νοικοκυρέψουν τις ειδικές κατηγορίες που ελέγχει ο καθένας τους, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Οι απόψεις είναι δικές τους και δεν τους επιβάλλονται.Επιπλέον δεν είναι ενημερωμένοι για κάθε διαχειριστική ενέργεια μου (όπως το αντι adblock).Όσο για την ειρωνική στάση των μοντς, είναι φάουλ από όποια πλευρά και να την δεις.
Και θα διαγράφεται ότι είναι ασεβές προς την σελίδα όπως αναφερουν οι Κανονισμοί..fidelis είπε:Δεν ξέρω για το post του Mauromouris, το δικό μου πάντως διαγράφηκε
Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή τη διαχειριστική διαδικασία θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται ή σβήνεται αμέσως.
Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν τα κείμενα και οι πληροφορίες που θα εισάγετε, σε βάση δεδομένων. Θα παραμείνουν όσο εξυπηρετούν την ροή των συζητήσεων κατά την κρίση του διαχειριστή. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.
Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Αν αυτοί οι κανόνες δεν σας αρέσουν, θυμηθείτε πως κανένας δεν σας ανάγκασε να γίνετε μέλος στο forum μας.
Σε καμία περίπτωση δεν είπα κάτι τέτοιο.yameth είπε:Οι mods δεν είναι υπάλληλοι της σελίδας αλλά μέλη με προσφορά που ανέλαβαν να νοικοκυρέψουν τις ειδικές κατηγορίες που ελέγχει ο καθένας τους, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Οι απόψεις είναι δικές τους και δεν τους επιβάλλονται.
το τι είναι ενοχλητικό για τον καθένα ποιος το κρίνει;yameth είπε:Επαναλαμβάνω: Κι εμείς απεχθανόμαστε τις ενοχλητικές διαφημίσεις, γι αυτό ελέγχουμε τις δικές μας κι επιτρέπουμε μόνο όσες δεν ενοχλούν με pop-ups και ήχο.
και είναι κακό να κλείσει κανείς μέρος του προγράμματος;Ειναι δική τους η επιλογή "να κλείσουν το ραδιόφωνο" όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
Προτιμούν όμως να κλείνουν μέρος του προγράμματος...
Επειδή δεν ξυπνησαμε μια μερα στην ζούγκλα, υπάρχουν κανόνες δεοντολογίας διαφήμισης και μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον IAB.mediumswing είπε:το τι είναι ενοχλητικό για τον καθένα ποιος το κρίνει;
για κάποιον ή για κάποια μπορεί να είναι ενοχλητική η χρήση του γυναικείου κορμιού στη διαφήμιση, για μένα π.χ. είναι χυδαία η εξύμνιση του καταναλωτισμού (και έτσι εισπράτω κάποιες διαφημίσεις)..
The Interactive Advertising Bureau (IAB) is an advertising business organization that develops industry standards' date=' conducts research, and provides legal support for the online advertising industry. The organization represents a large number of the most prominent media outlets globally, but mostly in the United States and in Europe.[/quote']Τωρα ποιός έλληνας εκδότης τους τηρεί είναι δικό του θέμα αλλά και όσων επισκέπτονται την σελίδα του.
πρέπει να να συμμορφωθώ με αυτές ή μπορώ να έχω τη δικιά μου αισθητική, ιδεολογία κλπ;yameth είπε:Επειδή δεν ξυπνησαμε μια μερα στην ζούγκλα, υπάρχουν κανόνες δεοντολογίας διαφήμισης και μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον IAB.
Οσο μοναδικές και ιδανικές κι αν είναι, παραμένουν δικές σου.mediumswing είπε:πρέπει να να συμμορφωθώ με αυτές ή μπορώ να έχω τη δικιά μου αισθητική, ιδεολογία κλπ;