Είναι για εμένα πολύ πιθανά όλα αυτά όπως και πιθανό να είναι όπως είπα μια φούσκα που θα σκάσει.@Μανώλης ΧναράκηςΣύντομα θα δούμε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές των οποίων τη μουσική επένδυση θα έχει δημιουργήσει η ΑΙ, είτε εν μέρει, είτε εξ' ολοκλήρου. Για ορισμένους το κόστος καθορίζει και την ποιότητα !
Είναι γενικά αναπόφευκτες οι αλλαγές στον κόσμο της εργασίας , εξαιτίας της ΑΙ.
Οπωσδήποτε , αυτές οι μηχανές διαθέτουν πολύ υψηλή τεχνολογία , "μουσικές γνώσεις" και μεγάλες βάσεις δεδομένων ! Δεν γίνεται όμως να αποκτήσουν συναισθήματα και κάπως το πιστεύω ότι, ειδικά στον τομέα της μουσικής δεν θα επικρατήσει τελικά η νέα μόδα ! Θα κάνει ένα "μπαμ"...και μετά θα πέσει "κάτω" και θα τελειώνουμε !!!!
Θα δεχόμουν όμως να επισκεφθώ έναν γιατρό ρομπότ φέρων τεχνητή νοημοσύνη συγκεκριμένης ειδικότητας!! Ίσως να εμπιστευόμουν περισσότερο το ρομπότ-επιστήμονα από πολλούς αλμπάνηδες εκεί έξω...
Η ΑΙ σε συνδυασμό με τη ρομποτική θα αλλάξει εντελώς τον κόσμο που ξέραμε.
Θα δούμε νέες μεγάλες εργοστασιακές δομές αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις όπου, οι περισσότεροι ή κάποιοι χώροι εργασίας θα κατασκευάζονται με ρομποτικές προδιαγραφές , αφού οι "εργάτες" στους χώρους αυτούς θα είναι ρομπότ φέροντα τεχνητή νοημοσύνη. Ρομπότ ποικίλων σωματομετρικών στοιχείων, ικανά να εργάζονται πολύ σκληρά, ακόμη και κάτω από αδιανόητες για τον άνθρωπο συνθήκες, χωρίς να κουράζονται και χωρίς να απειλείται η "υγεία" τους...έχοντας απαλλάξει τον επιχειρηματία "εργοδότη" από πολλά νομικά , οικονομικά και άλλα συμβατικά "βάσανα"...!! Θα χρειάζονται μόνον κάποια τυπική προγραμματισμένη συντήρηση από την εταιρεία που θα τα διαθέτει.
Έχουμε πολλά να δούμε και πολλά που δεν θα προλάβουμε να δούμε....
Καλή συνέχεια ... !
αλλα όλοι τρων' μιλφεϊγ???
Θα δεχόμουν όμως να επισκεφθώ έναν γιατρό ρομπότ φέρων τεχνητή νοημοσύνη συγκεκριμένης ειδικότητας!! Ίσως να εμπιστευόμουν περισσότερο το ρομπότ-επιστήμονα από πολλούς αλμπάνηδες εκεί έξω...
Γειά σας, είμαι ο cos, ο ΞΕΡΟΛΑΣ ψηφιακός βοηθός. Πως θέλετε να σας εξυπηρετήσω?Ποιον γιατρό τώρα ...
Έναν ΑΙ φοροτεχνικό θέλω, να μου πει πώς να ξεγελάω την εφορία και να πληρώνω λιγότερο φόρο χωρίς να με τσιμπάει η ΑΑΔΕ ασούμε.
Γιατί αν περιμένω από ανθρώπους κάηκα.
Ξες να κυβερνάς;Γειά σας, είμαι ο cos, ο ΞΕΡΟΛΑΣ ψηφιακός βοηθός. Πως θέλετε να σας εξυπηρετήσω?
Γειά σας, είμαι ο cos, ο ΞΕΡΟΛΑΣ ψηφιακός βοηθός. Πως θέλετε να σας εξυπηρετήσω?
Πες μου αγόρι μου, τι θα γίνει με το BTC που έχει πάρει την ανηφόρα.
Να σορτάρω ή να αγοράσω?
Ξέρω γι αυτό όμως δεν χρειάζομαι γιατί έχουμε κυβέρνηση ισχυρής πλειοψηφίας και αποδοχής.Ξες να κυβερνάς;
Τον Μπέο θα πάρουν και κάτι χιλιάδες ανίδεοι "DJs/producers" της EDM, που σήμερα βγάζουν ένα σκασμό λεφτά απ'τη "δισκογραφία" και πολλά πολλά περισσότερα από τα ανάλογα events κ' festivals που γίνονται ανά τον πλανήτη. Ποιο club θα πληρώνει πλέον αδρά τον ΧΨ ρούκουνα DJ για να ξύνει τα μέζεα του πάνω απ'την κονσόλα, προσποιούμενος ότι "κάτι παίζει"?? Η ΑΙ θα κάνει τη δουλειά πολύ, πολύ, πολύ καλύτερα για τα πλήθη που γουστάρουν να χτυπιούνται με ένα μπιτ και 2 επαναλαμβανόμενες νότες μέχρι το πρωί.
Όχι βέβαια. Αλλά τώρα τελευταία χρησιμοποιώ το όνομα του για να αποφύγω να γράψω την άλλη λέξη. Όπως και να το δεις, άλλο να γράψεις "είσαι για τον Π@#&$ο" και άλλο "είσαι για τον Μπέο".Τον Αχιλλέα? ?
Τα clubs αργά ή γρήγορα θα υιοθετήσουν το ΑΙ, ιδιαίτερα όταν αυτό παίζει απείρως καλύτερα, ακούραστα και σχεδόν ανέξοδα. Δεν αναφέρθηκα τυχαία στους DJs της EDM και στους παραγωγούς της. Όλοι αυτοί αργά ή γρήγορα θα αντικατασταθούν απ'την ΑΙ. Ήδη πολλοί καλοί και εξειδικευμένοι DJs σε άλλα σοβαρότερα μουσικά είδη έχουν δει την εξώπορτα, αφού αντικαταστάθηκαν από playlists κάποιου ιντερνετικού παρόχου, στους EDM χαβαλέδες θα κολλήσουν?Όλοι πάνε για τον γνωστό, τον διάσημο, αυτό έχει σημασία.
Δεν πα να φέρεις τον καλύτερο DJ, άμα δεν τον ξέρει ο κόσμος και δεν είναι φίρμα, δεν θα πατήσει κανένας στο μαγαζί.